Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaG
    06. Kolovoz 2023. 11:46

Ej ženske.🤗🥰 Ja sam se bila malo isključila sa foruma pa nisam pratila što se događa. Vidim da muku mučite sa žgaravicama, vrućinama i umorom općenito. Mene žgaravice baš ubijaju zadnjih 2-3 tjedna, svaki dan. Jučer mi se dogodilo da sam se toliko jako podrignula nakon kaj sam popila prenatale i vode da mi je sav prašak od prenatala izletio iz usta, baš grozan osjećaj.🤢🥴 
    .
    Mi još čekamo nalaze, nisu nam se ništa javili, ali kako je produženi vikend kod nas, vjerojatno i neće prije utorka/srijede. Svejedno se i ne brinem toliko jer bi ovi nalazi trebali potvrditi rezultate NIPTa pa vjerujemo da će to biti uredno.🤞🙏 A malac je baš baš aktivan zadnjih 2-3 dana, udara cijele dane i noći pa nam je i to jako dobar znak.🥰☺️🤭
    .
    U međuvremenu su nam stigla kolica sa nagradne igre i ja sam uspjela završiti vrtuljak za bebača pa vam ostavljam i slike tu. 🤭☺️ Mogu reći da sam baš zadovoljna sa krajnjim rezultatom.🤩🥳 
    https://ibb.co/R6Vg7Rp 
    https://ibb.co/fY2bx36
    .
    Nsdam se da ste vi sve sigurne od poplava koje prijete i da ne trpite štetu!🤞🙏

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

• Baby❤
    06. Kolovoz 2023. 13:07

Cure jel su vama koji put gledali bebine nogice dal su ravne, tj stopala?
    Malo sam sad citala i naletila na neke clanke pa me malo strah ..

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

amarenna
    06. Kolovoz 2023. 13:47

MalaG kolica su zakon! U vrtuljak je top 😊 naravno da je aktivan, on je pravi borac 💙
    Kiki bližimo se opasno, moram priznati da i mene nervoza pere , počela sam već i sanjati kako kreću trudovi, pa kako rađam...ne.mogu vjerovati da smo toliko blizu cilja 😱

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

• MomN.93
    06. Kolovoz 2023. 15:16

MalaG

Ej ženske.🤗🥰 Ja sam se bila malo isključila sa foruma pa nisam pratila što se događa. Vidim da muku mučite sa žgaravicama, vrućinama i umorom općenito. Mene žgaravice baš ubijaju zadnjih 2-3 tjedna, svaki dan. Jučer mi se dogodilo da sam se toliko jako podrignula nakon kaj sam popila prenatale i vode da mi je sav prašak od prenatala izletio iz usta, baš grozan osjećaj.🤢🥴
    .
    Mi još čekamo nalaze, nisu nam se ništa javili, ali kako je produženi vikend kod nas, vjerojatno i neće prije utorka/srijede. Svejedno se i ne brinem toliko jer bi ovi nalazi trebali potvrditi rezultate NIPTa pa vjerujemo da će to biti uredno.🤞🙏 A malac je baš baš aktivan zadnjih 2-3 dana, udara cijele dane i noći pa nam je i to jako dobar znak.🥰☺️🤭
    .
    U međuvremenu su nam stigla kolica sa nagradne igre i ja sam uspjela završiti vrtuljak za bebača pa vam ostavljam i slike tu. 🤭☺️ Mogu reći da sam baš zadovoljna sa krajnjim rezultatom.🤩🥳
    https://ibb.co/R6Vg7Rp
    https://ibb.co/fY2bx36
    .
    Nsdam se da ste vi sve sigurne od poplava koje prijete i da ne trpite štetu!🤞🙏

Ma to je mali borac koji iznutra šalje poruku da će sve biti ok 🙏💙💪 
    Kolica su odlična, a vrtuljak preodličan. Svaka čast na volji i trudu 🙂🙂

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

Lily123
    06. Kolovoz 2023. 15:54

Baby❤

Cure jel su vama koji put gledali bebine nogice dal su ravne, tj stopala?
    Malo sam sad citala i naletila na neke clanke pa me malo strah ..

Ne sjećam se da je meni moja ikad spominjala nožice, valjda je sve ok. Vjerujem da bi primjetili da nešto ne štima… najgore je čitat pa se sekirat  samo opušteno! 
    Inače meni je zadnjih dana baš pritisak ‘dolje’ dok hodam, nije mi prije tako bilo. Baš nelagodan osjećaj, makar vjerujem da je to jer beba postaje teža, glavom je dolje pa stišće sve okolo. Ali nekad mi je baš kao da ću se raspast. Kako će tek bit kad bude teža, uf uf 

• MomN.93
    06. Kolovoz 2023. 16:41

I kod mene su samo te osnovne mjere i težina. I to mi zadaje glavobolje 😂 di da mi još sve u detalje gledaju i mjere 😂😂

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

lalaland1991
    06. Kolovoz 2023. 22:13

Prijava novog simptoma: usred hodanja me probode/kratko zagrci u preponi tak jako da moram stati.
    Jos netko?😄

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

teich95
    07. Kolovoz 2023. 08:33

Sve je super sokirana s nalazom dr iz bolnice. Beba je kod nje sve normalno oko tjedan do 10 dana veca ali cjela ima 2800g. Moram sad nosit bris u bolnicu 17og prvi ctg i uzv u bolnici..Kad potrosim ove Utrogestane ni netrebam ih vise trositi.. I pustila mi je uputnice za rađaonu i  trudnicku ambulantu. Zasad sve vodi normalnom vaginalnom porodu. Sad citam cerviks mi pise 1 pp do u. usca sta to znaci? Zadnja 2-3 pregleda je pisalo skracen,smeksan uloziv za vrsak prsta

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

Lena1897
    07. Kolovoz 2023. 09:35

teich95

Sve je super sokirana s nalazom dr iz bolnice. Beba je kod nje sve normalno oko tjedan do 10 dana veca ali cjela ima 2800g. Moram sad nosit bris u bolnicu 17og prvi ctg i uzv u bolnici..Kad potrosim ove Utrogestane ni netrebam ih vise trositi.. I pustila mi je uputnice za rađaonu i trudnicku ambulantu. Zasad sve vodi normalnom vaginalnom porodu. Sad citam cerviks mi pise 1 pp do u. usca sta to znaci? Zadnja 2-3 pregleda je pisalo skracen,smeksan uloziv za vrsak prsta

Koliko ja mogu skontati, to znaci da ces uskoro vidjeti bebu ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Lena1897
    07. Kolovoz 2023. 10:03

Jedva cekam i ja da budem 34+ molim te Boze.

Jedno trivijalno pitanje, ako se slucajno kojoj desava: da li i vama žute zubi? 
    Nije mi to neki problem, da se sve sredit, al sam iznenadjena koliko su mi zubi potamnili i voljela bih da nisu. Doduse pijem zeljezo al u kapsuli i pijem sok od cvekle, al ne bi trebalo toliko da potamne pogotovo jer odmah poslije koristim i najbolju whitening pastu koju prodaju. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.