Lalaland uspjela složit sve u torbu za bolnicu? Ja baš danas pokazujem mužu torbu koju sam spremila za bolnicu i on se čudi jesam ja sigurna da može tako velika torba 😄
Reko mora, jedva mi je i tu sve stalo ☺️
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Lalaland sjećam se da smo se nas dvije pratile još na temi potpomognuta od pozitivnog testa.. Ali bila je i Ana26 s nama ako se dobro sjećam, ona se baš ništa ne javlja više ovdje, šteta, baš me zanima u kojoj je ona fazi...
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Mimica čitam ja,ne baš svaki dan,ali pratim i slabo pišem. U selidbi sam i u radovima pa sam u gužvi. Hvala što pitaš za mene. Dobro sam i super se osjećam, idući tjedan krećem u trudničku ambulantu.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Jelušićka super da znaš datum! Baš baš uzbudljivo!😍🤩
Brzo će to doći, ajme! Još malo i kreću i jesenske bebe stizati.🤭🤭🤭
.
I ja se pridružujem bolovima u leđima. Ubijaju me zadnjih par dana, baš mi bude teško i sjediti i hodati.🥴 A trbuh mi je baš narastao i iskočio pa i to pridonosi bolovima. A mislim da se i malac udebljao jer ga zadnjih tjedan dana konstantno osjetim kako udara, kako se okreće.🤭🥰 I toliko mi je lakše i bolje se osjećam jer ne moram razmišljati jel sve oke, kaj se događa i sl. Baš je olakšanje za psihu.🙏🙏🙏
Jutros su me zvali iz bolnice sa prvim dijelom rezultata i to je potvrđeno low risk (Bilo je i očekivano obzirom da smo to znali kak smo radili NIPT). Za ostatak rezultata su rekli 2-3 tjedna obzirom da je proces kultivacije stanica dulji.🙏🙏🙏
Sutra sam i ja na redu za pregled.😅
.
Sretno svima ovaj tjedan na pregledima!🤗🤭
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Pa kako ste uspjele da je svakoj sutra, tj. danas pregled? 😂 Cuvam vam fige. Meni je prekosutra.
Opet sam zabrinuta, al ovaj put hoce li me na vrijeme poslat u porodiliste jer su mi ukljucili Clexane, a zabrinuta sam i jer bebe imaju neki ritam 3 dana hiper aktivnosti pa onda dan-dva pomalo nesto i sve tako.
Cure sretno svima na pregledima sutra i ovih dana 🥰
Ja imam zadnja 2 dana ceste bh kontrakcije, trbuh mi je dodatno narastao, osjećam se ko patka i jedva čekam da krenu stizati bebice. Meni bi pasalo za 2 tjedna 😁
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Da se i ovdje prijavim.
Juce je bila kontrola, obje bebe su na zadak, vec sad im je guzva s prostorom, tako da su male sanse da ce se okrenuti, ici cemo na carski.
Obje su teske oko 2100gr.
Za 3 sedmice imam pregled kod svoje doktorice i tad se pozdravljamo, salje me u bolnicu.
To je sve tako blizuuu 🥰
Sretno cure s pregledima!
MalaG tako sam sretna zbog tebe, vjerujem da ce i ostatak nalaza biti dobar i da uzivas bez losih misli ostatak trudnoce
🧑 31
👩 27
👧❤ 5
10/22 💔 missAb 8tt
🩸Trombofilija
27.1. ➕️🥰
clexane 💉
👭🩷🩷
Mene je jutros probudio san,sanjala sam da sam se tusirala i da sam pocela krvariti i da mi je sluzni izpao,odmah odletila u wc da vidim jel stvarno ili je samo san, al sve je oke.. bem ti psihu 🤣
Sretno cure na pregledima ❤️
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Mene je jutros probudio san,sanjala sam da sam se tusirala i da sam pocela krvariti i da mi je sluzni izpao,odmah odletila u wc da vidim jel stvarno ili je samo san, al sve je oke.. bem ti psihu 🤣
Sretno cure na pregledima ❤️
Totalno psiha ubi i js sam sinoć svašta sanjala 🤣🤣
Cure sretno danas javitee šta vam kazu 😘😘
MalaG super za prve pozitivne rezultate 🤗🤗 baš mi je drago ❤️
Ja se osjećam grozno zadnjih nekoliko dana, umorim se brzo, bole me kosti zdjelice, teško se okrenem s boka na bok i sve mi je teško postalo 🫣😅
👩27👱♂️34
Termin 07.09./17.09.
Nifty ✅️
Babyboy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji