Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    amarenna
    07. Kolovoz 2023. 10:13

teich95

Sve je super sokirana s nalazom dr iz bolnice. Beba je kod nje sve normalno oko tjedan do 10 dana veca ali cjela ima 2800g. Moram sad nosit bris u bolnicu 17og prvi ctg i uzv u bolnici..Kad potrosim ove Utrogestane ni netrebam ih vise trositi.. I pustila mi je uputnice za rađaonu i trudnicku ambulantu. Zasad sve vodi normalnom vaginalnom porodu. Sad citam cerviks mi pise 1 pp do u. usca sta to znaci? Zadnja 2-3 pregleda je pisalo skracen,smeksan uloziv za vrsak prsta

Bogu hvala da je sve ok, još maloooo🤩
    Otvorena si 1 prst i prohodna do ulaznog usca, ništa strašno,  sad je još malo ostalo 🥰🥰🥰🥰

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

teich95
    07. Kolovoz 2023. 10:55

Znaci bilo bi oke da odem kupit jos par stvari sto mi fali,i cekati 🤣 hvala Bogu samo  da je sve oke ona budala u bolnici me isprepadala posteno..🙉
    Amarenna jel uspjevas dobiti privatnika? 
    MalaG bebac je zdrav cim je toliko aktivan,a to je najbitnije.. Cekamo nalaze s tobom ,i stvari su ti odlicne 😊❤️

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

amarenna
    07. Kolovoz 2023. 11:44

teich95

Znaci bilo bi oke da odem kupit jos par stvari sto mi fali,i cekati 🤣 hvala Bogu samo da je sve oke ona budala u bolnici me isprepadala posteno..🙉
    Amarennajel uspjevas dobiti privatnika?
    MalaG bebac je zdrav cim je toliko aktivan,a to je najbitnije.. Cekamo nalaze s tobom ,i stvari su ti odlicne 😊❤️

Ma ništa, sve prekrasno termini tek pred kraj 8 mjeseca, 16.08 idem opet kod ovog svog idiota, onda će mi dat i tražit ću sama uputnicu za bolnicu dalje 🙈

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Pereca333
    07. Kolovoz 2023. 13:33

Ja sam juce imala toliko BH kontrakcija da sam se danas uozbiljila i spakovala torbu i ruksak za radjaonu za svaki slucaj.  Inace meni stomak tako naglo narastao, koza me zateze, ispao mi pupak vani prije dva dana, muz me zeza ako mi stisne pupak ispiricu ko balon a tako se i osjecam  😂

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

KobraV
    07. Kolovoz 2023. 13:35

Curke imam pitanje! 
    Već mi se par puta dogodilo da osjećam pritisak u području grudi (sise i otraga leđa oko lopatica) i kao da imam neku knedlu u grlu. 🤔🤔🤔 Kao neko dušenje, ne znam ni sama kako to objasniti. 
    Da li je imala koja sličnih tegoba i da li ih uopće mogu pripisivati trudnoći? 
    Malo me strah.😔

14.02. ZM🩸
    20.3. ➕✅
    🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
    ❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
    ...
    🤰🏻37
    👨🏻34

Jelušićkaa
    07. Kolovoz 2023. 14:41

KobraV

Curke imam pitanje!
    Već mi se par puta dogodilo da osjećam pritisak u području grudi (sise i otraga leđa oko lopatica) i kao da imam neku knedlu u grlu. 🤔🤔🤔 Kao neko dušenje, ne znam ni sama kako to objasniti.
    Da li je imala koja sličnih tegoba i da li ih uopće mogu pripisivati trudnoći?
    Malo me strah.😔

Tu knedlu imam staaalno isto da ću se ugušit sto kažeš. Mislila sam da je od vrućina ali evo zahladnilo meni isto pa predpostabljam da mi je od kile na zeludcu sto imam i plus jos pritisak odozdo. Ne smijem se najest uopće nego sve pomalo

Pereca333
    07. Kolovoz 2023. 20:48

Kobra meni isto kao Kiki gusi tako i imam osjecaj da mi nesto stoji izmedju lopatica kad sam na ledjima ili kad zavaljena sjedim. Isto ako se beba nastima tako pa pravi gore pritisak onda me taj osjecaj drzi i kad sam u pokretu

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

Lena1897
    07. Kolovoz 2023. 21:47

Pereca333

ispao mi pupak vani prije dva dana, muz me zeza ako mi stisne pupak ispiricu ko balon a tako se i osjecam 😂

Jelušićkaa
    08. Kolovoz 2023. 14:45

Evo i mene s pregleda bebica dobro 2,500 Kg procjenjena idalje guzom dole. Jos jedan pregled u sljedeći petak i onda 29.8 u bolnicu a carski je planiran 30.8 😁 jedino ako bi se nešto promjenilo u međuvremenu onda se i to mjenja za sada stoji tako. Jos maloooooooo😍😍

• MomN.93
    08. Kolovoz 2023. 14:59

Jelušićkaa

Evo i mene s pregleda bebica dobro 2,500 Kg procjenjena idalje guzom dole. Jos jedan pregled u sljedeći petak i onda 29.8 u bolnicu a carski je planiran 30.8 😁 jedino ako bi se nešto promjenilo u međuvremenu onda se i to mjenja za sada stoji tako. Jos maloooooooo😍😍

Ajme meni je to tak uzbudljivo kad znate kad će bit porod, odnosno za kad je planirano 🥰🥰
    Mi smo zapravo u dan trudne, meni je isto danas 36+0 (traka krivo pokazuje) 🙈 
    Nisam zapamtila, jel' postoji razlog zašto ideš na carski ili zbog bebe na zadak?

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.