Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • misscooking
    10. Kolovoz 2023. 08:15

Ei. Ja danas imam pregled. Da li je koja imala u 27tj kao lošiji nalaz urina i malo nisko željezo. Kako ste to riješile?antibiotik za urin ili?kupila sam već čaj od brusnice i tražila svugdje onaj prašak iz Dm, d-manoza,međutim nigdje ga nisam mogla naći

Blue1986
    10. Kolovoz 2023. 09:30

Ja sam imala urin i pila sam antibiotik  ,a taj prasak ni nema u Dm imaju samo sirup koji nije za trudnice ako misliš onaj od yasenke, taj prasak sam ja u ljekarni kupila

28.1. +
    6.2. Uzv
    20.2. Uzv 21.3. Uzv 19.4. Uzv 17.5 Uzv 14.6 uzv 12.7 uzv, 2.8. Uzv https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;95/st/20230919/dt/6/n/Tia/k/c7ea/age.png

lalaland1991
    10. Kolovoz 2023. 10:14

Kiki dobro si to uocila, rano je narastao a sad uopce nije velik. Jucer sam odrezala nokte na nogama 🤷‍♀️
    Ja jedem datulje, ananas cu povremeno jer mu manje vjerujem 🤣 a previse mi je to dnevno secera.
    I narucila sam odavno tinkturu lista maline od Biljkoljupke, to od 36.tj.
    Ja sam isla kod jedne zenske na masazu međice da nauci muza kako. Nema sanse da ja to sama dosegnem niti si nanosim bol 🤣 a strah me pucanja i rezanja. Rekla mi je da imam super elasticno tkivo al svejedno da rastegnem ja to jos 💪🏽
    Ako je jos netko dovoljno lud ko ja, saljem kontakt na mail 😄
    Cure, jel se bebe peru jos uvijek sa trljacicama il je sad neka nova varijanta?

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

• misscooking
    10. Kolovoz 2023. 10:32

Ali ja sam tamo našla. Baš taj,d-manoza. Ali svugdje rasprodano. Ma nema veze. Ionako imam pregled danas,pa bude vjerojatno antibiotik. Samo sam htjela izbjeći ga,ali očito neću 😀😕

Pereca333
    10. Kolovoz 2023. 11:15

Jelusicka ma da, meni Femibion i Elevit uvijek preporucan oni imaju i liniju broj 3 za period poslijenporoda, ali zaista sam dala malo bogastvo za njih. Budem pogledala te koje si preporucila, a svakako sam za to da se nastave piti neki vitamini i poslije porodjaja, posebno kod dojenja. 👍

Misscooking imala sam bas ceste probleme s urinom, krv, bakterije, proteine u urinu i ponavljalo se. Negdje tamo oko 25 nedelje me najvise mucilo. D-Manozu sam pila ali mi nije pomogla, najbolje mi je pomoglo sok od brusnice cisti bez secera u apoteci sam kupovala i razblazim ga s vodom i toga na dan dve litre, zaista je bas pomoglo. Uz to sam uzimala bas kad je akutno Canephron tablete to je nesto biljno, i mislim da su i one pomogle. Cim sam primjetila da se vraca uzimala sam to, i nekako se izregulisalo i nemam odavno te probleme. 
    Meni je hemoglobin bio nizak sad na proslim kontrolama, nisam zeljela uzimati preparate jer sam imala problem s zatvorom, ali sam pojacala ishranu, vise mesa, salata, spinata, orasastih plodova i uz to uvijek neki cisti sok od narandze zbog vitamina C i apsorpcije gvozdja i na zadnjoj kontroli hemoglobin se bas poboljsao, dr se cudila kako bez preparata jer u trudnoci uglavnom ima tendenciju da pada. 
    Najbolje vidi s dr kakvi su nalazi, ja sam uvijek za ako nije nesto strasno probati bez nekih silnih ljekova i kontrolisati. 

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

Blue1986
    10. Kolovoz 2023. 11:19

Može li mi neka od vas koja je već na porodiljnom napisati što treba i do kada se treba predati ,ja napokon idem od 22.8 ,puno se pisalo tu ali moj trudnicki  mozak je zaboravio  ,tako da molim dobru  dušu kojoj se da ponoviti  ,hvala:)

28.1. +
    6.2. Uzv
    20.2. Uzv 21.3. Uzv 19.4. Uzv 17.5 Uzv 14.6 uzv 12.7 uzv, 2.8. Uzv https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;95/st/20230919/dt/6/n/Tia/k/c7ea/age.png

Blue1986
    10. Kolovoz 2023. 11:51

kiki13

lalaland1991

Kiki dobro si to uocila, rano je narastao a sad uopce nije velik. Jucer sam odrezala nokte na nogama 🤷‍♀️
    Ja jedem datulje, ananas cu povremeno jer mu manje vjerujem 🤣 a previse mi je to dnevno secera.
    I narucila sam odavno tinkturu lista maline od Biljkoljupke, to od 36.tj.
    Ja sam isla kod jedne zenske na masazu međice da nauci muza kako. Nema sanse da ja to sama dosegnem niti si nanosim bol 🤣 a strah me pucanja i rezanja. Rekla mi je da imam super elasticno tkivo al svejedno da rastegnem ja to jos 💪🏽
    Ako je jos netko dovoljno lud ko ja, saljem kontakt na mail 😄
    Cure, jel se bebe peru jos uvijek sa trljacicama il je sad neka nova varijanta?

Bas to, sama si ne mogu nanosit bol… Muz je probao i tako mi je lakse iako boli 🤣 vjer ni on ne radi skroz tocno, al barem nesto hahahah zivit cu u nadi da ce pomoc. Jel bolje to radit svaki dan ili tako 3-4 puta tjedno kako pise?
    Blue ako si vec na komplikacijama onda samo doznaku za kompl do 22 i od 22 doznaka za porodiljni plus zahtjev za porodiljni koji je isti ko za kompl samo zaokruzis drugu stvar 🙈 ako nisi na kompl onda ti triba r1 obrazac s placom, kopija osobne i tekuceg jos

Hvala ,nisam trenutno sam na Go do porodiljnog 

28.1. +
    6.2. Uzv

Pereca333
    10. Kolovoz 2023. 12:36

Djevojke jesu vas kontrakcije postale oko 35-36 nedelje nesto bolnije ? Ja sam danas imala par puta kao blazu menstrualnu bol, neredovno, ali traje tako pola minute minut, ali stomak nije tvrd bio. Beba je aktivna i visoko jos, imam iduce nedelje kontrolu, kontam da ne panicim. Opet kontam ako je nesto sto nije normalno sutra je petak dr radi da nazovem. 

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

lalaland1991
    10. Kolovoz 2023. 14:11

Kiki meni je ta zenska rekla za sada svaki drugi dan po 10 min.
    I isto mi je savjetovala da mi muz siri kukove jer sama nemrem toliko stisnuti. Onako stavis noge u zabicu a on stisce koljena prema krevetu i prema mojoj glavi 🤣 
    mene simfiza dns ubija kad hodam, siri se to 💪🏽 majko mila kako sam uzbuđena!!

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

Jelušićkaa
    10. Kolovoz 2023. 14:43

Ja jos par dana i neću moći hodati od kukova i prepona. Užas. Imam osjećaj da sam se sva živa razvukla iako sam dobila 7 kila samo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.