Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MomN.93
    05. Kolovoz 2023. 16:07

teich95

Cure kako se vi osjecate? Mene leđa bas ubijaju,umorna sam toliko da mi je tesko do wca otic a znam da cu se upiskit ako neodem. Energija mi je ravna 0 🙉

Plus bih dodala da se uspušem i dok pričam 😂😂😂

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

teich95
    05. Kolovoz 2023. 16:12

MomN.93

teich95

Cure kako se vi osjecate? Mene leđa bas ubijaju,umorna sam toliko da mi je tesko do wca otic a znam da cu se upiskit ako neodem. Energija mi je ravna 0 🙉

Plus bih dodala da se uspušem i dok pričam 😂😂😂

Isto e da i znojim se i pored klime 🙉

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

amarenna
    05. Kolovoz 2023. 16:19

Baš je sad najteže, meni energija 0 bodova isto, umor preko dana, nesanica preko noći, zgaravica, uhh...non stop na wc..i upadam među ekipu "zalezano uho" 😅😅😅😅 jedva čekam da rodim, kad vidim još tih 28 dana stvarno je jaaaaako blizu 😱 a onda Bože pomozi s troje kikača 🤣🤣🤣🤣 

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Pipi11
    05. Kolovoz 2023. 16:33

Ja isto puno manje energije nego prije, sad kako mirujem sam još i umornija i suludo je jer što više odmaram bolje spavam po noći i čak ranije zaspim, ludo😄

Pereca333
    05. Kolovoz 2023. 16:48

Meni je energija razlicita iz dana u dan, nekad odradim vise stvari i budem ok, a nekada doslovno napravim dorucak i padnem od umora. Ali za neke kupovine i odlaske do grada , druzenja, nemam snage nikako, smorim se doslovno nakon pola data, pocnem da zjevam, mozak mi se iskljuci i gledam gdje da sjednem, ma uzas 😂

Jako mi je ovo zanimljiv post na instagramu, manje je vise, nase bebane trebaju samo mamu i tatu. 🥰 
    https://www.instagram.com/p/CvimNj5gOao/?igshid=NjIwNzIyMDk2Mg==

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

Jelušićkaa
    05. Kolovoz 2023. 16:56

Ja se divim vama koje spavate 😫😫 mene od żgaravicev do wc-a Nezna se šta je gore. Plus stopala goreee svaku noc 😩😩

MomM.94
    05. Kolovoz 2023. 17:10

Jelušićkaa

Ja se divim vama koje spavate 😫😫 mene od żgaravicev do wc-a Nezna se šta je gore. Plus stopala goreee svaku noc 😩😩

I meni stopala goree, i nikako zaspat zbog toga. Mazem onim hladnim gelom, al slabo pomogne. 😒

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

Jelušićkaa
    05. Kolovoz 2023. 17:35

MomM.94

Jelušićkaa

I meni stopala goree, i nikako zaspat zbog toga. Mazem onim hladnim gelom, al slabo pomogne. 😒

Ništa ne pomaže sve sam probala. U neka doba noći ustanem natocim lavor vode i tako sjedim ko buda u 2 u 3 ujutru s nogama u lavoru. 😂

Flowerson 🌸
    05. Kolovoz 2023. 17:39

Definitivno isto osjećam pad energije, a kad je ovako sparno vani i nisam doma, moram se kontrolirati da ne dobijem napad panike. Jos me i grudnjak stisne, imam osjećaj da ću se ugušit, baš odvratan osjećaj. Teško je nekad i sjedit jer čim se malo pogrbim me mala lupa u rebra.
    Ako nista, barem spavam dobro. Ne budim se po noći za wc, nije više vrućina, a kiselina me ne budi otkad uzimam bademe prije spavanja.
    Ali da, jedva cekam da prođu još 2 mjeseca, da beba dođe i da se krenem oporavljat. Stvarno se veselim dobit sebe nazad, iako će sve bit drugačije, lakše ću moć radit stvari koje sad ne mogu.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Lily123
    05. Kolovoz 2023. 18:17

Flowerson točno ovo što si rekla dobit sebe nazad haha. I ja jedva čekam da prođu ova dva mjeseca još, imam osjećaj da će mi bit nekako lakše, makar će biti teško s bebom, barem dok se ne naviknem… 
    Nekad se osjećam otuđeno od sebe same, ulovi me melankolija i nisam ni za što osim za ležanje na kauču. Samo nastojim otići prošetat svaki dan jer mislim da bi svisnula da sam stalno u kući. A nekad sam sto na sat, turbo, kuham, pečem, spremam, uživam u svemu… Ova trudnoća je baš miks raznih osjećaja haha, umara i psihički i fizički, a opet si sretan i zahvalan zbog tog malog bića koje nosiš  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.