Ja nemam problema sa spavanjem, već sa namještanjem i pronalaženjem udobnog položaja za spavanje. I odlascima na WC. A kad se vratim iz wc-a, popijem flašu vode jer budem žedna, pa onda opet brzo moram. I tako u krug.😂
.
I ja sam dobila preporuku za Multi-mam komprese za bradavice, da su super kod upaljenih i natečenih bradavica. Uzela sam jedan paket da imam doma za nedaj Bože. Bolje da imam, nego mužu objašnjavati kaj treba kupiti.😂😂
.
Mene cice ne svrbe, ali me trbuh svrbi. A i prijavljujem prve strije na cicama. Muž sav sretan da napokon rastu, hahahah.
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Pozdrav cure,
obzirom da ste iskusnije jedno pitanjce.
Dal ste u ovim mojim tjednima bebu osjetile koji dan vise koji manje. Ludim vec, neke dane je osjetim puno puta, a neke jedva par puta. Ima li mjesta brizi?
Hvala unaprijed🙏🙏
I meni se znalo događati.2 dana je uopće nisam osjetila i već sam planirala doktoru i javila se na kraju. Ali normalno da mi e živce pojela. Što cure kažu kad krene divljati čekat ćeš da malo prestane. Moja je oko 24.tjedna baš intenzivno krenula i osjetim je 10ak pita u danu 🥰
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Drage cure hvala Vam na odgovorima, smirile ste me definitivno. Zelim Vas uredne trudnoce do kraja. Uzivajte😍🥰😘
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Vidim sve imamo nekih problema 😊 Kod mene spavanja nema, grceva i previse kao i zgaravice od koje sqm pocela malo i povracati, udarci su bas postali bolni kao i uzasan pritisak i osjecaj kao da stalno pustam dolje 😥 Malo se vracamo u normalu nakon ove oluje,dosli smo svojoj kuci i nastavljamo borbu i s iznosenjem trudnoce i sa sanacijom stete 🙂 wapp sam stavila malo na mute jer mi je previse toliko poruka i informacija pored svih problema. Ja imam 3.8 prvi Uzv + Ctg tad cu biti 34+3tj i 7.8 zadnji pregled kod ginekologice na (35+0tj) pa uputnica za TA. Nadam se da ste sve dobro,sad cu biti malo aktivnija pa nezamjerite ako nisam upucena u neke preglede ili desavanja i da nekako mi fali forum. ❤️❤️
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Vidiš meni uopće još nisu spominjali ctg, nego samo za sljedeću kontrolu uzv i bris na streptokok. Tad ću biti 35+1
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Draga nasa Teich nisam znala da te zadesila oluja, bas mi je zao, nadam se da ce se bar moc naplatit steta, cuvaj sve racune…
I nek si nam se vratila na forum, posebno mi je zanimljivo citat tvoje postove jer smo u dan🤗
Javila sam se tamo na wappu 2 puta nabrzinu ali jbga nismo imali ni struje ni signala u mjestu ma nista 6 dana pa smo bili kod kumova u gostima.. Kod nas na kuci nije strasno,vec je sanirano sve dok kod mame,svekrve i blize obitelji i prijatelja je bas jako lose ali evo pocelo se raditi pa se nadamo najboljem. A ja bas zeljno iscekujem taj pregled za tjedan dana da vidimo kakvo je stanje mada je cura bas jako aktivna ali imam i dosta BH kontrakcija i menstrualnih bolova zato se i brinem .. Ali kakve su mi prognoze bile s prijevremenim porodom jos se dobro i drzim sve sam blize tom 36tj sto je gin rekla da nam je cilj 😊
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Teich i ja sam 03.08 na pregledu (u trudničkoj ambulanti) ne znam dal će bit ctg ili što već bude na tom prvom pregledu u trudničkoj.. Nestrpljiva sam u svakom slučaju...
Na wappu je super atmosfera ali ima puno tema koje nisu povezane sa trudnoćom pa je ovdje možda lakše pratiti...
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
O pa krenule ste vi lagano u trudnucke ambulante ,bas lijepo :) meni je watsupp teško pratiti to je po 600 i više poruka na dan ,ovdje mi je puno lakše i više su trudnicke teme. I ja čekam 2.8 pregled da vidim dal se okrenula, znam da stigne još ali i prva mala mi je na zadak od 28 tj bila i bome se nije ni okrenula išla sam na cr.
28.1. +
6.2. Uzv
20.2. Uzv 21.3. Uzv 19.4. Uzv 17.5 Uzv 14.6 uzv 12.7 uzv, 2.8. Uzv https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;95/st/20230919/dt/6/n/Tia/k/c7ea/age.png
Ima nas puno sljedeći tjedan na pregledu. Moj je na prošlom pregledu bio okrenut kako treba, na glavu, pa se nadam da će tako i ostati...
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
I ja sam iduce nedelje na pregledu i sad na svake dve nedelje. Jedan ctg sam vec imala, prelijepo mi je bilo slusati srce malo, oko 20 minuta su snimali. 🥰
BH su mi se smanjile, ne znam kako, nekad kontam da je BH a ono beba se nekako uz zid materice naguzi pa bude tvrdo i bolno.
Zao mi samo sto mi ovi zadnje tjedni trudnoce prolaze tako bez sadrzaja, ja sam zamisljala da cu da imam neko slikanje lijepo, i da cemo ja i mm otici na "babymoon" negdje u blizini na vikend a meni nekako ni do cega toga nije, jedva ujutro dignem glavu iz kreveta. 😵💫
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Sortiraj odgovore
Najstariji