Ista situacija i kod mene ,nije vruce nego jednostavno nemogu zaspat ,baš nesanica i to već par dana ...
28.1. +
6.2. Uzv
20.2. Uzv 21.3. Uzv 19.4. Uzv 17.5 Uzv 14.6 uzv 12.7 uzv, 2.8. Uzv https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;95/st/20230919/dt/6/n/Tia/k/c7ea/age.png
Pa da, ovu noć ako imam efektivnog spavanja možda 3 sata.. 🙈
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Kad vidim da i vi ne spavate i meni je lakše. Kako god se okrenula imam osjećaj da sam je prignjecila...
Curke od kad ćete vi ići na preglede u bolnicu?
Znam da se ide od 37tt, al vjerojatno mi koje imamo neke problemcice, ja se npr bockam iglicama 🤣 mi idemo valjda prije ili?
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
Isto ne spavam, a inace sam bas spavalica, sinoc oko pola 2-2 zaspem, uz to 4x piskanje, i jutros u pola sest oci ko u sove, budna kao da sam 10 sati spavala. I kao ustanem ispratim covjeka na posao i u 9 me stignem i zaspim opet evo do skoro i to jedva. Totalno mi ritam unisten, sad mi dan ni za sta nije.
Citala sam malo kao prolaktin koji se pojacano luci utice na kvalitet sna, da bi majka uvijek bila spremna kad beban u noci zakmeci. Eto jesmo srecnice 😂
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Baby na prvi pregled u bolnicu idem sa 33+6, uredna trudnoća.. na zadnjem kod svoje sam bila sa punih 32tt, a ovi me naručili ranije jer ih je puno na G.O. (radi se o Podobniku)
U vezi spavanja, jako teško zaspim, obično tek tamo poslije 1 u noći, ne mogu se nikako namjestiti, a beba je navečer baš baš jako aktivna i još uz sve to "nemirne noge" 🫣 ali nakon što zaspim, spavam skroz ok, uz poneko buđenje za wc
👩27👱♂️34
Termin 07.09./17.09.
Nifty ✅️
Babyboy 💙
Vidim da i mene čeka nespavanje. Ova teorija o prilagodbi na fazu nespavanja kad dođe beba je i meni pala na pamet To nas tijelo priprema, kako lijepo od njega! Umjesto da nam da još malo tih sati da se naspavamo dok možemo
Kod mene trenutno nema problema sa spavanjem, s jednog boka na drugi, ne zamaram se lijevom ili desnom stranom, bitno da ne spavam predugo na leđima. Iako me sve boli od tih položaja i jedva čekam normalno leći i zaspat na leđima Primjetila sam jedino da sam počela skakat s raspoloženjem, od depresije do pretjerane sreće, ovisi kako koji dan. I dobila sam neopisivu želju za vježbanjem i kretanjem (?!)
bilo bi super da me to drži barem do dva tri mjeseca nakon poroda haha, ali vjerujem da neće.
Mene vrucina unistava,klima ni nista ne pomaze,nocu se samo vrtim po krevetu,ali kad je nocna temperatura 28 tu nema pomoci.
Radim jos ovaj tjedan i iskreno se nadam da ce bit malo lakse barem kad prestanem ic na posao
Sortiraj odgovore
Najstariji