Joj tek sad ovdje kad vidim nase tjedne postajem svijesna da bebice samo sto nisu krenule 🥰 bas me zanima kad cemo dobiti prvu bebu i koja od nas ce biti ta sretnica 😊❤️
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
I mene jako zanima tko će prvi dobit bebicu, jedva čekam ☺️
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Cure, citam malo i vidim za kateter... Dal to sve cure dobivaju nakon poroda? Mene toga mislim da najvise strah haha
Ne mogu si zamislit da mi se ta cjevcica gura unutra isuse, vec me sad boli 🤣😭
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
Ja isto imam dosta menstrualnih bolova i Bh kontrakcija, vidjet ćemo na kontroli idući tjedan
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Cure, citam malo i vidim za kateter… Dal to sve cure dobivaju nakon poroda? Mene toga mislim da najvise strah haha
Ne mogu si zamislit da mi se ta cjevcica gura unutra isuse, vec me sad boli 🤣😭
I menee vise strah katetera nego i obicnog poroda i cr
Haha znaci nisam jedina 😭
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
Kakav kateter, radije bi gusku ili čak pelenu Nisam uopće razmišljala o tome da se stavlja kateter, je li to svima stave ili samo ako je netko bio na carskom ili ako epiduralna traje dulje…? Sad ste mi dale za mislit
I već neke idete na ctg, pa bebani samo što nisu počeli dolazit, predobro. Kad malo splasne ljeto, eto prvih bebica
I 600 poruka na wapp po danu je stvarno previše, mislim da bi se skroz pogubila. Forum mi je puno draži
Joooj kateter ,grozno ,nezelim se ni prisjećati ...
28.1. +
6.2. Uzv
20.2. Uzv 21.3. Uzv 19.4. Uzv 17.5 Uzv 14.6 uzv 12.7 uzv, 2.8. Uzv https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;95/st/20230919/dt/6/n/Tia/k/c7ea/age.png
Kakav kateter, radije bi gusku ili čak pelenuNisam uopće razmišljala o tome da se stavlja kateter, je li to svima stave ili samo ako je netko bio na carskom ili ako epiduralna traje dulje…? Sad ste mi dale za mislit
I već neke idete na ctg, pa bebani samo što nisu počeli dolazit, predobro. Kad malo splasne ljeto, eto prvih bebica
I 600 poruka na wapp po danu je stvarno previše, mislim da bi se skroz pogubila. Forum mi je puno draži
Jutros je bilo 400 ,samo jutros ja to stvarno nemogu popratiti, ja sam imala CR pa sam dobila i taj kateter a za prirodnu nznm kako ide ,i mene bas zanima
28.1. +
6.2. Uzv
20.2. Uzv 21.3. Uzv 19.4. Uzv 17.5 Uzv 14.6 uzv 12.7 uzv, 2.8. Uzv https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;95/st/20230919/dt/6/n/Tia/k/c7ea/age.png
Ako ce da kateter stavljaju nek ga guraju odmah nakon porodjaja dok jos nisam svjesna nicega inace cu poslije da ujedam ako mi pridju s kateterom. 😂
Ali ne znam sto bi to stavljali, jos samo jedan izvor infekcije, ako mogu da piskim, bolje sto Lily kaze gusku onda. Dostojanstvo i sram sam svakako izgubila od kad sam trudna 😂
Neki dan kad mi je bila babica prica mi koju mast da kupim i kako da masiram hemoroide 😂 moj mm vidim zakasljava se kao pravi se ne cuje 😂
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Sortiraj odgovore
Najstariji