Cure, dal je neka od vas koristila ili planira koristit bilo sto iz ovog Frida mom paketa? Ja ne bih kupovala cijeli, al za oko mi je zapelo ovo za ispiranje i ovi hladni oblozi. Zna li netko radi li to fakat il je bezveze?
https://ljekarne-perak.hr/oznaka-proizvoda/frida-mom/?gclid=Cj0KCQjwwvilBhCFARIsADvYi7K-xlW9Mgo2tgVnPrJxQrAShiYZ5LfzW-_4EmOndoKsUIqeEImyBb0aAmi5EALw_wcB
Ja sam na Amazonu narucila tu bocu, mislim da ce dobro doci, i narucila sam od Lansinoh kao neke uloske s perlama sto se griju ili hlade, zavisi po potrebi, pa mogu visestruko da se koriste i jos jedne takve za grudi. Ja sam svasta kupila, ali poklonicu ako ne budem koristila nekome, bolje da imam.
https://www.google.com/search?client=ms-android-xiaomi-rvo3&sxsrf=AB5stBjw1sLe1mNgq_VoKjcwAL4SYwCyjw:1690281412147&q=lansinoh&tbm=isch&source=lnms&sa=X&ved=2ahUKEwimt5D51KmAAxVZW0EAHfBqAiYQ0pQJegQICBAB&biw=393&bih=732&dpr=2.75#imgrc=sv-115421256-5060420232783
A te Frida uloske mi je drugarica nahvalila.
Ma da sam jedan dobar savjet od babice dobila, uzme se tinktura Arnike (neka biljka) nakapa se na obicne uloske stavi u frizider i onda po potrebi kod upale se koristi, jer ta biljka djeluje antisepticno.
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Drago mi je čuti da vas još ima problema sa spavanjem. Ovu noć me recimo prala vrućina i od toga nisam mogla spavati. Na kraju sam otišla u boravak oko 3 ujutro. a recimo predhodnih noći nije bilo vruće al jednostavno nesanica. I baš kako je jedna od vas napisala stalno imam osjećaj da ga gnječim, kako god da legnem 😂😂
E cure, jel' vas svrbe cice?
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Kad smo vec kod toh obloga? To se stavi na ulozak odma nakon poroda dok se jos krvari? Mislim nema smisla nakon par tjedana kad prestane krvarenje 😅
Meni babica rece tako, znaci odmah nakon porodjaja mogu to koristiti, napravim vise tih u kesu i u frizider i onda koristim, kod otoka, bola, upala dole, ona kaze to daje u bolnici zenama ili cak kondom napune vodom i zalede 😂
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Drago mi je čuti da vas još ima problema sa spavanjem. Ovu noć me recimo prala vrućina i od toga nisam mogla spavati. Na kraju sam otišla u boravak oko 3 ujutro. a recimo predhodnih noći nije bilo vruće al jednostavno nesanica. I baš kako je jedna od vas napisala stalno imam osjećaj da ga gnječim, kako god da legnem 😂😂
E cure, jel' vas svrbe cice?
Mene bradavice svrbe i suve su 😂 cak se perutaju i mazem ih svacim, najbolje mi zagrebacki melem dodje kao pomoc.
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Okej, znači mogu to shvatiti kao da je normalno 😂
Jer kod mene je slična situacija sa bradavicama 😂
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Sto se grudi tice, mnoge moje frendice hvale multi mom comprese koje se kupuju u apoteci.
It’s a girl 💞
Ove
https://www.oktal-pharma.ba/bs/zastupstva/multi-mam/multi-mam-komprese
It’s a girl 💞
Pozdrav cure,
obzirom da ste iskusnije jedno pitanjce.
Dal ste u ovim mojim tjednima bebu osjetile koji dan vise koji manje. Ludim vec, neke dane je osjetim puno puta, a neke jedva par puta. Ima li mjesta brizi?
Hvala unaprijed🙏🙏
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Pozdrav cure,
Dal ste u ovim mojim tjednima bebu osjetile koji dan vise koji manje. Ludim vec, neke dane je osjetim puno puta, a neke jedva par puta. Ima li mjesta brizi?
Hvala unaprijed🙏🙏
Sve normalno. Svima nam je tako 👍👍
Pozdrav cure,
Hvala unaprijed🙏🙏
Normalno i očekivano. Čuvaj se za daljnje oštre udarce 😂😂
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Sortiraj odgovore
Najstariji