Kiki hvala ti🤗
Teich odgovorila sam ti za injekciju, reko mozda nisi procitala
E ma vidjela sam i zaboravila odg 🤣 da hvata me jaka zaboravnost,onda iduci tjedan ako nekazu nista za injekciju vjerovatno necu ni dobiti,ma jos bolje jos jedan znak da idemo ka 9mj. Mi smo zene stvarno lavice,pored svih problema se borimo momacki i sa rizicnim trudnocama 🤭 🥰
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
E ma cudno mi na pregledu u 31tj sam bila na +7kg,danas stala na vagu i na 7,5kg.. Neznam,sa sinom sam u 26tj dobila prvu kilu i do kraja po cca 2kg od pregleda do pregleda.. Evo i nas dvije od danas 🙂 poznanici kad me vide pitaju koliko sam sad trudna 5 il 6mj ja stanem zbunjeno,jel mi stvarno toliko manji stomak ili sta.. Bas mi idu na zivce 🤨
https://ibb.co/Hzwz2pn
ma bona sve je ok fin stomak pa nijedna nije ista od nas kad gledas one slike. Bebica je ok sto je najbitnije a te komentare oj boze svaka od nas doživi svašta 🙄🙄
Jagoda mislim da je sve to dobro. Opreza nikad dosta mada taj doktor to je za nogom u glavu 😅😅 nemoj se ti sikirat samo cervix stoji sto je dobro.
Evo i mene ajmoo zeneee nova tura stomacicaaa 😍😍 predzadnja za neke kao ja hahah
https://ibb.co/HzCz6kW
Jel ima jos neka u ovim tjednima a da nikad nije osjetila ni BH kontrakcije ni menstrualne bolove? 🧐
It’s a girl 💞
https://ibb.co/SVYTpvZ evo i nas 2 😁
Lola1212 ja do sada nisam osjetila BH kontrakcije, a ni bolove baš, možda 2-3 puta na nekoliko minuta i to je sve..
👩27👱♂️34
Termin 07.09./17.09.
Nifty ✅️
Babyboy 💙
Ko je za kapučino u gluho doba? :D
Ma to za velicinu stomaka lupaju ljudi da bi postavljali svoja pitanja, a i mi smo mozda osjetljive na sve i svasta pa treba i to imat u vidu. Jasno je ko dan da velicina stomaka nema veze baš mnogo, jer treba uzet u obzir i jacinu trbusnih misica i je li prva, druga, treca trudnoca, ma svasta nesto. Meni isto komentarisu jer eto njima stomak moj izgleda mal za 2 bebe, i to uglavnom komentarisu osobe koje nisu trudne a koje imaju veci stomak nego sto sam ja ikad imala :D Samo odgovorim, “hranim se zdravo” i zavrsena prica.
Danas na pregledu je ustanovljeno da je cerviks super, bebe hvala Bogu super, pa da idem u setnju :)
Zaboravljam piti vode 100 litara, a ne bih trebala to zaboravljat.
Ova moja čupava macka osjeti da se nesto desava i bas je primijetno uz mene stalno, sto je bas ono super kad je vruce.
Sta jos…. depilacija…. 😂 Ma MM zna samo ogledalo čuvat, a ja odjednom izgubim sve standarde i danas sam otisla na pregled pola/pola. Dok sam imala stroljenja kao nesto sam i makla, a ostalo sam zanemarila i ponasala se kao da je to normalno 😀
Mene vise muci sto se pipi nekako sva promijenila, da izvinete, al se zaista nadam da nece izgledat tako nateknuto poslije 😄
Jagoda bas si neki baksuz izgleda da ti bar porid hoće biti lagan da namiris sve ovo.😅😅
Kiki konačno pupo se ugledaoo 😍😍😍
Jagoda žao mi je da moraš u bolnicu i da je OGTT loše prošao. Nadam se da si došla sebi i da ti je već bolje.🤗🙏
.
I ja sam se isključila sa Whatsappa jer mi treba malo mira u trenutnoj situaciji. Pokušat ću vas ovdje pratiti i biti aktivna koliko budem mogla i koliko snage i volje ću imati. 🤗
.
Trbuščiči su vam predivni. I stvarno, tek kad vidim trakice shvatim koliko su neke već daleko, a blizu upoznati i primiti u naručje svoje smotuljke sreće.🤭😍
Evo i nas dvoje danas https://ibb.co/4Sc18PY na +13kg 😳😳.
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Smjesno mi kad vidim u koje doba neke pisete, tacno se vidi da nesanica vlada 😂
Joj jesu vam slatke trbe i sve ste lijepe trudnice 🥰 kad zamislim da su u svim tim stomacicima smotane male bebe ko burekcici jako mi slatko 😂🥰
Sto se tice kila pitala sam dr i rece mi da sve zavisi od pocetne tezine, meni je rekla da mogu i do 16 kg da se ugojim jer mi je BMI prije trudnoce bio nizak. Za sad sam prema vazi dobila 10 kg 🙄 ali ja ne znam gdje su kile, jer su mi noge i ruke tanke ko i prije, jedino stomak i grudi narasli. Apetiti nemam, samo pijem vodu, vocke jedem i znojim se.
Ja iduce nedelje imam pregled i razgovor u bolnici i dogovor oko svega kakav porodjaj zelim, ali iskreno ja ne znam sta zelim 😂 zelim samo da se porodim i ne padnem u nesvijest. 🤭
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Mene su upravo kontaktirali iz bolnice i imamo dogovorenu amniocentezu za ponedjeljak. 🙏🙏🙏
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Mene su upravo kontaktirali iz bolnice i imamo dogovorenu amniocentezu za ponedjeljak. 🙏🙏🙏
Draga MalaG želim vam svu sreću u ponedjeljak ,pratim tvoju priču od početka i stvarno se borite ,sretno ❤️
28.1. +
6.2. Uzv
20.2. Uzv 21.3. Uzv 19.4. Uzv 17.5 Uzv 14.6 uzv 12.7 uzv, 2.8. Uzv https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;95/st/20230919/dt/6/n/Tia/k/c7ea/age.png
Sortiraj odgovore
Najstariji