Sad baš čitam, vi neke imate željezo 13 i dobile ste tablete. Ja sam sad vadila i 9 mi je i moj gin nije uopće reagirao na to?!
Ja sam jučer imala popodne baš dosta menga bolove, ali sam cijelo jutro ribala kupaonu i nakon toga usisavala cijeli stan i pretjerala sam pa sam cijelo popodne morala onda preležati 😂😂
U utorak smo punih 34 tj, sljedeća kontrola i uzv nam je 2.8. (35+1)..
Sutra otvaram porodiljni.. i moram priznati da mi je trbuh u zadnjih tjedan dana buknuo i da sam si baš ogromna 🙈
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Ni ja nisam na vocapu, znala sam da ce eskalirati tamo 🤣🤣 a i ovako se moram kontrolirati da ne budem previse na mobu.
Lijepo je neka cura napisala da savjetuje da krenemo tamo tipkati nakon prvog poroda😊
Epiduralna ja planiram bez ako su moji trzdovi, a drip necu pristati ako mi ju ne daju u kombi 🤣 planovi, planovi.
Znaci cure, vratim se s mora i nakon 24h me opet leđa rasturaju :(. A na moru nista. Pa jel moguce da mi je od to malo plivanja bilo tako dobro? Plivala bih 1x dnevno do bova i jos 2x usla u more u plicak 🙃
Lovi me panika kako cu nunat bebu 24h dnevno s tim svojim leđima..🤕
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
E da se i ja pridružim sa svojim strahovima 🙊 još uvijek ne razmišljam puno ali kad krenem razmišljati uh...isto nemam pojma sve kako ću, bojim se da neću znati što i kako i nekako se uzdam da to sve dođe instinktivno, nadam se 😃
Uglavnom termini nam se bliže, pogotovo nama nekima još stvarno sitno nedostaje. Neka nam samo sve dobro prođe🙏
I ja jedva čekam vidjeti malca, poljubiti ga ...💕 Ide neki novi život i baš se veselim 🥰
Ja nemam neke strahove od poroda, mislim da kad dodje bice mi svega preko glave da cu jedva cekati da se porodim. 😂 Mene veseli da opet mogu da disem, trcim, hodam, jedem, kakim ko covjek 🤭
Jako se radujem mojoj curici, da je ljubim, mazim i pazim. Malo vise strahova imam kako ce sve to izgledati na pocetku dok se ne uhodamo, ali i to ce proci.
Nisam jos svjesna da skroz novi zivot pocinje 🥰
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Sve sanjamo o porodu na 37+0 🤣🤣🤣 bas me zanima oce bit koja sretnica da joj se to ostvari… Ja se samo nadam da necu prec termin 🙈
To otprilike budu ove s blizancima :D
Sad baš čitam, vi neke imate željezo 13 i dobile ste tablete. Ja sam sad vadila i 9 mi je i moj gin nije uopće reagirao na to?!
Ja sam jučer imala popodne baš dosta menga bolove, ali sam cijelo jutro ribala kupaonu i nakon toga usisavala cijeli stan i pretjerala sam pa sam cijelo popodne morala onda preležati 😂😂
U utorak smo punih 34 tj, sljedeća kontrola i uzv nam je 2.8. (35+1)..
Sutra otvaram porodiljni.. i moram priznati da mi je trbuh u zadnjih tjedan dana buknuo i da sam si baš ogromna 🙈
Stvarno ne znam jer ja sam preporuku za suplemente zeljeza dobila i prije nego du uopste vidjeli nalaz krvi, odnosno koliki je hemoglobin, eritrociti, zeljezo… Valjda zato sto u mom slucaju vec racunaju na carski, a tek naknadno sam vidjela da mi je zeljezo 13. Ma naravno da ga pijem s vit C, cak sam mijenjala i marke tableta, jer se navodno Solgarove najbolje apsorbuju a i nemaju secera kao npr Tothema, ali eto, efekat u mom slucaju nije bas zadovoljavajuci. Jedino sto mi je poslije naumpalo kao moguci razlog je sto se ja doslovno naljevam jogurtom :), a navodno mlijecni proizvodi ponistavaju apsorpciju zeljeza ako sam dobro ukapirala.
Uglavnom, napravila dam sama plan, ide svaki drugi dan meso telece pa makar na silu jer nisam neki ljubitelj, izmedju toga srdele koje sam zapostavila, a u medjuvremenu svaki dan cvekla, borovnice, kupine. Pa da vidimo.
Blago vama koje ste vec 30+, meni se vrijeme veoma oduzilo, a postala sam doslovno zmaj iako nikad nisam imala takvu narav. Svima iz familije sam nesto zamjerila iako znam da je do hormona. Nisam im rekla al sam ljuta na sve njih redom jer se po mojim novim standardima ne interesuju dovoljno za djecu i mene :) Baš ruzno, ali imam osjecaj i da me nece proci ni poslije. Kod mene evo pola godine tako vise nekih emocionalnih previranja nego fizickih simptoma.
😂 Mene veseli da opet mogu da disem, trcim, hodam, jedem, kakim ko covjek 🤭
…. a ne kao perec? 😂 😂
Ej nasmijala si me hahah ❤️ Ma sve isto, jos nisam upoznala nijednu zenu koja stvarno uživa u trudnoci, tipa “joj vidi sto je super kad daljinski padne na patos a ja ga mozda mogu podici samo nogama” 😄
Evo mene s novim pitanjem 😅 jel neka od vas osjeti trnce u podrucju prsa (ispod lijeve sise), kad legne na lijevi bok? Vjer se stvori pritisak na neki od organa/žile..bas neugodno, moram se prebacit onda na leđa jer desni nema sanse, odmah me lupa ko lud 😁
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Ja sam noćas imala grižnju savjest jer sam ležala na leđima. Nije mi više odgovarao niti jedan bok, nikako se nisam mogla namjestiti. Bila budna do pola 3, ne zaspati 🙈
Čak mi ni nije vruće, ok su sad noći kod nas, padne temperatura. Ali eto, neka nesanica vlada. 🙈
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Sortiraj odgovore
Najstariji