Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mami_m
    27. Srpanj 2023. 14:18

Mislim da ne stavljaju kateter pod svaku cijenu, već po potrebi. Prijateljica je poslije prirodnog poroda imala problem, nije mogla da piški a popila je preko 2l tecnosti u sat vremena, te su joj uključili kateter.
    Sto se tiče brisanja, obzirom da sam na mirovanju, stalno sam kuci, i poslije svake nuzde idem pod tuš, usput da se rashladim 🤣

🧑 31
    👩 27
    👧❤ 5
    10/22 💔 missAb 8tt
    🩸Trombofilija
    27.1. ➕️🥰
    clexane 💉
    👭🩷🩷

Lily123
    27. Srpanj 2023. 15:14

Počela sam se i ja pitat kak ću pred kraj trudnoće obavljat neke stvari kad mi je već sad nezgodno rotirat se  Najradije bi da imam neki bide pa da to on odradi pod pritiskom  Lagani glanc i mirna sam hahaha. Brijanje meni ne dolazi u obzir da ga muž obavlja, ne bi dala nikom poznatom da mi to radi jer sam srameća do krajnjih granica. Sve je on to vidio, ali svejedno jednostavno ne mogu, obavim to nekako sama sa svojim ogledalom pa kako ispadne, ispadne.
    I da, neki pokreti bebe su mi počeli bit baš nelagodni jer imam osjećaj da se upre nogama i izbija mi na drugu stranu. Sad maloprije me baš iznenadilo kako se jako protegnuo, zajaukala sam  Pa kako će to bit kad bude veći i jači, morat će van ranije da me ne potrga cijelu  Iako volim kad osjetim te kretnje tokom cijelog dana, čim napravi pauzu, odmah mi fali. I skužila sam kako je miran kad ležim na lijevom boku, a podivlja kad legnem na desni bok.

Blue1986
    27. Srpanj 2023. 15:33

Baby❤

Morate rec svojim muzevima da vas depiliraju, moj uziva u tome 🤣 nekad mi je i prije trudnoce znao noge depilirat kad smo se kupali, a sad mu je to vec obaveza pol godine .
    Pedantan je ko vurica 🤭
    On meni pokaze onda sa ogledalom, bogami bolje nego da sam se sama.🤣

Muž depilira za svečane prigode kad idem kod gin na pregled ahahaha  

28.1. +
    6.2. Uzv
    20.2. Uzv 21.3. Uzv 19.4. Uzv 17.5 Uzv 14.6 uzv 12.7 uzv, 2.8. Uzv https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;95/st/20230919/dt/6/n/Tia/k/c7ea/age.png

Pereca333
    27. Srpanj 2023. 18:12

Jagoda01

Ja isla danas kod druge doktorice i moram opet u bolnicu lezat dan, dva, ovaj put da primim injekcije za sazrijevanje pluca ako dođe do prijevremenog (mada je cerviks nepromijenjen poslije serklaze, sto je dobro)
    Onaj moj smuseni doktor me nije slao na ogtt pa sad moram to,kao i izvadit jos kks i urin…
    Al samo nek moja cura bude dobro, sve ce se izdrzat

Pa kako te nece na ogtt poslati teletabis. 😵‍💫 Al aj bolje i sad, bitno da rezultati budu dobri. Zao mi je da te citavu trudnocu nesto prati, ali nadam se da ces porodjaj imati lagan kao nagradu za sve 🥰

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

teich95
    27. Srpanj 2023. 18:31

Jagoda01

Ja isla danas kod druge doktorice i moram opet u bolnicu lezat dan, dva, ovaj put da primim injekcije za sazrijevanje pluca ako dođe do prijevremenog (mada je cerviks nepromijenjen poslije serklaze, sto je dobro)
    Onaj moj smuseni doktor me nije slao na ogtt pa sad moram to,kao i izvadit jos kks i urin…

Jel ti mjerila bebicu bas me zanima kolike su sada 🙂 I meni su spominjali tu injekciju sad neznam ni kad se to daje ni dal cekaju da vide oce se dogurat do 27tt..
    .
    Nego kako stojite s kilama? I da kako me prije jedno 2h uhvatio grc u ljevom guzu nisam mogla na nogu stat jer je udaralo na cjelu nogu i ko na vraga uhvati me u kupatilu 🤣

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

teich95
    27. Srpanj 2023. 18:32

Do 37tj** zeznula sam se

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

• MomN.93
    27. Srpanj 2023. 18:51

Jagoda baš mi je žao da sad još i to. I stvarno mi nije jasno kako te nije na ništa slao. Mislim ni moj mene ne šalje, ali ja sam pod stalnom kontrolom gastro i endo i svaka 3-4 tj radim kompletnu obradu što se tiče KS, jetrenih enzima, koagulacije, štitnjače, ma sve. I uvijek traži da mu donesem te nalaze. 
    Teich ja sam se baš danas vagala, trenutno sam na +8. 

Ja sam inače žene mislila da ću morati na hitnu danas ići. Stvarno nisam ništa danas radila osim skuhala ručak, poslje legla, čak malo i odspavala i kao idem si izmjeriti tlak (moram voditi dnevnik mjerenja) i dva mjerenja za redom tlak cca 150/100. Inače mi je do 135/90 u trudnoći. E prepala se. Jer imam upute ako pređe iznad 140/90 da se moram javiti na hitnu. A baš me u tom trenu i neka vrućina oblijala, ko da imam valunge 😂😂 
    Reko neću dizati paniku, provjerit ću za 15 min. I na svu sreću stabilizirao se, dva mjerenja sad uredna (130/74 i 126/72) 

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

Blue1986
    27. Srpanj 2023. 19:01

teich95

Jagoda01

Jel ti mjerila bebicu bas me zanima kolike su sada 🙂 I meni su spominjali tu injekciju sad neznam ni kad se to daje ni dal cekaju da vide oce se dogurat do 27tt..
    .
    Nego kako stojite s kilama? I da kako me prije jedno 2h uhvatio grc u ljevom guzu nisam mogla na nogu stat jer je udaralo na cjelu nogu i ko na vraga uhvati me u kupatilu 

Joj mene je jučer uhvatio  grc isto lijevi guz nisam se mogla  pomaknuti i dugo me drzalo ,joj kile bome sad na +11 ,u prošloj  sam natukla s 45 na 72 ,27 kila  a bome i sad ću ahahaha 

28.1. +
    6.2. Uzv
    20.2. Uzv 21.3. Uzv 19.4. Uzv 17.5 Uzv 14.6 uzv 12.7 uzv, 2.8. Uzv https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;95/st/20230919/dt/6/n/Tia/k/c7ea/age.png

Blue1986
    27. Srpanj 2023. 19:03

Jagoda bas mi je cudno za taj ogtt ali dobro sad ces ,i žao mi je što ćeš u bolnicu ali opet bolje je da si pod nadzorom ,bit će to sve dobro 

28.1. +
    6.2. Uzv

teich95
    27. Srpanj 2023. 21:46

E ma cudno mi na pregledu u 31tj sam bila na +7kg,danas stala na vagu i na 7,5kg.. Neznam,sa sinom sam u 26tj dobila prvu kilu i do kraja po cca 2kg od pregleda do pregleda.. Evo i nas dvije od danas 🙂 poznanici kad me vide pitaju koliko sam sad trudna 5 il 6mj ja stanem zbunjeno,jel mi stvarno toliko manji stomak ili sta.. Bas mi idu na zivce 🤨
    https://ibb.co/Hzwz2pn

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.