Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Flowerson 🌸
    02. Srpanj 2023. 23:46

Tami0910

Cure kojima je prva trudnoca, kad ste prvi put pocele osjetit bebe i kakav je bio osjecaj? Hvala punoo na odgovorimaa🥰🥰🥰❤️

U 20.tom tjednu sam osjetila neke mjehurice, a u 22.om konkretnije udarce ☺️
    Ovcice, provjeri broj koji si mi poslala, poslala sam ti poziv za grupu jer te ne mogu uopće dodati u grupu.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

La_Lupa
    03. Srpanj 2023. 08:12

MomN.93

La_lupa meni je moja endokrinologica rekla da natašte ne smije iznad 5,1, sat vremena nakon jela iznad 7,8 i 2 sata nakon jela iznad 6,5.
    Ali isto tako, na aparatiću ti pokazuje skoro za jedan više. Ja sam se osobno uvjerila u to 🙂

Ja sam razmišljala o fotkanju, ali sve koje sam do sad pitala fotkaju do 30 tj, iznimno 32 i dosta su skupi 🙈

Hvala ti 😍 
    Meni je ujutro po budjenju tj nataste na tom aparaticu gotovo uvijek 5.1, a 2h poslije jela bude do max 5.4 (zapisujem pa cu im i to ponijeti kad budem nosila epruvetice) 🙈
    Ahhh, te fotke budu bas predivne, poslat cu i ja danas nekoliko upita pa cu vidjeti.. imas nekoga za preporuku? 🤭

BabyBoy 💙

lalaland1991
    03. Srpanj 2023. 09:52

Jagoda daaa, cestitam nam. 🥰Mi jucer dosli na more, malo hodala bosa i plivala 15 min (btw leđno je ful tesko plivati jer ocito vise nemam trbusnih misica) i dns me sve boli. Salicu od kave mogu staviti na trbuh i piti na slamku, koliko je velik 😁
    La lupa mi smo dobili na poklon od mog brata fotkanje, meni je bilo genijalno 🥰 fotke cu tek dobiti.
    Fotkali smo se doma i na Jarunu, i sa pesekom.
    Ak hoces, posaljem vam broj od te cure na mail, mislim da nije skupa jer se tek probija, a i ja sam joj bila prva trudnica (inace fotka najvise krstenja).
    Mimica pratimo se onda za sv Duh. Jel ti vodi trudnocu dr s ivfa ili?

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

lalaland1991
    03. Srpanj 2023. 09:56

Lily123

MalaGstvarno jako čudno da ne šalju, pogotovo jer ja zbilja ne vjerujem u to da se gest. dijabetes samo “nasljeđuje”. Svaki organizam je drugačiji i tako bi mu trebalo i pristupit. Moja mama možda bolje podnosi šećer nego ja, ali mene neće testirat jer eto, mi smo si u rodu pa pretpostavljaju kako ona, tako i ja… bezveze. Probaj se raspitati vezano za to, čak i da odeš privatno na taj ogtt, nisu loše uloženi novci Ja sam otišla samoinicijativno jer me jako kopkao blago povišeni šećer u trudnoći i htjela sam znati zbog sebe trebam li poduzet neke veće korake da snizim šećer, ali je sve ispao uredno. Jedna briga manje
    Inače, ako ima netko iz područja bližeg granici sa SLO, znate li ikoga tko je išao roditi u Brežice ili drugdje u slo? Negdje sam pročitala da oni imaju odlično rodilište, postoji i nešto privatno, kakti duplo jeftinije nego Podobnik, pa sad gledam i tu opciju… meni su Brežice na 20 min, duplo bliže nego sve bolnice u zg pa razmatram i tu opciju. Mislim, kad pročitam o tim gužvama po bolnicama u zg-u, stvarno mi dođe da odem nekud drugdje ili rodim doma, u krajnjoj liniji.

Ne znam za Slo, al sam cula da Podobnik ima ogroman % carskog reza.
    Suosjecam s tobom, mene je vise strah tretmana u bolnici i guzve i nepostivanja mene kao rodilje, nego samog poroda. Da sam malo hrabrija i da nije tako skupo, mislim da bih doma rađala. Mozda drugo 😄

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

Flowerson 🌸
    03. Srpanj 2023. 10:47

Kiki, čestitam za uredan pregled ❤️ bome, ovako se ne čini, al porodi čekaju iza ugla. Moja malena je zadnja 3 dana toliko aktivna da me bude strah te pretjerane aktivnosti, pomislim što ako se zapetlja oko pupčane vrpce 🤦‍♀️ al svakako je lijepo kad se javljaju i podsjećaju nas da su tu ❤️
    Lalaland, uživaj na moru ☺️ mene već prošla volja za morem, totalno netipično za mene 🤷 možda i ovo grozno vrijeme na kvarneru utječe na to, nije uopće ljetno.

01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

La_Lupa
    03. Srpanj 2023. 11:57

Lalaland odlicno, posalji pls na mail: mdtea070@gmail.com
    Gledala sam neke po Instagramu sto ti daju svoje rekvizite i ne moras se misliti oko odjece, ma nicega… dodjes i to je to 😂
    Kiki daa. To mi je isto opcija ako sad ne uspijem, onda kad se beba rodi 😍

BabyBoy 💙

Mimica91
    03. Srpanj 2023. 13:38

lalaland1991

Jagoda daaa, cestitam nam. 🥰Mi jucer dosli na more, malo hodala bosa i plivala 15 min (btw leđno je ful tesko plivati jer ocito vise nemam trbusnih misica) i dns me sve boli. Salicu od kave mogu staviti na trbuh i piti na slamku, koliko je velik 😁
    La lupa mi smo dobili na poklon od mog brata fotkanje, meni je bilo genijalno 🥰 fotke cu tek dobiti.
    Fotkali smo se doma i na Jarunu, i sa pesekom.
    Ak hoces, posaljem vam broj od te cure na mail, mislim da nije skupa jer se tek probija, a i ja sam joj bila prva trudnica (inace fotka najvise krstenja).
    Mimica pratimo se onda za sv Duh. Jel ti vodi trudnocu dr s ivfa ili?

Ja sam išla na IVF u Betaplus i tamo vodim i trudnoću. A porod sam izabrala sv Duh jer eto, bio je izbor ili Sv Duh ili Vinogradska pa sam se odlučila za Sv Duh tako na blef... 

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

teich95
    03. Srpanj 2023. 15:55

Jagoda01

Blue, Teich, hvala vam, uzet cu u obzir😊
    Također Teich i Lalaland evo i mi napunismo 30, nek nam je sa srecom🥰

Ajme da okruglih 30tj.. jos 2tj i eto i nas u 8mj T 🤭💞

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

La_Lupa
    03. Srpanj 2023. 16:46

Cure, je li i vama sad isto vrime ide puno brze nekako nego kad smo bile na pocetku? Ni ne okrenem se, evo vec novi tjedan… uskoro i mi 30! 😳 zar vec? 🤷🏻‍♀️🥰😍

BabyBoy 💙

Flowerson 🌸
    03. Srpanj 2023. 17:12

La_Lupa

Cure, je li i vama sad isto vrime ide puno brze nekako nego kad smo bile na pocetku? Ni ne okrenem se, evo vec novi tjedan… uskoro i mi 30! 😳 zar vec? 🤷🏻‍♀️🥰😍

Apsolutno, to sam baš neki dan napisala..vrijeme do 20.tog tjedna nikako proć, a sad je počelo letjeti..neka, ja se veselim ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.