Ja moram priznati da smo 90% toga nabavili. Ovaj tjedan je mm na go i sređujemo sobu. Moramo ju pokrečiti i složiti namještaj. Kindač ćemo sad staviti u dječju sobu, a onda prije nego rodim ga mm seli u našu sobu.
Pelene nisam gomilala jer mi nema smisla pošto stvarno ne znam koje će mu odg. Za njegu za početak sam uzela samo bademovo ulje, ostalo ću s vremenom kupiti. Što se tiče oblekice br 50 sam uzela svega 4 bodija i 4 hlačica.. ostalo imam 56 i 62. I to otprilike po 10 bodija, 7-8 hlačica, 5 onih odijelca za spavanje.. nekako si mislim te veličine brzo prerastu pa ne mislim gomilati.. nisam niti posteljinu uzimala jer mi je nekako premali za poplun, a jastuk mu ionako ne treba. Uzeli smo dekicu i plahte i to je to 🙂
Jedino sam se dobro opskrbila s tetra pelenama 😂😂😂
Dobro je taman do 30 tog tj stignem :) ja skroz kao čekam godišnji pa ću onda ali sad sam već polu troma pa me strah kak će tada biti a baš kolica online i nebi ajd robicu još i mogu po sastavu
Pa tako sam ja čekala i sad sam skužila da sam tromija i boli me ta kila, ne mogu dugo bit na nogama i lagano me panika počela hvatat. Pomalo nabavljam stvari, ove higijenske potrepštine ću stvarno zadnje jer to ima u svakom dm-u, bipi i mulleru.
Te higijenske ću i ja i to online u dm ,to košaricu punim kako se čega sjetim ,jer bolji mi izbor online nego bas u trgovini ,tako da za to čak i imam plan ahahaha ,ti si sad na komplikacijama ili ? Ja čekam 8 mj i to je to ,go pa poridiljni
28.1. +
6.2. Uzv
20.2. Uzv 21.3. Uzv 19.4. Uzv 17.5 Uzv 14.6 uzv 12.7 uzv, 2.8. Uzv https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;95/st/20230919/dt/6/n/Tia/k/c7ea/age.png
Blue, na komplikacijama sam, da ☺️ 8.mjesec godisnji pa onda ide porodiljni...pogledat ću i ja malo online što se nudi u dmu na miru. Dobro je što to mogu obavit sjedeći 🙈😅
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Lilynažalost, to je njihov mentalitet. Ne rade ništa što ne trebaju.🤦♀️ Ovdje nema mogućnosti privatno napraviti OGTT jer nemaju privatne labose kao u Hrv. Čak niti betu ne možeš privatno izvaditi osim u klinici gdje si išao na IVF, znači ako nisi ovdje radio IVF - ne žele te ni pogledati. 🤷♀️🙄
Flowersonto se slažem, da. I zaista s njim možeš eliminirati dosta potencijalnih problema. Vidjet ću sutra što će mi reći u bolnici i baš ih pitati da ga napravim.
.
Mene je isto ulovila panika nakon onog kobnog UZV da ću možda završiti ranije u bolnici pa naručila robicu, tetrice, stvari za higijenu za bebu i za bolnicu za mene. Isto sam većinu uzela 56 i 62, te malo robice u manjoj veličini. Nisam ništa gomilala jer nemam kud sa tim stvarima za sada, a i tako brzo sve prerastu da mi je glupo uzimati previše. 🤷♀️
Također nisam uzimala poplun nego 2 dekice - tanju i deblju, a poplun lako uzmemo kasnije.
Da znas da i ja razmatram dekice ,i eventualno vreću za spavanje ,a ovo mogu i poslije
28.1. +
6.2. Uzv
20.2. Uzv 21.3. Uzv 19.4. Uzv 17.5 Uzv 14.6 uzv 12.7 uzv, 2.8. Uzv https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;95/st/20230919/dt/6/n/Tia/k/c7ea/age.png
Lilynažalost, to je njihov mentalitet. Ne rade ništa što ne trebaju.🤦♀️ Ovdje nema mogućnosti privatno napraviti OGTT jer nemaju privatne labose kao u Hrv. Čak niti betu ne možeš privatno izvaditi osim u klinici gdje si išao na IVF, znači ako nisi ovdje radio IVF - ne žele te ni pogledati. 🤷♀️🙄
Flowersonto se slažem, da. I zaista s njim možeš eliminirati dosta potencijalnih problema. Vidjet ću sutra što će mi reći u bolnici i baš ih pitati da ga napravim.
.
Mene je isto ulovila panika nakon onog kobnog UZV da ću možda završiti ranije u bolnici pa naručila robicu, tetrice, stvari za higijenu za bebu i za bolnicu za mene. Isto sam većinu uzela 56 i 62, te malo robice u manjoj veličini. Nisam ništa gomilala jer nemam kud sa tim stvarima za sada, a i tako brzo sve prerastu da mi je glupo uzimati previše. 🤷♀️
Također nisam uzimala poplun nego 2 dekice - tanju i deblju, a poplun lako uzmemo kasnije.
Da znas da i ja razmatram dekice ,i eventualno vreću za spavanje ,a ovo mogu i poslije
Ja sam uzela samo dekice, nekako su mi još premali za poplun. Nezz, možda ja krivo razmišljam. A i meni je termin početak 9. Pa mislim da će samo dekica biti ok
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Ja ću uzet deblju i tanju dekicu, a poplun isto pa kad bude zima ćemo koristit.
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Drage ženice ,s obzirom da sam se probudila u panici nekoj kako još nemam ništa ,kad vi planirate ili ste počele s kupovinom robice i ostalih stvari za bebu?
Počni pomalo, nemoj čekati zadnji tren, ja sam si sve vikala ima vremena, pa sam sad u panici jer sam na mirovanju. Imamo samo kolica (koja sam dobili 😂) i nekoliko komada robice što smo isto dobili..
Tako da, kreni pomalo!
Drage ženice ,s obzirom da sam se probudila u panici nekoj kako još nemam ništa ,kad vi planirate ili ste počele s kupovinom robice i ostalih stvari za bebu?
Mene je ta pa panika ulovila prije par dana 😁 počela sam kupovat itekako…sve istražujem, zapisujem, pripremam. Jedino smo krevetić pustili za početak 9.mjeseca da nam ne zauzima prostor u sobi preko ljeta, bit ce nam guzvovito u sobi
Moram se i ja baciti na organizaciju ,za tebe se sjećam da si kolica nabavila ,ja još ništa, pa čitam malo na whatsuppu od ostalih mama kako šta općenito, ali bez popisa ništa, i odjeća me muči koliko čega kojeg broja ,uf slatke muke ali mislim da mi je vrijeme lagano početi
Bas sam htjela pitati dal bi htjele otvoriti wocap grupu 😊 postoji li onda vec? ja sam u grupi s prvom curkom i puno je lakse tipkati, a vec smo postale i prijateljice 🥰
Ovcice, vec postoji grupa, posalji mi broj na flowerson991@gmail.com
Za spavanje, ja sam uzela onu vreću, bila je u lidlu povoljna.. doduše rozu, ali nema veze, neće mali skužit poplun i dekicu neću ni uzimat. Robicu sam uzela 56 i 62, kombinezone, tajice i bodije, to mi se čini najbolja opcija. Pelene ništa, kolica naručila, krevetić iz ikee, sve neraspakirano još
to će muž sastavit dok ja budem u bolnici, da nam se ne vuče po stanu bezveze. Sad ću chillat cijelo ljeto i samo se žalit kako mi je vruće i ništa ne mogu
Sortiraj odgovore
Najstariji