Jel jos nekoga bole stopala kad stoji ili hoda duze od sat vremena? Prije dva mjeseca sam kupila i Birkenstokice od 150€ jer kao nece me bolit noge u njima. Mos mislit😭
U cemu vi hodate?
It’s a girl 💞
Jel jos nekoga bole stopala kad stoji ili hoda duze od sat vremena? Prije dva mjeseca sam kupila i Birkenstokice od 150€ jer kao nece me bolit noge u njima. Mos mislit😭
U cemu vi hodate?
Ara i rieker provjereno udobna obuca, jos hvale i tamaris al njihovo nemam nista… Samo moras dobro trazit jer su im vecina modela uglavnom za stare babe 🤣🤣
Definitivno babske ali pre udobne 🤣🤣 zasad ih samo kod mame probam 😆😆
Ja sam ovo lito u birkenstockicama, gumenim, meni su ok. Niti jedne sandale nisam ni pomislila obuti (one s remencicima) - jednostavno big no no… ne zelim nista sto ce me i ovako napacenu jos stiskati dodatno 🤪🤪
BabyBoy 💙
Pozdrav svima.
Nova sam na forumu.
Imam 35 godina, druga trudnoća, curica aBd stiže krajem septembra. Trudnoća mi se vodi kao rizična, preporučeno mi je strogo mirovanje i na terapiji sam, koristim utrogestan. Pridružila sam se kako bih skratila vrijeme, podijelila iskustva, čula vaša iskustva i priče. Veliki pozdrav iz Banja Luke
U cemu vi hodate?
Ara i rieker provjereno udobna obuca, jos hvale i tamaris al njihovo nemam nista… Samo moras dobro trazit jer su im vecina modela uglavnom za stare babe 🤣🤣
Definitivno babske ali pre udobne 🤣🤣 zasad ih samo kod mame probam 😆😆
Ja sam ovo lito u birkenstockicama, gumenim, meni su ok. Niti jedne sandale nisam ni pomislila obuti (one s remencicima) - jednostavno big no no… ne zelim nista sto ce me i ovako napacenu jos stiskati dodatno 🤪🤪
Ja imam isto gumene ali bože dragi što se meni noga znoji u tome 🙈🙈🙈 ali nosim samo te natikače i jedne sandale koje su ono tipa japanke al s remenčićem i to mi je super jer imam u širini prostora kad mi naotekne stopalo 😂
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
oj čini mi se da su se ljetne bebe sve izredale ili ? 😱😱 dolazi red na nas. Ne mogu da vjerujem. Kad vidim kako bebe izgledaju u 31 tjednu i kad pogledaj sebe ne mogu da vjerujem 😋😍
Suncokret dobrodoslaa ! Stavi nam dole u potpisu datum termina ili ovu trakicu da nam je lakše pratiti.
Meni se sve cini jos tako daaaleko…. Jos devet tjedana!! 🙃
It’s a girl 💞
nove cure dobrodošle :)
ajme nije ništa više daleko, pogotovo kad znam kako će sada ovo još malo brzo proći 🤣🤭
2015g 💜
2020g 💙
2023g 💙
Ja normalno nosim sve sandale i slapice..barem nešto.
Suncokret, dobrodošla 🤗
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Cure, ajmo fotke trbuha na sunce! 😁
https://ibb.co/Twz3Gf7
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Evo ga i moj, baš mi je sad kad ga gledam na slici mali 🤭
https://ibb.co/MRy2NB6
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji