Meni se isto pepco ne sviđa što se tiče bodija. Ali sam vidjela u najavi (doduše na poljskom pepcu) da će dobiti kolekciju za mame. Spavaćice, grudnjake za dojenje, jastuk za dojenje i sl..
Samo pitanje kad će to doći kod nas
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Meni se isto pepco ne sviđa što se tiče bodija. Ali sam vidjela u najavi (doduše na poljskom pepcu) da će dobiti kolekciju za mame. Spavaćice, grudnjake za dojenje, jastuk za dojenje i sl..
Samo pitanje kad će to doći kod nas
Da, to bi bilo ok..gledala sam malo i spavaćice za nas, al sve su neke jako kratke, nije me se dojmilo. Pogledat ću malo još u kiku i u mani.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Drage ženice ,s obzirom da sam se probudila u panici nekoj kako još nemam ništa ,kad vi planirate ili ste počele s kupovinom robice i ostalih stvari za bebu?
28.1. +
6.2. Uzv
20.2. Uzv 21.3. Uzv 19.4. Uzv 17.5 Uzv 14.6 uzv 12.7 uzv, 2.8. Uzv https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;95/st/20230919/dt/6/n/Tia/k/c7ea/age.png
Drage ženice ,s obzirom da sam se probudila u panici nekoj kako još nemam ništa ,kad vi planirate ili ste počele s kupovinom robice i ostalih stvari za bebu?
Mene je ta pa panika ulovila prije par dana 😁 počela sam kupovat itekako...sve istražujem, zapisujem, pripremam. Jedino smo krevetić pustili za početak 9.mjeseca da nam ne zauzima prostor u sobi preko ljeta, bit ce nam guzvovito u sobi.
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Mene je ta pa panika ulovila prije par dana 😁 počela sam kupovat itekako…sve istražujem, zapisujem, pripremam. Jedino smo krevetić pustili za početak 9.mjeseca da nam ne zauzima prostor u sobi preko ljeta, bit ce nam guzvovito u sobi
Moram se i ja baciti na organizaciju ,za tebe se sjećam da si kolica nabavila ,ja još ništa, pa čitam malo na whatsuppu od ostalih mama kako šta općenito, ali bez popisa ništa, i odjeća me muči koliko čega kojeg broja ,uf slatke muke ali mislim da mi je vrijeme lagano početi
28.1. +
6.2. Uzv
20.2. Uzv 21.3. Uzv 19.4. Uzv 17.5 Uzv 14.6 uzv 12.7 uzv, 2.8. Uzv https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;95/st/20230919/dt/6/n/Tia/k/c7ea/age.png
Mene je ta pa panika ulovila prije par dana 😁 počela sam kupovat itekako…sve istražujem, zapisujem, pripremam. Jedino smo krevetić pustili za početak 9.mjeseca da nam ne zauzima prostor u sobi preko ljeta, bit ce nam guzvovito u sobi
Moram se i ja baciti na organizaciju ,za tebe se sjećam da si kolica nabavila ,ja još ništa, pa čitam malo na whatsuppu od ostalih mama kako šta općenito, ali bez popisa ništa, i odjeća me muči koliko čega kojeg broja ,uf slatke muke ali mislim da mi je vrijeme lagano početi
Da, meni je robica isto najveći stres. Nesto sam kupila, nesto mi je mama vec poklonila, a sad se nadam da ćemo naslijedit još robice od nekoga pa onda mogu filtrirat malo.
Ja moram priznati da smo 90% toga nabavili. Ovaj tjedan je mm na go i sređujemo sobu. Moramo ju pokrečiti i složiti namještaj. Kindač ćemo sad staviti u dječju sobu, a onda prije nego rodim ga mm seli u našu sobu.
Pelene nisam gomilala jer mi nema smisla pošto stvarno ne znam koje će mu odg. Za njegu za početak sam uzela samo bademovo ulje, ostalo ću s vremenom kupiti. Što se tiče oblekice br 50 sam uzela svega 4 bodija i 4 hlačica.. ostalo imam 56 i 62. I to otprilike po 10 bodija, 7-8 hlačica, 5 onih odijelca za spavanje.. nekako si mislim te veličine brzo prerastu pa ne mislim gomilati.. nisam niti posteljinu uzimala jer mi je nekako premali za poplun, a jastuk mu ionako ne treba. Uzeli smo dekicu i plahte i to je to 🙂
Jedino sam se dobro opskrbila s tetra pelenama 😂😂😂
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Lily nažalost, to je njihov mentalitet. Ne rade ništa što ne trebaju.🤦♀️ Ovdje nema mogućnosti privatno napraviti OGTT jer nemaju privatne labose kao u Hrv. Čak niti betu ne možeš privatno izvaditi osim u klinici gdje si išao na IVF, znači ako nisi ovdje radio IVF - ne žele te ni pogledati. 🤷♀️🙄
Flowerson to se slažem, da. I zaista s njim možeš eliminirati dosta potencijalnih problema. Vidjet ću sutra što će mi reći u bolnici i baš ih pitati da ga napravim.
.
Mene je isto ulovila panika nakon onog kobnog UZV da ću možda završiti ranije u bolnici pa naručila robicu, tetrice, stvari za higijenu za bebu i za bolnicu za mene. Isto sam većinu uzela 56 i 62, te malo robice u manjoj veličini. Nisam ništa gomilala jer nemam kud sa tim stvarima za sada, a i tako brzo sve prerastu da mi je glupo uzimati previše. 🤷♀️
Također nisam uzimala poplun nego 2 dekice - tanju i deblju, a poplun lako uzmemo kasnije.
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Ja moram priznati da smo 90% toga nabavili. Ovaj tjedan je mm na go i sređujemo sobu. Moramo ju pokrečiti i složiti namještaj. Kindač ćemo sad staviti u dječju sobu, a onda prije nego rodim ga mm seli u našu sobu.
Pelene nisam gomilala jer mi nema smisla pošto stvarno ne znam koje će mu odg. Za njegu za početak sam uzela samo bademovo ulje, ostalo ću s vremenom kupiti. Što se tiče oblekice br 50 sam uzela svega 4 bodija i 4 hlačica.. ostalo imam 56 i 62. I to otprilike po 10 bodija, 7-8 hlačica, 5 onih odijelca za spavanje.. nekako si mislim te veličine brzo prerastu pa ne mislim gomilati.. nisam niti posteljinu uzimala jer mi je nekako premali za poplun, a jastuk mu ionako ne treba. Uzeli smo dekicu i plahte i to je to 🙂
Dobro je taman do 30 tog tj stignem :) ja skroz kao čekam godišnji pa ću onda ali sad sam već polu troma pa me strah kak će tada biti a baš kolica online i nebi ajd robicu još i mogu po sastavu
28.1. +
6.2. Uzv
Dobro je taman do 30 tog tj stignem :) ja skroz kao čekam godišnji pa ću onda ali sad sam već polu troma pa me strah kak će tada biti a baš kolica online i nebi ajd robicu još i mogu po sastavu
Pa tako sam ja čekala i sad sam skužila da sam tromija i boli me ta kila, ne mogu dugo bit na nogama i lagano me panika počela hvatat. Pomalo nabavljam stvari, ove higijenske potrepštine ću stvarno zadnje jer to ima u svakom dm-u, bipi i mulleru.
Sortiraj odgovore
Najstariji