Za spavanje, ja sam uzela onu vreću, bila je u lidlu povoljna.. doduše rozu, ali nema veze, neće mali skužitpoplun i dekicu neću ni uzimat. Robicu sam uzela 56 i 62, kombinezone, tajice i bodije, to mi se čini najbolja opcija. Pelene ništa, kolica naručila, krevetić iz ikee, sve neraspakirano još
to će muž sastavit dok ja budem u bolnici, da nam se ne vuče po stanu bezveze. Sad ću chillat cijelo ljeto i samo se žalit kako mi je vruće i ništa ne mogu
Koja si kolica uzela?
28.1. +
6.2. Uzv
20.2. Uzv 21.3. Uzv 19.4. Uzv 17.5 Uzv 14.6 uzv 12.7 uzv, 2.8. Uzv https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;95/st/20230919/dt/6/n/Tia/k/c7ea/age.png
Mislim da ce se šokirati kad obavijestim da ne planiram raditi od polovine ovog mjeseca (pa kako, pa zasto), ali se bas radujem.
S obzirom da sam pokupovala skoro sve, malo po malo da ne zaboravim nesto, ostalo mi je da nabavim stvari poput češljić za tjemenjaču, kantica za poljevanje prilikom kupanja, mozda jos neka pelena, dodatni setovi duda za flasice i grudnjaci za dojenje. Bit ce mi malo dosadno bez šopinga, al snaći ću se lako u toj “dosadi” :D Najsmjesniji su mi oni koji ce pitat “Jao, ali na poslu ti brze prolazi vrijeme i nije ti dosadno…” :D
I da, brisevi uredni na sve bakterije i ostalu gamad izuzev enterokoke fekalis. Gdje sam to pokupila i kako pojma nemam, rekli su mi da ne brinem nista al eto dat ce mi sutra antib. Osjetljiva je i na Ampicilin pokazuje antibiogram, pa cu se valjda brzo rijesiti toga. Ima neko iskustva s ovom bajicom?
Uzela sam Joie chrome 3u1, ta su mi nekako najbolje sjela, a uspjela sam ih naći na sniženju pa me ispalo povoljno. To mi je bilo valjda najgore za izabrat… sad sam mirna
Drage moje cure❤️
Ako ima neka da je prosla carski rez, samo da mi napise jer na sve moram bit spremna, pogotovo zbog mnogih mojih komplikacija, da li ima neke razlike u spremanju kofera za bolnicu sto se tice stvari, razlikuje li se sta, treba li nesto specijalno da se kupuje?
Jucer sam kupila onaj kofer za rucni prtljag, pa da ja njega pocnem punit polahko
Ja sam prošla, sve je isto samo više svega ,jer si duže u bolnici ,znači više spavacica, ulozaka, jednokratnih gacica onih mrežastih, zavisi od bolnice ja sam na dogovoreni morala 2 dana prije na obradu i onda poslije cr 7-i dan kući kad izvade kopče iako msm da je sad 5 -ti dan kuci
28.1. +
6.2. Uzv
20.2. Uzv 21.3. Uzv 19.4. Uzv 17.5 Uzv 14.6 uzv 12.7 uzv, 2.8. Uzv https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;95/st/20230919/dt/6/n/Tia/k/c7ea/age.png
Drage moje cure❤️
Ako ima neka da je prosla carski rez, samo da mi napise jer na sve moram bit spremna, pogotovo zbog mnogih mojih komplikacija, da li ima neke razlike u spremanju kofera za bolnicu sto se tice stvari, razlikuje li se sta, treba li nesto specijalno da se kupuje?
Jucer sam kupila onaj kofer za rucni prtljag, pa da ja njega pocnem punit polahko
Moja sestra je zavrsila na hitnom carskom puko vodenjak i trudovi al je beba bila na zadak. Sve vise manje isto,ona nije imala komplikacija i izasla treci dan kuci,a susjeda rodila prije 3mj nakon 3 dana je isto htjeli pustit ali je mali imao zuticu pa su radi bebe ostali jos 3 dana duze.. Sad se nesto prakticira ako je sve oke nakom 3 dana ides doma,sad neznam dal je to samo kod nas u Vk ili svuda..
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
MomN93 znas li mozda koje su normalne vrijednosti za kucno mjerenje glukoze odnosno pracenje za izradu guk profila? Mjerim si nataste, 2h nakon zajutraka, 2h nakon rucka i 2h nakon vecere. Negdje sam procitala da ovi poslije jela ne smiju prelaziti 6.7, a prije jela 5.3… nisam sigurna je li tocno jer su stari datumi tekstova.
-
I evo mene s jednim mozda nekom glupim pitanjem i temom, ali ja se vodim onom da nema glupih pitanja… ide li koja od vas na trudnicko fotografiranje i jeste li razmisljale o tom? 🥰🙈
Ja istrazujem i zanimljivo mi djeluje ful - lipe fotke budu za uspomenu 🤭🤭
BabyBoy 💙
Ovcice, vec postoji grupa, posalji mi broj na flowerson991@gmail.com
Hvala ti, saljem :)
La_lupa meni je moja endokrinologica rekla da natašte ne smije iznad 5,1, sat vremena nakon jela iznad 7,8 i 2 sata nakon jela iznad 6,5.
Ali isto tako, na aparatiću ti pokazuje skoro za jedan više. Ja sam se osobno uvjerila u to 🙂
Ja sam razmišljala o fotkanju, ali sve koje sam do sad pitala fotkaju do 30 tj, iznimno 32 i dosta su skupi 🙈
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Cure kojima je prva trudnoca, kad ste prvi put pocele osjetit bebe i kakav je bio osjecaj? Hvala punoo na odgovorimaa🥰🥰🥰❤️
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji