Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelušićkaa
    03. Srpanj 2023. 19:44

kiki13

Ja se sokirala danas kad mi je dr rekla da nema vise doznaka nego otvaram porodiljni ovaj misec 😳

Kako porodiljno? Zar to nije 28 dana-mjesec dana prije  termina poroda?😱😱

• MomN.93
    03. Srpanj 2023. 19:52

Jelušićkaa

kiki13

Ja se sokirala danas kad mi je dr rekla da nema vise doznaka nego otvaram porodiljni ovaj misec 😳

Kako porodiljno? Zar to nije 28 dana-mjesec dana prije termina poroda?😱😱

Ako si na komplikacijama onda 45 dana prije poroda, ako si u radnom odnosu onda 45 ili 28 dana prije termina. Tak je neka caka

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

La_Lupa
    03. Srpanj 2023. 20:02

Znam da se ponavlja, ali ne mogu sad toliko vrtiti unazad 🙈 
    Kako ide ako idem 45 dana prije poroda (bez komplikacija) - sto i kad trebam napraviti? Kome di sto prijavljujem/ nosim? 

-
    Btw MomN93 sto kaze tvoje iskusno oko na moje vrijednosti secera mjerene sa ovim kucnim aparaticem? 😔 

BabyBoy 💙

• Baby❤
    03. Srpanj 2023. 20:36

kiki13

Što treba od dokumenata, dal se svaki mjesec to isto nosi nešto ili?

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

Pipi11
    03. Srpanj 2023. 21:05

Ja isto danas otvorila bolovanje. Ali ću tek početkom 8 mj ( do 5.og najkasnije) na HZZO. 
    Baby, na HZZO nosiš:
    Izvješće o nesposobnosti za rad ( to su valjda doznake)
    R1 obrazac obračun plaća za prethodnih 6 mj ( to će ti na poslu napraviti)
    Kopija osobne 
    Kopija tekućeg računa 

• MomN.93
    03. Srpanj 2023. 21:07

La_Lupa

Znam da se ponavlja, ali ne mogu sad toliko vrtiti unazad 🙈
    Kako ide ako idem 45 dana prije poroda (bez komplikacija) - sto i kad trebam napraviti? Kome di sto prijavljujem/ nosim?

-
    Btw MomN93 sto kaze tvoje iskusno oko na moje vrijednosti secera mjerene sa ovim kucnim aparaticem? 😔

Meni je to skroz ok. Ja kad radim guk profil, dan prije i taj dan fakat strogo po režimu . I uvijek su mi dobri šećeri.. 
    Kažem ti, meni aparatić pokazuje skoro za cijeli broj više nego mi bude iz guk profila 

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

• Baby❤
    04. Srpanj 2023. 07:46

Pipi11

Ja isto danas otvorila bolovanje. Ali ću tek početkom 8 mj ( do 5.og najkasnije) na HZZO.
    Baby, na HZZO nosiš:
    Izvješće o nesposobnosti za rad ( to su valjda doznake)
    R1 obrazac obračun plaća za prethodnih 6 mj ( to će ti na poslu napraviti)
    Kopija osobne
    Kopija tekućeg računa

Ja pitam za porodiljni, ja yam na komplikacijama od pocetka. Al cu i ja uskoro na porodiljni pa me zanima kako je to

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

poisonivy2604
    04. Srpanj 2023. 09:50

Hej...već 30. tjedni... 😱 meni se to još čini tako daleko...malo sam se pogubila moram priznat u whats app grupi, pa se vratila ovdje 😅
    Mene je zadnjih par dana drzala panika, bojala se da nešto nije u redu, da će me s pregleda poslati u bolnicu i slični neutemeljeni strahovi...na kraju jučer na pregledu sve super 😊 dečko ima 670 g i cca 31 cm, mjere sve uredne, cerviks 37 mm... odahnula sam 🥰 sada moram obaviti ogtt do sljedeceg pregleda..
    Što se tiče robice neki dan sam donijela od šogorice najmanje veličine, tako da sada s onim što sam kupila imam pune 3 ladice u komodici robe, sve sam posložila unutra već, ali neću još prati 😂 od nje sam dobila i baby gym i ono ležaljku za bebe koja svira i vibrira...
    Torba za rodilište mi je isto skoro spremna, i za mene i za bebu 🫣

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

MalaG
    04. Srpanj 2023. 10:55

La_lupa suprug i ja razmišljamo o fotkanju i isto nam se čini kao super uspomena. Mislim da budemo otišli, samo moram naći fotografa čije mi se fotke stvarno sviđaju.🤭
    Kiki prava curka, super!😍🤭
    Jagoda i Poisonivy ja isto sakupljam sve što mi treba za torbu za rodilište. Posebice jer spominju mogućnost ranijeg poroda pa me muž tjera neka sve bude spremno. A ja polako, ima vremena. Nekako mi se sve to čini prebrzo.🤯🙄
    .
    Što se tiče robice, sve je kupljeno. Samo čeka da se opere, ali obzirom da nemam kuda sa opranom robicom jer još nemamo komodu, onda odgađam to pranje. 😂
    .
    Mi jučer bili u bolnici, protoci su super, bebač opet super aktivan. Količina plodne vode je ovaj put bila uredna tako da smo se suprug i ja zezali da nam prilikom svakog pregleda otklone jedan problem onda nam još trebaju dva UZV da sve bude uredno i normalno.🙈😅 Uključili su nam i 4D tako da smo imali priliku vidjeti našeg anđela i dobiti lijepe slikice, evo jedne https://ibb.co/7js8BBH 🥰🤭
    Sutra idemo opet na UZV, ovaj put kontrola rasta da vidimo kak bebač napreduje. 🙏🙏🙏
    .
    Moj je isto imao mirniji period da sam ja sve već ludila što se događa. Od četvrtka ujutro do nedjelje popodne mi se javio možda 2-3 puta i to sve nekako sramežljivo. Naravno da smo ga slušali sa baby watcherom i smirili se, ali ja sam izludila muža.🤯 I onda je u nedjelju popodne krenuo party i eto ga, još uvijek traje.😅🤭
    .
    Netko je u grupi pitao za slikice sa UZV, evo nama su jučer na UZV dali valjda 30 slika. Već imamo cijelu kolekciju, morat ću neki album za slike kupiti da sve potrpam unutra.😂

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Flowerson 🌸
    04. Srpanj 2023. 10:59

MalaG, drago mi je da se možeš smiriti sa svakim novim ultrazvukom ❤️ ne bih se uopce iznenadila da izguras do kraja uredno ☺️❤️ slikica je med medeni 🥰

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.