A za kile ne znam sta bi vam rekla cure…u prvoj trudnoci sam bila na +20 do kraja,otislo je sve u tri tjedna nakon poroda
Ovaj put sam odlucila malo pripaziti sa kilazom,ali sta cu kad mi je sve fino i sve mi pase i nemam mucnina
Tjesim se da uvijek krecem sa jako niskom tezinom pa ajde😂
Kako su meni rekli 0.5 kg tjedno je ok, znaci 2 kg misecno, ali pocevsi od 2. tromjesecja. Ja sam mozda 2 kile u plusu, ali ih ne vidim niti osjetim 😁 pa se bas niti ne vazem… Moja rodica se udebljala minimalno, nekih 6-7 kila i onda joj je bilo zao da nije vise jer posli nije imala snage za nista 😅😅
Moja prijateljica je dobila samo 9 kila pa su joj rekli da to isto nije dobro, da je trebala dobit barem 10 😅 Ajde onda ovih mojih 0,5 u dva tjedna nije strašno. 😁
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Uf sto me strah tih kila, al s obzirom da mi je doktorica za stitnu žlijezdu od prvog dana odredila dijetu iako sam po BMI više mršava nego debela…. Ne jedem čak ni narandze jer su slatke, već samo skroz neukusno spremljenu zelen brstim…. Pridržavam se, danas je sočivica (bez hljeba naravno) na meniju :) E pa valjda ih neću skupit 20 :)
Ja sam dobila 3 kile zasad , nitko ne govori ništa 🤭🫣
Padakisa super za odličan pregled 🥰
I ja uzimam magnezij od biolectre u granulama i odličan mi je
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
A ovako sam rekla suprugu da donese u porodilište kad dođe po nas: čupavce, veliku čokoladu s rozinama i lješnjacima, 5 krofni s mermeladom, lisnato pecivo sa sirom, pitu s krompirom, 5 litara soka od breskve, tortu od maka s malinama…. i samo dodajem na spisak :D
Ja sam dobila cca 1.5 kilu od početka trudnoće. I to sam skoro sve dobila sad u zadnjih deset dana kad mi je baš buknulo sve i trbuh i sise.
Vidjet ćemo kako će to ići u kasnijim tjednima.
Curke koje ste već bile trudne, da li sise najviše narastu u zadnjem tromjesečju? Jer ja ne znam šta ću ako mi još puno narastu, inače imam velike i kad nisam trudna, a sad su već ogromne i muku mučim s njima
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Drage buduce mame,da se i ja javim,ja sam 13tt,3 trudnoca,iz koje imam djevojcicu od 8 god,nazalost prva beba,umrla ulaskom u 9 mjesec trudnoce,sad strahova milion
A ovako sam rekla suprugu da donese u porodilište kad dođe po nas: čupavce, veliku čokoladu s rozinama i lješnjacima, 5 krofni s mermeladom, lisnato pecivo sa sirom, pitu s krompirom, 5 litara soka od breskve, tortu od maka s malinama…. i samo dodajem na spisak :D
😂😂😂😂😂😂😂😂vrh
10/22 💔 13+tt
👨🦱35🙋🏻♀️34
Ja sam na +5, od prošlog pregleda na +2 (5 tjedana je prošlo). I strah me da cu dobit 30 kg i nikad ih neću skinuti kao moje tete. Iako doktor kaže da je to zasad okej i da je idealno dobiti 11-12 kg. Toplo se nadam da neću preko 85 kg prijeći do kraja, a počela sam sa 68. Nisam baš mršavica i lako mi se kilogrami prime. Od prošlog tjedna nemam mučnine, ali isto primijetim da ne moram onako često jesti kao prije. Onda sam jela da mi ne dođe mučnina, a sad izdržim i po 5 sati bez hrane
Pozdrav svima.. čekam i ja svoju pikulicu.. danas smo punih 16 tj. Jucer smo bile na pregledu i doktor me doslovno istraumatizirao..prosli put je radio mini anomaly sc. I sve je bilo u redu..sada..3 tjedna kasnije..vise nista nije u redu.. jedva je našao drugu rukicu, pa nije siguran ni sta je s drugim bubregom..prije 3 tj bila sam uloziva za vrh prsta..ali tako sam bila i u prvoj trudnoci skroz do poroda..a sad sam uloziva za jagodicu prsta...i navodno imam neko puknuce na cerviksu od 3 mm, a cerviks je normalne velicine 4 cm.. pojacao mi je utrogestan i prepisao tablete roidakal.. na izlasku iz ordinacije mi je rekao da moram biti svjesna ako prokrvarim da je to to..i da tako malo dijete ne moze prezivjeti.. uopce ne mogu opisati u kakvom se psihickom stanju nalazim.. idem definitivno po drugo misljenje.. ali evo..cisto me zanima,da li je mozda netko imao slicno, ili cuo od nekoga..
Sortiraj odgovore
Najstariji