Ja sam bila sad prošli put privatno na uzv običnom znači ne 4d... detaljno je pogledala bebu i rekla da je sve uredu cca 15 minuta je trajao uzv I bila sam stvarno jako zadovoljna. Sad za 2 tjedna idem kod svog socijalnog i trebao bi raditi isto anomaly , pa ćemo vidjeti....
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Ima jos koja i dalje grceve u ovim tjednima?
A kakvi tačno grčevi kod tebe i od koje sedmice te muče?
Od nekog 16. tjedna… bas grc ili ko neko probadanje. Puno blaze od menstrualnih i traju samo sekundu. Prije cca mjesec dana sam otisla izvanredno na pregled jer sam se bas bila uplasila, ali sve je bilo ok, i tad i kasnije na redovnom pregledu. Mozda samo osjetim jace to sirenje maternice, pomjeranje itd. Pitat cu ga sad opet u utorak.
Čuvam fige. Meni je to baš neobično jer sam prvi put to osjetila u 5. sedmici, kao neki ubod/zatezanje s lijeve strane i zaista sam mislila da je nažalost kraj. Međutim, nemam nikakvo krvarenje, bebe su super i to je tako prošlo već dan poslije. Navodno - normalno. Nakon toga sam na istom mjestu vrlo slično osjetila u 9. sedmici nakon pregleda al vrlo brzo je prošlo, za sat. Evo sada opet, na istom mjestu, u lijevom kuku nekako, opet zateže i ružno mi je ležat na toj strani. Ne boli to u pravom smislu riječi bol, al nije lijepo. Jedva čekam ponedjeljak i kontrolni pregled da opet vidi je li rastezanje( odnosno nadam se da mi potvrdi da je rastezanje :) )
Ima jos koja i dalje grceve u ovim tjednima?
A kakvi tačno grčevi kod tebe i od koje sedmice te muče?
Od nekog 16. tjedna… bas grc ili ko neko probadanje. Puno blaze od menstrualnih i traju samo sekundu. Prije cca mjesec dana sam otisla izvanredno na pregled jer sam se bas bila uplasila, ali sve je bilo ok, i tad i kasnije na redovnom pregledu. Mozda samo osjetim jace to sirenje maternice, pomjeranje itd. Pitat cu ga sad opet u utorak.
Čuvam fige. Meni je to baš neobično jer sam prvi put to osjetila u 5. sedmici, kao neki ubod/zatezanje s lijeve strane i zaista sam mislila da je nažalost kraj. Međutim, nemam nikakvo krvarenje, bebe su super i to je tako prošlo već dan poslije. Navodno - normalno. Nakon toga sam na istom mjestu vrlo slično osjetila u 9. sedmici nakon pregleda al vrlo brzo je prošlo, za sat. Evo sada opet, na istom mjestu, u lijevom kuku nekako, opet zateže i ružno mi je ležat na toj strani. Ne boli to u pravom smislu riječi bol, al nije lijepo. Jedva čekam ponedjeljak i kontrolni pregled da opet vidi je li rastezanje( odnosno nadam se da mi potvrdi da je rastezanje :) )
Rekao mi je gin da neke zene jednostavno vise osjete to rastezanje i pomicanje, tako da i dalje mislim da nije razlog za brigu, al da, nije ugodno
It’s a girl 💞
Lena nemoj brinuti, jos k tome nosis i blizance i kod tebe se sve jos vise rasteze 😬
Eto meni zadnji grc bio u 8.tj valjda, apsolutno nis ne osjecam, a imam valjda najveci trbuh na temi 🤣
I moj anomaly je u utorak, wuhuu 🎉🤰🏽
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Lena, kao što kaže lalaland, nosiš blizance pa je normalno da ćeš jače osjetiti..ja imam probadanja i grčeve učestalo. Ne bude mi svejedno, al evo nema krvi pa računam da je sve ok.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Da se i ja prijavim s pritiscima,probadanjima,grcevima..ne znam kako ih okarakterizirati..s lijeve i desne strane ali i po sredini ispod pupka osjetim tezinu..mozda su intenzivniji kod mijenjanja polozaja,al osjetim i u mirovanju..probode nekad jace (ja bi rekla na mjestu gdje su jajnici😵💫) iako znam da se s njima sad bas nista ne dogadja..i dalje to pripisujem rastu maternice,smjestanju posteljice i pomicanju organa i svim cudesima koja se dogadjaju unutra..😁
10/22 💔 13+tt
👨🦱35🙋🏻♀️34
Imam i ja te grčeve i probadanja povremeno ali ništa nepodnošljivo. Prijavljujem novi simtpom, a to jeee začepljeno uho definitivno mi je to najgori simptom i izluđuje me. Ima li još netko takav simptom?😅
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Čitala sam po forumima i nekim člancima da se to pojavljuje zapravo kod dosta trudnica no ne znam koji je uzrok i kako je povezano..osjećaj je kao onaj kad se mijenja nadmorska visina pri putovanju
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Imam i ja te grčeve i probadanja povremeno ali ništa nepodnošljivo. Prijavljujem novi simtpom, a to jeeezačepljenouhodefinitivno mi je to najgori simptom i izluđuje me. Ima li još netko takav simptom?😅
Ne ali meni se svaki dan nos začepi kad legnem. Nisam prehlađena ali se uredno začepi da jedva dišem.
Mislim da je sve to normalno 😄
Nemam problema sa zacepljenim uhom, već nosom. Svake se noći probudim obavezno jer budem potpuno zacepljena i sprej/kapi za nos obavezno imam u noćnom ormariću
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji