Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Padakisa
    13. Travanj 2023. 09:58

Cure javljam da je sve ok na jucerasnjem uzv-u,beba ima 4.3 cm,uredna kraljeznica i vidljiva nosna kost,trbuscic zatvoren i formiran,dvije ruke i dvije noge
    Nuhalni nabor isto uredan.U ponedjeljak radim nifty ali po ovome jucer sve je u redu!
    Jako sam sretna!Prijavljujem i prirast tezine,prvih 0.5 kg je tu!

RozaNessa
    13. Travanj 2023. 10:04

Flowerson 🌸

Nemam problema sa zacepljenim uhom, već nosom. Svake se noći probudim obavezno jer budem potpuno zacepljena i sprej/kapi za nos obavezno imam u noćnom ormariću

Imam isti problem s nosom. Sprej mi je ko vodica. Ništa mi ne pomaže. 
    Meni je ok preko dana s trbuhom. Povremeno grčevi za koje magnezij pomaže. Zato po noći kaos. Ne paše mi nijedan položaj za spavanje. Lijevi kuk me boli ak sam duže na njemu, na desnom mi sve smeta, a na leđima mi zategne trbuh pa me i to počne bolit. A tek je počelo 

Flowerson 🌸
    13. Travanj 2023. 10:07

kiki, ja isto inače ne živim bez kapi za nos, al sad me ubija hc. Stavljam i preko dana kapi....uništit ću si sluznicu, al sta da radim kad budem toliko pocepljena da ne mogu uopće disat. 
    padakisa, super za pregled, drago mi je da imaš lijep i sretan dan, nema ništa bolje!  Ja se isto važem, u dva tjedna dobijem 0,5 kg. Sve me strah koliko ću kila na kraju dobit. Do sljedećeg uzv će bit kila u mjesec dana.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

RozaNessa
    13. Travanj 2023. 10:08

Padakisa

Cure javljam da je sve ok na jucerasnjem uzv-u,beba ima 4.3 cm,uredna kraljeznica i vidljiva nosna kost,trbuscic zatvoren i formiran,dvije ruke i dvije noge
    Nuhalni nabor isto uredan.U ponedjeljak radim nifty ali po ovome jucer sve je u redu!
    Jako sam sretna!Prijavljujem i prirast tezine,prvih 0.5 kg je tu!

Super za pregled! I za težinu.  
    Ja sam već na plus 4. Moram stati na loptu.

Flowerson 🌸
    13. Travanj 2023. 10:08

RozaNessa

Flowerson 🌸

Nemam problema sa zacepljenim uhom, već nosom. Svake se noći probudim obavezno jer budem potpuno zacepljena i sprej/kapi za nos obavezno imam u noćnom ormariću

Meni je ok preko dana s trbuhom. Povremeno grčevi za koje magnezij pomaže. Zato po noći kaos. Ne paše mi nijedan položaj za spavanje. Lijevi kuk me boli ak sam duže na njemu, na desnom mi sve smeta, a na leđima mi zategne trbuh pa me i to počne bolit. A tek je počelo

Nisam počela pit magnezij, možda bi me to spasilo...koji magnezij uzimaš? Ima ih toliko na tržištu, nikad ne znam što je najisplativije uzet.

01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

RozaNessa
    13. Travanj 2023. 10:13

Flowerson 🌸

RozaNessa

Flowerson 🌸

Nisam počela pit magnezij, možda bi me to spasilo…koji magnezij uzimaš? Ima ih toliko na tržištu, nikad ne znam što je najisplativije uzet.

Uzimam Biolectra Magnezij 400 mg. U granulama je pa mi je tak ga lakše uzimati. Stvarno mi brzo djeluje i primjetila sam da mi malo ublaži i mučnine koje su se bile smirile i onda vratile u velikom stilu uz riganje dva puta dnevno. Počela sam bila uzimati prenatal riblje ulje i mislim da je to uzrok. Jučer nisam popila i danas je već bolje. 

Lana99
    13. Travanj 2023. 10:14

Padakisa super za pregled🥰 najbliže smo tjednima 😁
    Ajme ne znam jel gore uho ili nos haha, mene samo uho muči, a u prvoj trudnoći me nos i kihala sam nonstop 
    Kod mene je više briga oko toga što gubim kile, a jedem sve normalno..zatrudnila sam sa 68, sada d.na 65🤣 ali izbjegavam slatko i nezdravo

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Flowerson 🌸
    13. Travanj 2023. 10:25

RozaNessa, hvala ti!
    Lana, ne znam što ti reć...nisam se čak ni prejedela ovih dana, normalno sam jela, 0,5 kg u plusu  Ako inače brzo i lako mršaviš, onda bi to bilo objašnjenje...kod mene je tako da mi se lako hvata pa sad očito nije problem ni dobit kile 

Lana99
    13. Travanj 2023. 10:30

Flowerson jel imaš problema sa zatvorom? Pa da se od toga napiriš
    Kod mene je inače da me i zrak udeblja, ali kad pripazim na prehranu i krećem se kile idu same dolje. Cijeli život sam osoba koja pazi šta jede jer stvarno se sve prima ali čim malo popustim i pojedem gluposti sve dođe nazad

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Flowerson 🌸
    13. Travanj 2023. 10:48

Lana99

Flowersonjel imaš problema sa zatvorom? Pa da se od toga napiriš
    Kod mene je inače da me i zrak udeblja, ali kad pripazim na prehranu i krećem se kile idu same dolje. Cijeli život sam osoba koja pazi šta jede jer stvarno se sve prima ali čim malo popustim i pojedem gluposti sve dođe nazad

Nope, eto probava mi je top, barem nešto što se nije poremetilo. Još sam postala i aktivna, nije da bespomocno ležim, vježbam lagano i krećem se.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.