Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    teich95
    12. Travanj 2023. 20:34

Nemam grceva,jedino kod ustajanja me zna probosti.. Meni evo drugu vecer zgaravica,pa kad prije samo se nadam da nece biti kao u prosloj da tjera na povracanje. Nadam se da je samo radi vise hrane ovih dana 🙏😁 Cure sretno svima na pregledima moj je tek za 2tj i tad ce biti anomaly bit cu 20+2tj pa se nadam ljepom i detaljnom pregledu 🥰

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

Pipi11
    12. Travanj 2023. 21:16

Cure koje idete na anomaly d ali to idete privatno ili? Zanima me jel to u sklopu 4d UZV? 

amarenna
    12. Travanj 2023. 21:16

teich95

Nemam grceva,jedino kod ustajanja me zna probosti.. Meni evo drugu vecer zgaravica,pa kad prije samo se nadam da nece biti kao u prosloj da tjera na povracanje. Nadam se da je samo radi vise hrane ovih dana 🙏😁 Cure sretno svima na pregledima moj je tek za 2tj i tad ce biti anomaly bit cu 20+2tj pa se nadam ljepom i detaljnom pregledu 🥰

I moj za 2 tjedna isto..trebao bi biti detaljan i duži ultrazvuk napokon 🥰

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

• Lola1212
    12. Travanj 2023. 21:20

Pipi11

Cure koje idete na anomaly d ali to idete privatno ili? Zanima me jel to u sklopu 4d UZV?

Ja sve radim privatno kod svog dugogodisnjeg ginekologa, tako da i anomaly. Ja mislim da je to u sklopu 4D-a, neka me netko ispravi ako grijesim

It’s a girl 💞

Lena1897
    12. Travanj 2023. 21:25

Lola1212

Ima jos koja i dalje grceve u ovim tjednima?

A kakvi tačno grčevi kod tebe i od koje sedmice te muče? 

MomM.94
    12. Travanj 2023. 21:27

Ja mislim da cemo mi na more zadnji tjedan u 6.mjesecu ipak, da se sin izgusta. Kak je vec netko i rekao, nije mi bitno kupanje, vec miris mora, pogled i kavica uz more i setnje, to mi je dosta . 
    Ja idem sutra na anomaly, i jako se veselim. ❤️ 
    Mislim da je to redovan pregled na kojeg salju sve trudnice, i vecinom se obavlja u bolnici, a moze se i privatno ko zeli platit. Ja vodim trudnocu u bolnici, pa mi nema smisla ic privatno. 

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

• Lola1212
    12. Travanj 2023. 21:38

Lena1897

Lola1212

Ima jos koja i dalje grceve u ovim tjednima?

A kakvi tačno grčevi kod tebe i od koje sedmice te muče?

Od nekog 16. tjedna… bas grc ili ko neko probadanje. Puno blaze od menstrualnih i traju samo sekundu. Prije cca mjesec dana sam otisla izvanredno na pregled jer sam se bas bila uplasila, ali sve je bilo ok, i tad i kasnije na redovnom pregledu. Mozda samo osjetim jace to sirenje maternice, pomjeranje itd. Pitat cu ga sad opet u utorak. 

It’s a girl 💞

teich95
    12. Travanj 2023. 21:40

Pipi11

To ti radi i socijalni od cca 18-22tj.. Detaljno mjeri posebno glavicu, trbuh, i bedrenu kost jer se beba od polovine trudnoce mjeri tako jer je drugacije nemogu mjeriti jer postaje velika hehe. Moja povjerava i plodnu vodu, poziciju posteljice, bebine organe,kraljeznicu  bas se ful posveti tome pregledu.

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

• MomN.93
    12. Travanj 2023. 21:42

Ja u utorak idem u Petrovu na anomaly, ali ćemo ići i privat tjedan kasnije da može i muž ići. A i budimo realni, privatno će se više potruditi nego u bolnici. 

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

Pipi11
    12. Travanj 2023. 21:49

Ma mene muči što socijalni ginići imaju stvarno loše UZV pa bi išla to privatno onda. Znači od 18 tjedna negdje. Znam 4D da se super vidi ali to me zanimalo jel anomlay scan to isto odnosno u paketu. Fala cure
    Imam trenutno opet toliku groznu žgaravicu da jedva dišem

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.