E mene isto zateze ako se jako istezem onako s rukama uvis 😅 cak nekad ako jako obrisem nos, me strecne u trbuhu pa smanjim puhanje.
Danas jedna zanimljivost, doruckujem odmorim i idem se depilirati s onom kremom, namazem se i cekam 10 min, kad nakon 5 me oblije vrucina, nagon na povracanje, cak i lagana vrtoglavica. Usrala sam se jer sam bila sama doma, brzo skinula kremu otusirala se i onda vec proslo. Trajalo sve skup 2 min 🤷♀️ drugo stanje 😁
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Cure zanima me kolko imate razmak izmedu pregleda, prvi sam imala sa 6+6 i sad sam tek narucena u 11tt.. nekako mi je to predugo vremenski za drugi pregled🙆♀️
Meni je između prvog i drugog pregleda ravno mjesec dana- na prvom je potvrdio da srce kuca i da je sve kako treba (7 + 2), i idem za mjesec dana kad cu bit 11 + 2 i tad radimo nifty i nuhalni. Isto mi se cini mjesec dana jaaaako dugo, ali ako nema nikakvih komplikacija, to je standard :)
Meni je napisao doktor da planiram nifty i kombinirani test, dal se za taj kombinirani posebno narucuje ili se obavlja u terminu koji idem na kontrolu?
Cure zanima me kolko imate razmak izmedu pregleda, prvi sam imala sa 6+6 i sad sam tek narucena u 11tt.. nekako mi je to predugo vremenski za drugi pregled🙆♀️
Meni je između prvog i drugog pregleda ravno mjesec dana- na prvom je potvrdio da srce kuca i da je sve kako treba (7 + 2), i idem za mjesec dana kad cu bit 11 + 2 i tad radimo nifty i nuhalni. Isto mi se cini mjesec dana jaaaako dugo, ali ako nema nikakvih komplikacija, to je standard :)
Meni je napisao doktor da planiram nifty i kombinirani test, dal se za taj kombinirani posebno narucuje ili se obavlja u terminu koji idem na kontrolu?
Mislim da se obavlja u tom terminu, al nisam 100% sigurna, najbolje da nazoves i pitas. Sto se mucnina tice, kod mene je obrnuto- nisu jutarnje, nego strogo vecernje. Preko dana mi se spava, a onda predvecer krecu mucnine i nagon za povracanjem, tako da sam otprilike cijeli dan katastrofa.
It’s a girl 💞
Cure, jel neka zatrudnila sa viskom kilograma?
Mene to malo brine. Zatrudnila sam sa +8-9kg u odnosu na prvu trudnocu.🫠
💙17.8.2020.👦
👩❤️💋👨 27 i 31 god.
22.1. +
24.2. ❤️ kuca
Bokić curke, evo danas moj prvi pregled prošao odlično.
Sve je kako treba i vidimo se za dva tjedna.
E sad ja idem u privatnu kliniku pa mi je doktor napisao sve i svašta i da se javim svojoj doktorici za korištenje heparina. Nešto mi je pričao da trebam neku uputnicu dobit nisam ga baš razumijela. Jel mi može neko objasnit kako to sad ide, dal idem na neki pregled još nekome i kolko se to dugo sve čeka do prve injekcije?
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
Mislim da se obavlja u tom terminu, al nisam 100% sigurna, najbolje da nazoves i pitas. Sto se mucnina tice, kod mene je obrnuto- nisu jutarnje, nego strogo vecernje. Preko dana mi se spava, a onda predvecer krecu mucnine i nagon za povracanjem, tako da sam otprilike cijeli dan katastrofa.
Morat cu nazvati, hvala!
Meni isto mucnine krecu predvecer 😑😑
Cure, kak se stavi tickerfactory potpis? Generirala sam link, skopirala ga tamo u opis profila, i kad sejvam naprosto se taj dio ne azurira.
07/24 FET x
09/24 FET x
Cure, kak se stavi tickerfactory potpis? Generirala sam link, skopirala ga tamo u opis profila, i kad sejvam naprosto se taj dio ne azurira.
Kopiraj samo bb code to je meni jedino uspjelo 🙂
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Jesam, znaci ovo sam stavila u potpis u redak ispod svog ovog teksta:
Evo cak i ovdje radi 🤣
07/24 FET x
09/24 FET x
Jesam, znaci ovo sam stavila u potpis u redak ispod svog ovog teksta: