Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mimica91
    27. Siječanj 2023. 20:10

Dobrodošla Jelušićka. Meni je termin 30.08, ali pišem ovdje jer su mi ljetne bebe već nekako dosta dalje u trudnoći. Ali čitam i tamo ponekad 

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

• Danubis90
    27. Siječanj 2023. 20:56

Pozdrav svima, i ja sam trudna. Moj termin prema poslednjoj menstruaciji je 22.09. Bila sam na prvom pregledu 23.01. Prema ultrazvuku sam tad bila 6 nedelja. Video se plod 4mm i culo se srce. Doktor je rekao da je sve u redu i sledeci pregled mi je zakazan za 9.02. Ja imam povremeno mucnine, osecam umor i to je to. U sustini se dobro osecam. I nemam neki osecaj da sam trudna

amarenna
    27. Siječanj 2023. 21:48

Nove  cure dobrodošle i neka je svima uredna i školska trudnoća. Ja i dalje muku mučim sa mučninama, a spava mi se za poludit. 😅  

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Mimica91
    27. Siječanj 2023. 21:55

Kiki ja sam koristila Utrogestane do 8 tjedna. Nakon toga su mi rekli da prestanem. Sad ne koristim već tjedan dana, što mi je super

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

• Djajip
    27. Siječanj 2023. 22:42

Ja sam na samom početku, ali od mučnina ludim i obavezno koji put povratim. Tako je bilo i prvi put. Radim, iako zaspah. Da mi je pošibati ove ispite. Dr me zakazala zbog IR 31.1., pa ćemo vidjeti dal se smjestilo gdje treba. 🥰
    Cestitam svima🥰

💙17.8.2020.👦
    👩‍❤️‍💋‍👨 27 i 31 god.
    22.1. +
    24.2. ❤️ kuca

missblonde1
    28. Siječanj 2023. 07:49

Pozdrav novim curkama ☺️ zelim svima urednu i skolsku 🤰🥰.
    Hvala bogu ja nemoram nista stavljat, al i dalje gutam duphaston 🤢 
    Prosli tjedan sam rijesila vadenja krvi, sve vise manje uredno 🙏🏻 a 6.2. slj pregled i mjerenje nuhalnog nabora ☺️ ako ce sve bit ok sa tim onda necemo radit nifty. 
    Ja vise ne radim 🤣 za sad koristim GO kad to potrosim onda cemo BO. 
    I apetit se sa naranci prosirio na borovnice i jagode al sve kiselo 😌
    mucnine su se gotovo skroz stisale, peckanja,bockanja i ostale "tegobe" su jos prisutne. 

• Danubis90
    28. Siječanj 2023. 08:18

Meni doktor nije nista prepisao sem folne kiseline, niti mi je dao da vadim krv, samo da se javim za tri nedelje na kontrolu. Meni su se mucnine smanjile al zato mi se stalno spava... Ja planiram da radim do kad budem mogla jer mi nije tezak posao

lalaland1991
    28. Siječanj 2023. 10:42

Jagoda ja sam ful iscrpljena, tipa cim skuham rucak umorim se 🤣 muz cisti, neda mi da ja ista radim osim kuhanja 🥰 i isto ak se naglo dignem iz lezeceg u stojeci mi se manta. Al sva sreca otisla sam na cuvanje (ivf + stresan posao) tak da puno odmaram. Ja se divim vama koje radite uz umor i mucnine.
    Kiki i ja uzimam cyclogest i estrofem. Tlaka je, al sta sad mora se. Ja ga stavim ujutro u krevetu i ostanem lezati 15-30 min, i stavim maramicu kad se dignem dok ostatak ne iscuri. Isto sam koristila dnevne pa mi se aktivirala candida, cim sam ih maknula prosla mi je tak da savjetujem da bacite uloske u smece (konacno 😁) i naprosto mijenjate gacice 5x dnevno 🤣 ili maramicu stavite pa nju mijenjate. jer candida u trudnoci bas moze biti muka

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

Jelušićkaa
    28. Siječanj 2023. 12:09

Vidim više manje nešto stavljate tako i ja utrogestan 2x2 do 12 tjedna ako bude sve ok onda će skinuti. Jedva čekam što kaže netko  curi sve stalno ulošci guraj prste dole 😅😅 ali sve ćemo preživjet samo da bude ok. 

• Lola1212
    28. Siječanj 2023. 16:16

Meni kao da su se mucnine malo smirile. Inace, kakvog ste raspolozenja? Ja sam mislila da cu biti sretna svo vrijeme, al iskreno bas sam bezvoljna, ne druzi mi se, samo bih lezala u krevetu, uopce nemam energije…lezim i s nestrpljenjem cekam taj drugi pregled i nifty. 

It’s a girl 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.