Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    missblonde1
    24. Siječanj 2023. 22:00

Caoo cure 😁 
    Danima ne mogu pristupit racunu i eto napravila novi,je*iga 😅.

Cestitam svim novim trudnicama, i zelim Vam svima skolsku trudnocu 🥰🤰

Sa simptomima smo sve tu negdje 😅 
    Jel vam se jede neka odredena hrana ? Meni se bas jako jedu narance i borovnice, sve ostalo mi je 🤢 sljedeci uzv imam 6.2. I tesko mi je cekat. Mjerit ce nuhalni nabor i nadam se da ce sve proc ok. 

lalaland1991
    25. Siječanj 2023. 07:20

Mimica ma sve je ok. Meni isto prestale mucnine, ono malo sto je bilo. Tj vise je to bio gubitak apetita.
    Moramo biti zahvalne, a s bebama je sigurno sve dobro! Ne zele da se vise mucimo, nakon ivfa🤣

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

Mimica91
    25. Siječanj 2023. 08:25

Lalaland u pravu si. Ja sam imala možda tri dana kao mučnine kad sam bila gladna, ali to je prestalo. Jučer je na ultrazvuku potvrđeno da je sve ok tako da se neću žaliti. 

Ali potvrđujem Misblonder, i meni se jako jedu naranče 😄

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

• Julija0109
    25. Siječanj 2023. 09:46

Pozdrav svim novim curkama u grupi :) i ja sam dalje bez nekih mučnina tako da vjerujem da je i to normalno i jednostavno je svima drugacije. 
    Eniaa ja isto vjerujem da je jednostavno bilo prerano za pregled, zato moj npr narucuje tek imu 7-8 tjednu.
    Curke sto nam slijedi dalje, cula sam za neki kombinirani pregled koji se ide u odredenom tjednu?

• Baby❤
    25. Siječanj 2023. 09:54

Bok curke, konačno i ja dočekala svoj plusićććć 🥰🥰
    Sutra prvi pregled 5+6 , nadam se da bude sve super!! 
    Zanima me jedno, doktorica mi otvorila bolovanje prije tjedan dana zbog prijašnjih spontanih na šifru 020.0 
    Zanima me dal se sad zadnjeg u mjesecu joj javim da odnesem doznake poslodavcu ili kako to ide? Dal je isto ko i obično bolovanje ili? Hvala vam 

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

MomM.94
    25. Siječanj 2023. 10:21

Cure ja obavila pregled. Sve je super, srceko junacki kuca. 🥰 Bas je bilo predivno za vidjet. Poslala me napravit sve pretrage za krv, urin, te da se narucim za kombinirani probir u 12.tt. Sljedeci pregled je 14.12 i rekla mi da je to zadnji kod nje, prebacujem se u bolnicu zbog visokorizicne trudnoce. Cure iz Zga, u kojoj cete bolnici rodit?

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

Anavy990
    25. Siječanj 2023. 10:31

Dobro dosle buduce majke!..kao i vecina vas simptomi su mi mucnina ali kod mene i glavobolja. Ja sljedeci tjedan idem ma drugi pregled,isto sam vec nestrpljiva. Imam pitanje kakav vam je osjecaj u trbuhu, meni je u zadnje vrijeme bas jako napuhan (iako mi je probava ok) kod mene se trbuscic vec vidi, a svi govore da je vidljivo te nakon 4 mj, kako je kod vas?

Anavy990
    25. Siječanj 2023. 10:33

MomM.94

Cure ja obavila pregled. Sve je super, srceko junacki kuca. 🥰 Bas je bilo predivno za vidjet. Poslala me napravit sve pretrage za krv, urin, te da se narucim za kombinirani probir u 12.tt. Sljedeci pregled je 14.12 i rekla mi da je to zadnji kod nje, prebacujem se u bolnicu zbog visokorizicne trudnoce. Cure iz Zga, u kojoj cete bolnici rodit?

I ja se pridruzujem pitanju, gdje planirate ici na porod?

Mimica91
    25. Siječanj 2023. 11:00

Kod mene se još ništa ne vidi, mislim da je prerano za to budući je plod veličine zrna graha. Možda ste samo napuhnute 😄 o porodu mi je prerano za razmišljat tako da ne znam gdje ću. 

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

amarenna
    25. Siječanj 2023. 11:06

Ja obavila pregled, sve je uredu, narucena ponovo za mjesec dana, sad to treba dočekati 😁❤ trbuha imam inače, sad sam malo jače napuhnuta možda 🙈 ja ću rodit u Osijeku 😁

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.