Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anavy990
    25. Siječanj 2023. 11:08

Jagoda01

Anavy990

Dobro dosle buduce majke!..kao i vecina vas simptomi su mi mucnina ali kod mene i glavobolja. Ja sljedeci tjedan idem ma drugi pregled,isto sam vec nestrpljiva. Imam pitanje kakav vam je osjecaj u trbuhu, meni je u zadnje vrijeme bas jako napuhan (iako mi je probava ok) kod mene se trbuscic vec vidi, a svi govore da je vidljivo te nakon 4 mj, kako je kod vas?

Ma i kod mene se vec vidi, otisla sa sestrom u goste, ona mi pokazuje da prebacim majicu preko stomaka da se ne vidi, posto jos krijemo od njih😊
    Mene stomak nekako zateze, cesto kad hodam ne mogu se skroz ispravit, nesto me vuce da se savijem

Ajde da nisam jedina..pocela sam nositi siroko da se ne vidi jer ne znaju svi na poslu😁😁

Anavy990
    25. Siječanj 2023. 11:13

Mimica91

Kod mene se još ništa ne vidi, mislim da je prerano za to budući je plod veličine zrna graha. Možda ste samo napuhnute 😄 o porodu mi je prerano za razmišljat tako da ne znam 

Slazem se s tim, jos je bebica sićušna zato mi je i cudna ta napuhnutost. No kako citam maternica se siri, kolicina krvi je veca...a ja povremeno osjetim i rastezanje trbusnih misica (osjecaj kao kada se trbušnjaci upale)

Mimica91
    25. Siječanj 2023. 11:22

Možda vi imate i inače skroz ravan trbuh pa više primijetite. Ja npr i inače imam škembu pa ne vidim neku razliku 

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

• regica123
    25. Siječanj 2023. 11:25

Bok curke, ja sam u proljetnim bebama, ali evo procitam malo i vas 🥰 drago mi je i cestitam svima na plusicima. Zelim vam svima mirnu trudnocu.
    Za trudnice kojima je prva trudnoca, znam kako vam je hahaha...ja nista nisam znala pa sam isla prerano na preglede, realno prije 7.-8.tj nema smisla ic, mozes se samo prepast ako se nesro ne vidi, a nekima se tek u 9.tj vidi. Najbolje cekat do 9.tj i ako si nestrpljiva vadit betu iz krvi i ako se dupla za dva dana, mirna si 🥰
    Nadam se da nijedna nece imat hematome, ali eto curke ako se kojoj javi krv ili smedjarenje nemojte kao ja odmah mislit na najgore, moze bit hematom (nekako meni je to bilo najstresnije u cijeloj trudnoci, niko mi nije rekao za tu opciju pa evo, za sve trudnice koje su nove u svemu kao sto sam bila ja).. i mene uzasno bolilo kao da cu svaki cas dobit, e da, i to je normalno, a ja nisam znala 😅
    Svakako curke, cestitam i drzite mi se..prva 3 mj je da se nema trbuh i sve to, ali realno mucnine i svi simptomi su najizrazeniji i meni je bilo teze to nego ovo sad kad mi smeta trbuh 😅
    Buduce mame, uzivajte u trudnoci ❤ citat cu vas tu i tamo, nadam se da ce svima vama biti skolska trudnoca 🥰

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

teich95
    25. Siječanj 2023. 11:35

Evo i mene s pregleda srceko kuca,sve je u redu. Radila mi je papu i briseve i dobila sam uputnicu za krv,urin i stitnjacu.. Bebica je 1,59cm sto odgovara 8+0tj.. 
    Iduci pregled imam 10.02 🥰

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

Anavy990
    25. Siječanj 2023. 13:28

Mimica91

Možda vi imate i inače skroz ravan trbuh pa više primijetite. Ja npr i inače imam škembu pa ne vidim neku razliku

Da, inace sam uvijek imala ravan trbuh

• mmmm1
    25. Siječanj 2023. 13:43

gatalinka

Tkočekatajidočeka

Bok curke, konačno i ja dočekala svoj plusićććć 🥰🥰
    Sutra prvi pregled 5+6 , nadam se da bude sve super!!
    Zanima me jedno, doktorica mi otvorila bolovanje prije tjedan dana zbog prijašnjih spontanih na šifru 020.0
    Zanima me dal se sad zadnjeg u mjesecu joj javim da odnesem doznake poslodavcu ili kako to ide? Dal je isto ko i obično bolovanje ili? Hvala vam

Mislim da moras svaki mjesec dostavljati doznake kao i n

Ja doznake dostavljam poslodavcu, a jedne na hzzo zbog isplate, ja sam na komplikacijama i tako mi je receno. Moram se javljati doktorici svaki mjesec oko 20. og da bi mi napisala doznake, a sad ne znam kako su vama rekli. Najbolje da pitate doktoricu 

• mmmm1
    25. Siječanj 2023. 13:45

Cure zanima me kolko imate razmak izmedu pregleda, prvi sam imala sa 6+6 i sad sam tek narucena u 11tt.. nekako mi je to predugo vremenski za drugi pregled🙆‍♀️

MomM.94
    25. Siječanj 2023. 13:50

Cure imam pitanje u vezi komplikacija ako koja zna. Meni je rekla da bi otvorila komplikacije s 01.02.   Ja bih isla na godisnji onda od sutra pa do 01.02, i to cu koristit novi go tih par dana. Dali koja zna dal cu ja ostatak godisnjeg za ovu godinu moc iskoristiti 2024godine?

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

• Lola1212
    25. Siječanj 2023. 14:25

mmmm1

Cure zanima me kolko imate razmak izmedu pregleda, prvi sam imala sa 6+6 i sad sam tek narucena u 11tt.. nekako mi je to predugo vremenski za drugi pregled🙆‍♀️

Meni je između prvog i drugog pregleda ravno mjesec dana- na prvom je potvrdio da srce kuca i da je sve kako treba (7 + 2), i idem za mjesec dana kad cu bit 11 + 2 i tad radimo nifty i nuhalni. Isto mi se cini mjesec dana jaaaako dugo, ali ako nema nikakvih komplikacija, to je standard :) 

It’s a girl 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.