Pozdrav cure, da li je ovo po vama pozitivan test? Trebam (ne)dobiti 26.1., a u roku 10ak sekundi se pojavila blijeda crtica jutros.
https://imgbb.com/
Stavi nam tu sliku i kopiraj link pa cemo vijecati 😂 ovisi koji je test i kakva je linija. CB test cesto zna bacit laznu liniju kao i oni neki jeftini testovi/trakice. Ako je linija crvenkasta onda je to vjer to, drzimo fige za plusic 🤞🤞
https://ibb.co/cCpZYjN
Jao tek sad vidim da nisam učitala link.
Rađen je 4 dana prije. I linija se pojavila u roku odmah. Ponoviću za 2-3 dana. A vi držite palčeve!. Srećno❤️
Cestitam ti,itekako je pozitivan i meni je 4 dana prije menge bila mozda jos jaca crta a na dan kad sam trebala dobiti bas jako tamna..sretno 🥰
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
E da al zanimljivo u prosle dvije trudnoce takve crte sam dobijala dan prije ili na sami dan izostanka menstruacije,sad neznam dali je to ovulacija bila ranije nerazumijem se bas u to jer nisam nikad pratila ovulaciju trakicama ili bazalnom..tako da smo bas bili sokirani tako pozitivnim testom i to toliko dana ranije 😊😊
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Cure, evo i mene s mpo teme :) termin je 11.9.
Vec 10ak dana me jako svrbi koza, najvise na bokovima, trbuhu i leđima. Idem vaditi jetrene probe u pon.. ali, ima li neka ovdje isti simptom? 😁
Mene je na samom početku trudnoće, npr. 5-6 tjedan strašno svrbilo oko grudi, između grudi, po trbuhu…između grudi sam si i rane napravila, jer je bilo neizdrživo i onda odjednom prestalo. Inače, taj svrbež osjećam povremeno i u pms-u, ali puno laganije.
Okej.. hvala ti, malo si me utjesila.😄
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Da prijavim nove simptome, ostali su dosad bili pjesma
Muka i povracanje na 90% hrane ovog svijeta, a konstantno mi praznina u zelucu koja me tjera da nesto pojedem, a nemam sta, sve mi se gadi. Mirisi mi smetaju neopisivo, sve mi smrdi, parfeme ne koristim a i muzu sam zabranila.
Odem u subotu u najdrazu prodavnicu na snizenje, zbog osvjezivaca zraka sam samo istrcala napolje, nista nisam kupila… Pocelo je😁
Ovako je meni, potpuno isto 😁
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Ja se budim pregladna, doslovno me trbuh boli od gladi. Onda se prejedem i bude mi muka :/
Inace, kako izdrzavate od pregleda do pregleda? Meni je sljedeci tek 21.2. i cini mi se ko godina…
It’s a girl 💞
Mene je naručio isto sad u srijedu, dva tjedna će biti od prošlog pregleda, zbog prošle trudnoće, pa želi ćešce pogledati da je sve uredu. Tako ćemo do 12 tjedna, onda svaka 4 tjedna bude pregled 🤞💖
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Ja tek trebam da se naručim za pregled.
A što se simtpoma tiče, ja baš imam bolan pms, ali u predjelu jednog jajnika ili oba. Plus mučnine.
Sad sam posumnjala na trudnoću, jer me kao i sa sinom žigalo tačno kroz sredinu, grudi teške, a muka mi je do te mjere da bukvalno izbudali. Samo me strah da ne prođem kao i sa njim. S njim sam počela povraćati u 5 nedelji i sve do 16. :(
💙17.8.2020.👦
👩❤️💋👨 27 i 31 god.
22.1. +
24.2. ❤️ kuca
Da prijavim nove simptome, ostali su dosad bili pjesma
Muka i povracanje na 90% hrane ovog svijeta, a konstantno mi praznina u zelucu koja me tjera da nesto pojedem, a nemam sta, sve mi se gadi. Mirisi mi smetaju neopisivo, sve mi smrdi, parfeme ne koristim a i muzu sam zabranila.
Odem u subotu u najdrazu prodavnicu na snizenje, zbog osvjezivaca zraka sam samo istrcala napolje, nista nisam kupila… Pocelo je😁
Uhhh bome. Mene uvati ta neka muka kao od gladi, a onda pri pomisli na hranu mi se nista ne jede osim nekih peciva i stvari iz pekare 😂 al nije tako strasno, ne smeta mi od hrane nista samo sve onako na silu pojedem i ne povracam sva srica… Jedino mi se narance bas jedu 🙈
Moja sestra je povracala valjda 5 miseci dan i noc i vec sam se pobojala da je u genima 😂 al ipak me zaobislo, barem za sad 🤞🤞🤞
Drž'te se cure. 🤞😘
E tako je i meni, al mozda jos blaze i ne svaki dan.
Nekad mi se jede sve, a nekad nis, a gladna sam pa bi samo nes iz pekare 🤣 bas smijesno.
Nadam se da se nece pogorsati jer ovo je super, tu su sto je lijepo da imam neki simptom, a realno kikiriki.
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Hej evo i mene,saznala sam da sam trudna i danas sam bila na pregledu 5+5 sam trenutno.Termin mi je 21.9 Imam 19.godina mnogo se bojim.U ponedeljak idem ponovo na pregled.Nadam se da ce biti sve ok.Mucnine imam vec pomalo,zanima me samo da li je neka od vas osjecala bolove u donjem dijelu ledja i u kukovima.Pozdrav svimaa
Cure, ponovila i to trećim urinom. To je to🥰🥰🥰
Još 2 dana ima do dana (ne)očekivane menst.
https://ibb.co/JpkV4s8
💙17.8.2020.👦
👩❤️💋👨 27 i 31 god.
22.1. +
24.2. ❤️ kuca
Sortiraj odgovore
Najstariji