Hej evo i mene,saznala sam da sam trudna i danas sam bila na pregledu 5+5 sam trenutno.Termin mi je 21.9 Imam 19.godina mnogo se bojim.U ponedeljak idem ponovo na pregled.Nadam se da ce biti sve ok.Mucnine imam vec pomalo,zanima me samo da li je neka od vas osjecala bolove u donjem dijelu ledja i u kukovima.Pozdrav svimaa
Hej, prvo cestitam. Ne znam cega se tacno plasis ?
Mene lično krsta bole kao da se rasklapaju i donji dio stomaka kroz sredinu.
Ako je trudnoća nenadana, znam kakav je to osjećaj sreće i straha istovremeno. Ja sam za prvu saznala tokom faxa i samo par dana nakon vjeridbe. Sve je ispalo i više nego dobro❤️
💙17.8.2020.👦
👩❤️💋👨 27 i 31 god.
22.1. +
24.2. ❤️ kuca
Gatalinka dobrodošla.
Držimo fige da ovaj put bude sve dobro. 🤞
Mladamama ja sam na početku imala bolove u lijevom kuku i leđima ali mi je to prošlo za 3,4 dana. Mislim da je to sve normalno.
Ja sam upravo s ultrazvuka na 8+6. Zasad je sve dobro, kuca srce junačko. Za tri tjedna anomaly scan i harmony. Uh, tko će dočekat.
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Nove cure dobrodošle. 😊
Mene uzasno muce ove mucnine, bas kak i vi pisete, gladna sam, najedem se i cijeli dan muka, mirisi mi uzasno smetaju. Al hvala B ne povracam bar.
Sutra napokon prvi pregled. 🤞🥰
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Ja sam valjda jedina koja nema mučnine na 8+6 🙈🙈
Čitam vaše tegobe i pitam se šta nije u redu sa mnom
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Nove cure dobrodosle, cure koje imaju sutra pregled sretno nam 🤞❤ ja i dalje jake mučnine...
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Bok curke, konačno i ja dočekala svoj plusićććć 🥰🥰
Sutra prvi pregled 5+6 , nadam se da bude sve super!!
Zanima me jedno, doktorica mi otvorila bolovanje prije tjedan dana zbog prijašnjih spontanih na šifru 020.0
Zanima me dal se sad zadnjeg u mjesecu joj javim da odnesem doznake poslodavcu ili kako to ide? Dal je isto ko i obično bolovanje ili? Hvala vam ❤️
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
Pozdrav, da se pridružim, zadnju M sam imala 20.12. ciklusi su mi 30 dana a na dan kad sam trebala dobiti sam odradila test jer sam osjećala da se nesto dogadja, i vidjela 2 crtice ♥️. Od simptoma po cemu sam posumnjala su zgaravica koju sam imala u prosloj trudnoci isto, puno piskenja te svako malo sam bila umorna. Idem 24.1. na prvi pregled, ne mogu docekati samo da doktor potvrdi trudnocu i da je sve okej. ♥️
Eo mene s pregledaa. Malo sam zabrinuta pa ako je netko imao slican slucaj da mi objasni. Danas sam po ZM 5+0 tj a doktor na uzv ne vidi nista osim zadebljanog endometrija. I narucio me za 2 tj. Testovi pozitivni , da se bas nista ne vidi nije mi jasno..😥 pa sam se bas zabrinula.
Pozdrav, da se pridružim, zadnju M sam imala 20.12. ciklusi su mi 30 dana a na dan kad sam trebala dobiti sam odradila test jer sam osjećala da se nesto dogadja, i vidjela 2 crtice ♥️. Od simptoma po cemu sam posumnjala su zgaravica koju sam imala u prosloj trudnoci isto, puno piskenja te svako malo sam bila umorna. Idem 24.1. na prvi pregled, ne mogu docekati samo da doktor potvrdi trudnocu i da je sve okej. ♥️
Eo mene s pregledaa. Malo sam zabrinuta pa ako je netko imao slican slucaj da mi objasni. Danas sam po ZM 5+0 tj a doktor na uzv ne vidi nista osim zadebljanog endometrija. I narucio me za 2 tj. Testovi pozitivni , da se bas nista ne vidi nije mi jasno..😥 pa sam se bas zabrinula.
Rano je još, da li si vadila betu? 🤞
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Mislim da je rano da bi se vidjelo bilo sta na ultrazvuku. Zato se bolje strpit par tjedana pa ici na pregled, jer se ovako rano cesto nista ne vidi i onda slijedi dva tjedna panike i straha, a moze bit da je sve ok, samo eto, puno prerano za pregled.
It’s a girl 💞
Rano je još, da li si vadila betu? 🤞
Ma nisam, kaze da nema potrebe za tim da ako jesam za 2 tj ce se vidit. Ali mi je rekao da ima 2 opcije ili je rana trudnoća ili moguce vanmaternicna . Nista strpiti cu se tih jos 2 tj.
Sortiraj odgovore
Najstariji