Jagoda ja sam ful iscrpljena, tipa cim skuham rucak umorim se 🤣 muz cisti, neda mi da ja ista radim osim kuhanja 🥰 i isto ak se naglo dignem iz lezeceg u stojeci mi se manta. Al sva sreca otisla sam na cuvanje (ivf + stresan posao) tak da puno odmaram. Ja se divim vama koje radite uz umor i mucnine.
Kiki i ja uzimam cyclogest i estrofem. Tlaka je, al sta sad mora se. Ja ga stavim ujutro u krevetu i ostanem lezati 15-30 min, i stavim maramicu kad se dignem dok ostatak ne iscuri. Isto sam koristila dnevne pa mi se aktivirala candida, cim sam ih maknula prosla mi je tak da savjetujem da bacite uloske u smece (konacno 😁) i naprosto mijenjate gacice 5x dnevno 🤣 ili maramicu stavite pa nju mijenjate. jer candida u trudnoci bas moze biti muka
Meni estrofen jos tjedan dana, reka do 10og tjedna pa bar to ukidam. Jesu ti dali i folacin? Ja pijem jednu dnevno al sam uzela jos i premama duo iako su mi rekli da netriba, al tamo ima svih ostalih vitamina pa bi radije uzimala i to…
A nista, sad moram u kupovinu hrpetine gacica 😂
Ja iskreno odbrojavam jos ta 22 radna dana, nemogu docekat… Umisto da sam odma pobigla ca ja isla biti team player 😂😂
Ja jos od prije pijem folat od solgara, a sad sam uz to dodala i Almagea prenatal. Rekla mi je dr da je to ok.
Konacno ne dajem vise tisuce kuna na preparate (zbog neplodnosti), i muz i ja.. mi cemo sad ustedjeti 🤣
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Hej djevojke. 🥰 Veliki pozdrav svim. Naime ja sam prosle godine u Novembru tj prije 2 mjeseca imala spontani pobacaj. Nakon stresa i traume mislila sam ko zna kad cu moci opet zatrudniti. Nisam o tome ni razmisljala nego sam zeljela da psihu i tijelo dovedem opet u red. Imam Hashimoto i u toj prvoj trudnoci su mi hormoni bili ne tako idealni. Ostali nalazi su bili ok. Imala sam nakon spontanog jednu mjesecnicu- 28 dana nakon pobacaja. Potom sam sad u januaru primjetila da mi kasni pa sam kontala nesto se pobrkalo. Imala sam kao u prvoj trudnoci jako cudne i zivopisne snove 😂 Zato sam i uradila test cisto da to iskljucim i kad sam na testu vidjela dve linije kad se onesvjestila nisam. Stvarno se nisam nadala 😂 i Iskreno i zabrinuta sam jer je tako brzo pa se bojim da moje tijelo jos nije spremno. Imam termin kod ljekara tek za 5 dana. Po racunici sam 6+3 vec. Grudi su me pocele boljeti, stalno mi se spava, imam mucnine stalno. Imam neke cudne zelje sto se ishrane tice-jedan dan mi se nesto jako jede sutradan ne mogu na to pomisliti. Naidju mi valovi mucnine pa me prodju kad jedem ili prosetam. Ne povracam i nadam se da necu. Eto javicu sta bude dalje 🥰 Po terminu sam u septembru 2023 zato pisem ovde.
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Evo da vam se i mi pridružimo :) Ovo mi je 2 trudnoca, termin 16.09., prvi pregled smo obavili i ❤️ se cuje...za sada nemam neke simptome osim sto sam umorna stalno
Pereca333 dobrodošla, vjerujem da će biti sve uredu.🤞 kad imaš pregled?
Leoni87 dobrodošla 😊
Neka budu školske i uredne trudnoće 💚☘
Baš sam sretna kad vidim da nas je sve više 👶🤞
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
amarenna hvala 🥰 pregled je 01.02. 🙏🍀
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
amarenna hvala 🥰 pregled je 01.02. 🙏🍀
Držim fige 🥰🤞🤞👶
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Leoni čestitke na srčeku
Pereca vjerujem da će sve biti dobro bez obzira na prošli spontani. U kojem tjednu si imala spontani?
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Leoni čestitke na srčeku
Pereca vjerujem da će sve biti dobro bez obzira na prošli spontani. U kojem tjednu si imala spontani?
U 8 nedelji :( ali je vec u 6-7 nedelji krenulo lagano krvarenje kad sam i otisla u bolnicu gdje su mi rekli da ne vide plod. Pa su mi rekli da cekam iduci ultrazvuk i dok sam cekala desio se pobacaj sa jakim bolovima i izbacivanjem ploda koji eto u bolnici nisu vidjeli. Moram reci da sam u prvoj trudnoci bila jako prehladjena s jakom upalom grla i pod velikim stresom sto na poslu sto privatno. Mozda je sve to uticalo. Kad sam imala pobacaj moj partner je rekao vratice se nasa zvjezdica nama. ⭐ I eto je 🥰a sad je hvala Bogu sve u redu, nemam nikakva krvarenja ni jake bolove, imam mucnine i sve pratece simptome. Nadam se da ce sve biti ok.
Nazalost jos radim i uz to nocne smjene, jer se bojim reci poslodavcu, jer sam prvi put rekla pa eto tako se zavrsilo. Ali se trudim da si pravim pauze.
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Meni kao da su se mucnine malo smirile. Inace, kakvog ste raspolozenja? Ja sam mislila da cu biti sretna svo vrijeme, al iskreno bas sam bezvoljna, ne druzi mi se, samo bih lezala u krevetu, uopce nemam energije…lezim i s nestrpljenjem cekam taj drugi pregled i nifty.
Nisi jedina. Ja sam na dane tak bezvoljna, nis mi se neda, svi mi idu na zivce, samo da me svi puste na miru. Mislim da je to prvo tromesjecje kad smo jos u strahu dal ce sve bit u redu(bar ja). Sto vrijeme ide dalje to je sve bolje. 😊
Nove curke dobrodosle i da vam trudnoce budu skolske. ❤️
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Leoni čestitke na srčeku
U 8 nedelji :( ali je vec u 6-7 nedelji krenulo lagano krvarenje kad sam i otisla u bolnicu gdje su mi rekli da ne vide plod. Pa su mi rekli da cekam iduci ultrazvuk i dok sam cekala desio se pobacaj sa jakim bolovima i izbacivanjem ploda koji eto u bolnici nisu vidjeli. Moram reci da sam u prvoj trudnoci bila jako prehladjena s jakom upalom grla i pod velikim stresom sto na poslu sto privatno. Mozda je sve to uticalo. Kad sam imala pobacaj moj partner je rekao vratice se nasa zvjezdica nama. ⭐ I eto je 🥰a sad je hvala Bogu sve u redu, nemam nikakva krvarenja ni jake bolove, imam mucnine i sve pratece simptome. Nadam se da ce sve biti ok.
Nazalost jos radim i uz to nocne smjene, jer se bojim reci poslodavcu, jer sam prvi put rekla pa eto tako se zavrsilo. Ali se trudim da si pravim pauze.
Imala sam sličnu situaciju, došla na pregled , vidjela se gestacijska sa malim plodom, bila narucena za 2 tjedna ponovo, tu se više nije vidio plod, kao da je nestao, onda opet za 2 tjedna ništa...i čekali do 11 tjedna, na kraju rečeno blighted ovum, uzela sam pobacaj sa tabletama, jasno kad sam pobacila bilo je ploda , ali je na početku "odumro" 😔😪 također sam tad ostala trudna a i muž i ja smo imali koronu, pa je sve to nekako možda imalo utjecaja....Al eto i naše ⭐ sada 🥰
Kada odeš na pregled, možda bi bilo pametnije da otvoriš komplikacije 🙏🤞❤
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji