A na koji način u potpis stavite ove podatke o godinama, tekst, itd...?
💏 40./49.
2.9. termin, Mihael ❤
A na koji način u potpis stavite ove podatke o godinama, tekst, itd…?
Tu gdje si stavila kod od ove trake možeš iznad toga napisati tekst koji želiš 😊
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Tu gdje si stavila kod od ove trake možeš iznad toga napisati tekst koji želiš 😊
a hvala ti, sad sam shvatila 🥰
💏 40./49.
2.9. termin, Mihael ❤
Ipak sam malo uprskala i sad mogu tek za 30 dana napraviti promjenu, nema veze...nekako mi je ovaj forum nepregledan, ali svakako ostajem sa vama. U utorak imam 2. pregled, daj Bože da sve bude u redu. Sretno svima :)
💏 40./49.
2.9. termin, Mihael ❤
Ipak sam malo uprskala i sad mogu tek za 30 dana napraviti promjenu, nema veze…nekako mi je ovaj forum nepregledan, ali svakako ostajem sa vama. U utorak imam 2. pregled, daj Bože da sve bude u redu. Sretno svima :)
Aha, ti si promjenila nadimak 😅🥰 nema veze, samo ti ostani s nama i sretno na pregledu 🎉
Ostale cure kako se osjećate? 👶
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Iscrpljeno i preumorno 😅 jel se jos koja osjeca tako ?
Danas sam malo previse radila po kuci i evo ledja me ubijaju 🥵
Kod mene i dalje sve ok, kad me uhvati neka mucnina samo strpam nesto u usta 😂 meni je pregled za tjedan dana, a u uto moram krv vaditi kod endokrinologa jer mi je tsh skocio na 9 😅
Nas dvije smo trudne isto do u dan :) i ja sam dobro, bez mucnina, povremeno mi se jede svasta, povremeno nista...najvise mozda narance i prsut...haha. Povremeno sam jedino jako umorna i samo spavam i spavam. Sretno kod endokrinologa!
💏 40./49.
2.9. termin, Mihael ❤
Ja sam bas umorna isto, i samo bi spavala. Al danas sam se cak natjerala i kucu pocistit, i evo me sad sjedim i jedem sendvic. Mucnine i dalje prisutne. Danas mi je bio zadnji radni dan, pa mi je lakse jer znam da se necu morat budit u 5h. 🙂 Dal vi jos radite?
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Evo i ja se upravo probudila iz spavanca, isto inače nikad ne spavam popodne. A sad sam baš umorna.. I često gladna... Mučnina nemam.
Radim uredski posao, a budući da nemam velikih tegoba osim umora idem normalno na posao. Danas sam skoro zaspala u uredu oko 14h😄
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Pozdrav cure evo da se prijavim i ovdje inače sam na ljetnim bebama ali izgleda da sam daleko od ljeta 😅 termin 13.9 po UZV. Inače simptomi glad glad i glad 😂😂 i umor spavanje ali nema na poslu spavanja.
Malo sam po kuci radila ružno sam se okrenula odmah me presjeklo baš me prepao odmah što misli u glavi😕 sad ležim.
Sortiraj odgovore
Najstariji