Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barbi30
    29. Siječanj 2023. 12:50

Pozdrav cure.
    S druge sam teme ali savjet za cure koje stavljaju Utrogestan vaginalno. Slažem se s komentarom da rađe mijenjate češće gaćice nego da nosite uloške. Također još uvijek stavljam vaginalete i unatoč tome što se otuširam svaki puta prije vaginalete i mijenjam gaćice evo Candida već treći put,a brisevi uredni. Jednostavno tijelo nije naviklo da stalno stavljamo dolje vaginalete i veća je osjetljivost dolje u trudnoći.
    S time da su u trudnoći dozvoljeni probiotici za vaginalnu i crijevnu floru radi održavanje istih. Posavjetujte se oko toga isto s ginekologom. SRETNO SVIMA I ŽELIM VAM UREDNE TRUDNOĆE. 

👩1990 dg PCOSlike
    🧔1988 oligoasthenozoospermia

Vinogradska
    09/22 IVF/ICSI
    Baby boy 💙-08.06.2023.

• leoni87
    29. Siječanj 2023. 19:48

Pereca333

Mimica91

Leoni čestitke na srčeku
    Pereca vjerujem da će sve biti dobro bez obzira na prošli spontani. U kojem tjednu si imala spontani?

U 8 nedelji :( ali je vec u 6-7 nedelji krenulo lagano krvarenje kad sam i otisla u bolnicu gdje su mi rekli da ne vide plod. Pa su mi rekli da cekam iduci ultrazvuk i dok sam cekala desio se pobacaj sa jakim bolovima i izbacivanjem ploda koji eto u bolnici nisu vidjeli. Moram reci da sam u prvoj trudnoci bila jako prehladjena s jakom upalom grla i pod velikim stresom sto na poslu sto privatno. Mozda je sve to uticalo. Kad sam imala pobacaj moj partner je rekao vratice se nasa zvjezdica nama. ⭐ I eto je 🥰a sad je hvala Bogu sve u redu, nemam nikakva krvarenja ni jake bolove, imam mucnine i sve pratece simptome. Nadam se da ce sve biti ok.
    Nazalost jos radim i uz to nocne smjene, jer se bojim reci poslodavcu, jer sam prvi put rekla pa eto tako se zavrsilo. Ali se trudim da si pravim pauze.

Ja sam imala nazalost 2 spontana prije prosle trudnoce...ginekolog mi je rekao da je to prirodna selekcija...proslu trudnocu sam bila sva u strahu i do kraja se nisam opustila...
    Biti ce ovaj put sve u redu🙏🙏

• leoni87
    29. Siječanj 2023. 19:50

kiki13

Cure dobrodosle! Bit ce tu puno bebica 😄
    Pereca ja bi na tvom mistu odma isla na komplikacije, nema smisla stresirat se na poslu..
    Ja vec dva dana stalno spavam 😂 neznam kako cu na posao.. 😑 bas mi se neda

Ja sam bila ovaj tjedan na Go i spavala sam svaki dan 2h posljepodne,ne znam kako cu izdrzati ovaj tjedan🤭🤭

amarenna
    29. Siječanj 2023. 20:54

Joj ja da mogu spavala bi stalno 😅😅 ovako ako uspijem uloviti preko dana sat vremena super dođe..meni se mučnine malo smanjuju, apetit povećava 😅😅

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Jelušićkaa
    30. Siječanj 2023. 07:08

Uh vidim da ne muči samo mene ali ne mogu se opustiti dok ne prođe ovo prvo tromjesečje. Uvijek je zrno sumnje da li je sve ok iako neznam zašto se brinem kad ne mogu utjecati na to...

teich95
    30. Siječanj 2023. 08:24

Evo i mene da se malo javim,ja sam toliko umorna da bih stalno spavala ali pored djecaka od 15mj to jednostavno nije moguce 😄 mucnine su konstantne, dok povracanje je prije bilo svaka dva tri dana dok je unazad 3 dana svako jutro,ostalo je sve relativno okej.. Jutros mi je bila kuci medicinska sestra izvadila 3 epruvete krvi i uzela urin pa cemo da vidimo nalaze. Dobrodosle nove cure ❤️

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

Anavy990
    30. Siječanj 2023. 09:33

missblonde1

Pozdrav novim curkama ☺️ zelim svima urednu i skolsku 🤰🥰.
    Hvala bogu ja nemoram nista stavljat, al i dalje gutam duphaston 🤢
    Prosli tjedan sam rijesila vadenja krvi, sve vise manje uredno 🙏🏻 a 6.2. slj pregled i mjerenje nuhalnog nabora ☺️ ako ce sve bit ok sa tim onda necemo radit nifty.
    Ja vise ne radim 🤣 za sad koristim GO kad to potrosim onda cemo BO.
    I apetit se sa naranci prosirio na borovnice i jagode al sve kiselo 😌
    mucnine su se gotovo skroz stisale, peckanja,bockanja i ostale "tegobe" su jos prisutne.

Tako nekako i ja, i dalje duphastone..musnine, umor i glavobolje..nestrpljiva sam u svezi drugog pregleda, planiram dogovoriti nifty..a sto se tice posla nisam jos sigurna do kada bi radila 😁

Jelušićkaa
    30. Siječanj 2023. 12:56

Cure gdje su slikicu bebacaa??
    Evo moj od prošlog tjedna da vidimo kako napreduju. ❤️
    https://ibb.co/mDqWx26

missblonde1
    30. Siječanj 2023. 13:04

Anavy990

missblonde1

Pozdrav novim curkama ☺️ zelim svima urednu i skolsku 🤰🥰.
    Hvala bogu ja nemoram nista stavljat, al i dalje gutam duphaston 🤢
    Prosli tjedan sam rijesila vadenja krvi, sve vise manje uredno 🙏🏻 a 6.2. slj pregled i mjerenje nuhalnog nabora ☺️ ako ce sve bit ok sa tim onda necemo radit nifty.
    Ja vise ne radim 🤣 za sad koristim GO kad to potrosim onda cemo BO.
    I apetit se sa naranci prosirio na borovnice i jagode al sve kiselo 😌
    mucnine su se gotovo skroz stisale, peckanja,bockanja i ostale "tegobe" su jos prisutne.

Tako nekako i ja, i dalje duphastone..musnine, umor i glavobolje..nestrpljiva sam u svezi drugog pregleda, planiram dogovoriti nifty..a sto se tice posla nisam jos sigurna do kada bi radila 😁

Ja sam se nadala da cu bit jedna od onih zena koje rade skoro cijelu trudnocu 😅 ali eto, dali su me na zamjenu na proizvodne linije (jako puno buke i vibracije,4smjene) pa sam radije otisla na go. Nisam se osjecala ugodno 🤷🏼‍♀️ tako da samo slusaj tijelo ☺️ dokle mozes,super kad ti vise nece odgovarati radije odi na BO. 
    Neznam dokle vise duphaston 🙄🤢 ali isto sam jako nestrpljiva za 2. Uzv 🙈 

teich95
    30. Siječanj 2023. 15:41

Jelušićkaa

Cure gdje su slikicu bebacaa??
    Evo moj od prošlog tjedna da vidimo kako napreduju. ❤️
    https://ibb.co/mDqWx26

https://ibb.co/jZBN8C4
    Evo i nas od proslog tjedna 🥰

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.