Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruli
    24. Veljača 2022. 14:28

Mallla  isto smo visoke! U centimetar! 177  Nisam se dugo vagala, ali rekla bi da sad imam 70-72kg.Baš ću sutra ujutro krenuti s aktivim vaganjem. Ujutro jer sam upravo ručala za 3 osobe pa bolje ujutro haha

Ja sam u T dosta smirena, pokušavam stvarno što više uživati. U ovoj sam t čak i malo tužna jer znam da mi je ovo vjerojatno zadnja trudnoća. Istovremeno sretna ali  tužna. Eto

Ruli
    24. Veljača 2022. 19:19

I da nadodam... Danas sam baš užasno uznemirena zbog rata. Ne mogu vjerovati da mi je jedno dijete rođeno u godini pandemije a drugo će se roditi u godini rata. 
    Strašno. 

Mallla
    24. Veljača 2022. 23:48

Baš sam i ja to danas pomislila Ruli, ko ono 2022. Ja cu bebi u spomenar pisat pod važna događanja: rat, a ovoj u 2021. Sam pisala pandemija. To je nešto àto smo znali samo iz Povijesti, želim da tamo i ostane.
    Ima333 mislim da ti svake godine zovu određene skupine za tu kao pripravnost, al mozda se sad poklopilo s ovim. A buduci da vise nemamo obavezni vojni rok mozda je kao dio pripreme.
    Ja ne znam.kako vi al ja se s nostalgijom često sjetim 2019. I kako nam je bilo opušteno i fino a onda najednom samo turbulencije. Ok svijesna sam da je ratova uvijek bilo i da će uvijek biti, izginuo Irak, izginula Sirija, pa i Somalija sve sam to empatizirala, al ovo sad mi je pre blizu a korona me naučila.da je sve moguće i da ništa nije sigurno. Baš kuda ide ovaj svit. Možda me malo drmaju i hormoni al evo ne mogu pojmit da u 21 stoljeću treba ratovati za postizanje nekog cilja, da se nasiljem ide pokazivat moć, da treba ubit xyz ljudi da bi ne znam rekli teritorij je naš....evo moj mozak to ne može shvatit ni prihvatit.

url=https://lilypie.com]

Ruli
    25. Veljača 2022. 10:10

Sad sam vidjela video gdje su prebacili bebe s neonatologije u podrum bolnice i sestre im ručno upuhuju zrak. Raspala sam se u sto komada. 

Aries5
    25. Veljača 2022. 12:48

Zene javljam da su nam dosli uredni nalazi probira ❤

A vidim da pisete o Ukrajini .ne znam sto bi rekla kako reagiram na sve to, naravno da mi nije svejedno, Ukrajina je 500 km zracne linije od nas znaci pod nosom nam je. Ali ne nabijam sama sebi stres oko stvari na koje ne mogu utjecati. Ne bojim se korone ne bojim se potresa. Udala sam se dok je bio totalni lock down, radila sam dok nas je treslo 6,4, prosla sam Covid bolnicu i svasta u njoj. I naucila da nema smisla trositi svoje zivce na nesto na sto ne mozes utjecati svojim rukama
    Naravno da ne zelim roditi u ratu i ne zelim da mi beba odrasta u takvoj situaciji ali ne zelim ni sad sama sebi nabijati stres i neku negativu oko necega sto ce se mozda dogoditi

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Nela26
    25. Veljača 2022. 13:18

Drage mame i trudnice,

Kako ste mi?e ovako ja imam pitanje da li je ijedna trudnica imala slicno iskustvo znaci trudna sam 8+3tjedna(po mensturaciji)
    Koja je bila zadnji put. 28.12.2021.g
    To 5.10.2022.

E sad moja ginekog kaze da je sve uredu osmi male gestacijske vrećice al s pozitivnim otkucajima srca 1.3. idem na kontrolu Nadam se da Ce sve biti okej samo me brine za gv i kao rekla je da malo plodne vode oko ploda al da je sve uredu..mene brine jer mislim da Ce stati srce ili razvoj bebe da li je ko imala ista slicno??inace je 3 trudnoca u pitanju prethodne dvije su bile uredu.. pozdrav svima 

Nelaa

AmelieClariss
    25. Veljača 2022. 18:16

Drage zene, evo da podijelim s vama iskustvo. S obzirom na to da mi je prva trudnoca i da sam imala krvave iscjetke te naden hematom, malo me sve to prepalo moram priznat. Inace sam pozitivna osoba, ali sam isto strasljiva dosta kad su u pitanju vazne stvari. Kupila sam Baby watcher uredaj na njuskalu tj dobila sam ga na dar. Par dana sam pokusavala pronaci srce, ali bezuspješno. Konacno, nakon uputa jedne youtuberke pronasla sam  ih i uspjela snimiti. Neopisiv je osjecaj mira i srece kad mozete pustiti sebi, muzu, roditeljima ili djeci koju vec imate. Eto, ako ima tko slican meni BW je fora stvar i spasava od stresa

➕ 7.1. 22.
    3.2. 22. ♥️
    Termin 17.9.

Granger
    25. Veljača 2022. 18:45

Drage moje, ja se javljam s pregleda. Točno smo u dan po veličini, sve izgleda dobro. Sva mjerenja štimaju. Nifty nažalost nismo mogli napraviti zbog terapije pa tražimo način kako da to posložimo.
    Što se rata tiče, mene on isto skroz opterećuje. Najviše od svega mi je nevjerojatno kako je dovoljna samo jedna jedina osoba s pogrešnim idealima da umiru nevini i da se razaraju domovi. I kako ništa ne naučimo iz povijesti. Strašno. 😢

👸37 (trombofilija)
    🤴37
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

• Tarry
    25. Veljača 2022. 18:46

Aries5 super za uredni nalaz!
    Nela dobrodosla, najibolje da dodes kako to je rekla pa ces vidjet, nemam nazalost iskustva sa slicnom situacijom. Eventualno mozes otici po drugo misljenje kod privatnika koji ima dobar uzv uređaj, ali svakako pricekati par dana :)

Cure je li koja u trudnoci vadila zub? Znam da je jedna forumasica nedavno imala problema, ali na nije doslo do vađenja. Ugl lijeceni zub mi je poceo oticati jer ga gura umnjak koji je ispod povrsine i nikako ne mogu vaditi umnjak jer je kirurg komentirao da ide preko zivaca pa je nemoguce, nego je opcija vaditi tu 7.icu koja je sad pod poluupalom. Ne znam sto da radim, cekam da se smiri ali izgleda da nece :/

• Tarry
    25. Veljača 2022. 18:48

Granger super za pregled! Mozda mozes na bolnici na one, ne znam nisam to istrazivala :/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.