Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruli
    26. Veljača 2022. 19:46

Kokoloo ❤️ jel stalo to krvarenje?  Meni je sve isto kao tebi. Te mučnine i sve. U prvoj T ništa. Nevjerojatno! 
    Zvonkobonko ajme hvala ti za ovaj portal zdravlja, ja skroz zaboravila na to. Kalij mi je u deficitu :/ I da, znači sad vidim u nalazima nekad u životu sam prebolila CMG (citomegalovirus) a da nisam ni znala, jer sam poz na CMG IgG, a CMG igM neg. Odmah sam zvala svoju frendicu gin da mi objasni koja kaže da virus nije aktivan nego sam ga nekad prebolila. Pa eto, ako netko isto ima poz IgG a neg IgM znači da ima antitijela i da je u biti sve ok. 
    Dobrodošle nove cure :) 

• Kokoloo
    26. Veljača 2022. 20:56

Ruli je, bilo mi je samo jednom jucer kad sam se obrisala i nakon toga vise nista. Nemam pojma sta bi to moglo bit, pretpostavljam da se taj hematom cijedi ali zar ne bi trebalo onda bit bar jos malo toga? Uhhh, bas nas je satralo! Meni se danas spojila mucnina sa glavoboljom, e ako nisam danas umrla, necu nikad 🤣 popila sam lekadol ali mi nije apsolutno nista pomogao, tek nakon 2-3 sata borbe je prestalo. Kako si ti inace osim mucnina? Kad ti je ono pregled? 🥰
    Ima333 ajme hvala ti puno na ovoj komentaru, bas si me utjesila!! A da, to za bakterije vise manje, mislim racunam kao sterilno je sve kod ginekologa, ne vjerujem da je bas tako lako pokupit neku bakteriju. Hvala ti ❤️

Princess_Mimi
    26. Veljača 2022. 22:33

Dobrodošle nove cure 😊
    .
    Ja sam danas primila booster Pfizera, za sad se osjećam super, vidjet ćemo dalje, nadam se da neće biti nuspojava 😅

Mama_anđela
    27. Veljača 2022. 14:05

Zdravo cure :) Vec dugo nisam pisala, u frci aam bila pa nisam ni ulazila na forum :) Prpcitala sam zadnjih 6 strana a imala sam mnogo vise, nisam sad stigla.. nadam se da ste sve dobro i na broju🥰 Nove cure, dobrodosle😇 Ja danas ulazim u 16 tjedan☺ Na pregled trebam za nekih 10tak dana i eto bas ga ocekujem i nadam ae da je sve okej. Po stomaku vidim da raste, pocela sam jesti slatkise i imam sasvim maaale mucnine ponekad samo 😊 Prolazi lagano sve, nadam se ubuduce da cu uzivati vise❤ Ugodnu nedjelju zelim svima 😊

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

Anchy_001
    27. Veljača 2022. 17:44

Kokoloo šaljem pozitivne misli, bit će sve dobro 😊 mislim da se ne trebaš brinut oko ultrazvuka tolko, puno je bitnije da se provjeri da je sve ok nego koji ultrazvuk više 😊
    Dobrošle nove cure 😊
    Ugodan ostatak još ovo malo nedjelje što nam je ostalo 😊

Aries5
    27. Veljača 2022. 20:15

Cestitke na dobrim pregledima i dobrodoslica novim curama 🥰🥰 
    Kokolo - nadam se da su ovo zadnje kapljice krvi i da ces odsad biti bez brige barem po tom pitanju
    Uzv je potpuno siguran i za tebe i za bebu tako da si potpuno sigurna 

Zvonkobonko - imas dosta kozmetickih salona koji imaju vosak za bikini zonu mislim da se zove Lycon, na njihovoj stranici imas popis salona koji su licencirani za njega. Vosak je zakon ne boli uopce i meni se nikad nije pojavila iritacija. Naravno jedino je pitanje kozmeticarke kolko dobro pocupa 🤔 
    Ja se nadam da cu izbjec britvicu kad poraste trbuh jer mislim da bi to bez muza bila nemoguca misija 😱

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Anchy_001
    27. Veljača 2022. 20:57

ima333 nokte sam si uspjela nekako porezuckati uz pomoć muža. Obrijala sam se napamet i još sam si mislila kak sam ja to dobro napravila makar nisam niš živo vidjela sve dok nisam došla u rodilište i rekla mi je sestra "ajoj draga pa kaj si ti uopće kaj kratila to?" 😂😂😂 A ja si mislim pa uzdišem se dok se dignem, kakvo brijanje 😂 tak da me ona tam sredila kak treba 👍
    Još sam čula svakakva iskustva prike da su to tam mesarice da te unakaze i svašta nešto, ali ja sam stvarno imala super iskustvo i teta je bila baš draga 😊 a sad si mislim da ću možda ić na depilaciju i amen 🤷🏼‍♀️

Mallla
    27. Veljača 2022. 21:00

Hej cure, ja isto nisam tip od salona pa sam rješavala dole stvar sa depilacijskom pastom a kad bi žiletom onda ogledalo i žilet al to bi bilo ko svinjokolja 🤣
    Šišanje noktiju noga na poklopac od wc školjke i šišaj miško.
    Uglavnom saginjat sam se uvijek mogla al depilacija je baš izazov.
    Obuća - ono što se navlači i ne treba vezat, kopčat itd. 

url=https://lilypie.com]

Aries5
    27. Veljača 2022. 21:37

Vise puta sam rekla sva sreca pa cu biti najveca kad ce biti vruce, haljina, natikace i idemo 😂 bez vezica bez puno odjece, jakni i ostalog 🙈 
    Nisam ni ja inace od salona muka mi i kod frizera biti dulje od sat vremena,  al sto se depilacije tice preporodila sam se skupa sa svojom kozom i toplo preporucujem svakome 👌
    Nokte ce muz rjesavat to smo vec dogovorili haha

Inace curke moje pozdravljam se s vama na neko vrijeme, moram se posvetiti faksu i ispitima i zavrsnom, pratit cu vas i javim se cim mi prode ovaj ludi period ❤

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Kokoloo
    27. Veljača 2022. 21:59

Zvonkobonko identican, ali identican problem! Taman si kupila IPL, pocela doma se blicat, dlake lagano nestaju i evo zatrudnila. A ja sam inace imam crne, guste dlacurde 😡 i odma sam krenila guglat jel moze ipl u trudnoci ali ipak bolje ne. Bas steta.
    A prag boli mi je -10, nikakvi voskovi ni depilacije ne dolaze u obzir kod mene, jedino zilet. Jebiga. Izdrzat cemo nekako i ovo ljeto sa njima ali onda iduce stvarno ima da ih nema!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.