Čestitke na urednim pregledima!
Ja sam danas ušla u svoje hlače, manje sam napuhnuta nego tjedan dva prije, ali već vidim da ću tipa za tjedan dana morati preći na trudničke. Vidi mi se trbuščić i to mi je super :)
Počela sam planirati proljeće/ljeto, putovanja, koncerte, svašta, i to me baš veseli!
Meni se isto čini da je prerano za trudničku odjeću, ali pa što ću obući na posao... Haljine nikako ne volim na poslu. Probat ću ovo s gumicom na hlačama. 🙂
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Tara ja sam imala istu situaciju sa punih 6 tjedana beba je bila smjestena i po tom pitanju sve u redu ali se jos nije culo srce, imala sam redovnu kontrolu od prije narucenu kad sam bila 6+4 i tad se culo srceko tako da bez brige 😉
Malla cestitke za pregled ❤
Teich izaberi bolnicu koja ti je blize, ja sam imala tu (ne)srecu da sam prosla kroz sve zagrebacke bolnice o svakoj mogu reci puno pozitivnih i negativnih stvari s tim da mogu isto tak i reci da i mi zene znamo puuuno pretjerivati u nekim stvarima tako da odaberi po osjecaju
Uh ja se vec nasikirala ali doktorica kaze da je sve super,i da cemo sljedeci put sve čuti,moram izvaditi krv i urin tako da je taj pregled za 8 mart😍
Tara ja sam ti bila na hitnoj u 6+4 otprilike zbog blagog krvarenja i lijecnik nije vidio ni plod ni otkucaje u vrećici. Tražio je, ali nije mogao naći navodno zbog uzv koji je bio stariji. Možeš samo zamisliti kako sam se osjećala...išla sam kući i nakon 7 dana imala pregled. I plod i srce je kucalo tada tako da ne brini se
➕ 7.1. 22.
3.2. 22. ♥️
Termin 17.9.
Što se tiče robe, hlaće za trudnice su super ali nisu jeftine. Moje su 300 kn bile u c&a i nosim ih vec 2,3 tjedna jer mi pašu. Ali za jeftiniju varijantu imate na moje krpice. Žene prodaju hlače često nošene koji put samo i cijene su sjajne
➕ 7.1. 22.
3.2. 22. ♥️
Termin 17.9.
Tara ja sam imala istu situaciju sa punih 6 tjedana beba je bila smjestena i po tom pitanju sve u redu ali se jos nije culo srce, imala sam redovnu kontrolu od prije narucenu kad sam bila 6+4 i tad se culo srceko tako da bez brige 😉
Teich izaberi bolnicu koja ti je blize, ja sam imala tu (ne)srecu da sam prosla kroz sve zagrebacke bolnice o svakoj mogu reci puno pozitivnih i negativnih stvari s tim da mogu isto tak i reci da i mi zene znamo puuuno pretjerivati u nekim stvarima tako da odaberi po osjecaju
Uh ja se vec nasikirala ali doktorica kaze da je sve super,i da cemo sljedeci put sve čuti,moram izvaditi krv i urin tako da je taj pregled za 8 mart😍
Tara ja sam ti bila na hitnoj u 6+4 otprilike zbog blagog krvarenja i lijecnik nije vidio ni plod ni otkucaje u vrećici. Tražio je, ali nije mogao naći navodno zbog uzv koji je bio stariji. Možeš samo zamisliti kako sam se osjećala…išla sam kući i nakon 7 dana imala pregled. I plod i srce je kucalo tada tako da ne brini se
Vidim baš da nisam jedini slučaj da se ne čuje odmah ništa jer mi je ovulacija kasnije bila nego što je po kalendaru po praviilu,ali sve u svemu ja se super osjećam i čekam 2 sedmice tad bi se trebalo sve fino vidjeti i čuti bitno je za sad da se smjestilo u maternicu,a što je manja trudnoca neka je,bice sve uredu ☺️☺️❤️🥰
Trenutno me spasavaju trenirke i haljine, traperice sam pospremila negdje sredinom 10og tjedna, nisu mi radile pritisak ali mi nije bio ugodan osjecaj traperica na trbuhu evo ne znam kako bi drugacije opisala hahah, makar me zadnjih dana i trenirka pocela smetat ili mi mora biti skroz nisko ili iznad pupka nikako na sredini jer me smeta.
Obzirom da sam kod kuce na cuvanju ne razmisljam jos o trudnickoj odjeci ali planiram da mi 90% trudnicke garderobe budu haljine nekako mi se cine najprakticnije
Trbuscic sam prvi put primjetila isto u 10om tjednu kao dio koji ne mogu uvuci a sad mi je jace vidljiv istina netko bi prije rekao "vidi kak se najela" nego "gle trudna je" haha
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Tara ja sam ti bila na hitnoj u 6+4 otprilike zbog blagog krvarenja i lijecnik nije vidio ni plod ni otkucaje u vrećici. Tražio je, ali nije mogao naći navodno zbog uzv koji je bio stariji. Možeš samo zamisliti kako sam se osjećala…išla sam kući i nakon 7 dana imala pregled. I plod i srce je kucalo tada tako da ne brini se
Vidim baš da nisam jedini slučaj da se ne čuje odmah ništa jer mi je ovulacija kasnije bila nego što je po kalendaru po praviilu,ali sve u svemu ja se super osjećam i čekam 2 sedmice tad bi se trebalo sve fino vidjeti i čuti bitno je za sad da se smjestilo u maternicu,a što je manja trudnoca neka je,bice sve uredu ☺️☺️❤️🥰
Meni je isto bila 19.dan otprilike tako da znam o cemu pricas. Jos malo i cut ces svoje srceko
➕ 7.1. 22.
3.2. 22. ♥️
Termin 17.9.
Evo ako netko gleda hlace za kupiti, imate u sinsay za 159 kuna trudnicke gace super su 🥰
➕ 7.1. 22.
3.2. 22. ♥️
Termin 17.9.
Ja sam inače jako mršava i već od 5 tj. ne stanem u traperice iako sam se udebljala samo 1 kilu do sada 🤣 jedva čekam toplije dane i lagano haljine 🤞🏻
👨🦱 27 🙋♀️25
08.01.22. ➕
14.09.2022. 💙
AmelieClariss odlična ideja za krpice, hvala na preporuci! Na to sam skroz zaboravila 😅 ja cijelo vrijeme čekam da u lidlu budu tajice i one nijihove potkošulje pa da kupim još koju i opskrbim se. Njihove tajice sam nosila i poslike poroda jer mi je baš pasao onaj visoki struk 😊
Za sad još nitko ne zna za trudnoću pa sam na poslu u trapericama s otkopčanim gumbom i malo širim majicama 🙈
Kak vi preživljavate na poslu?
Sortiraj odgovore
Najstariji