Evo i slicica hematoma ako koga zanima kako to izgleda. Ovo oznaceno je taj mali hematom.
https://ibb.co/QNQgxDZ
Hvala ti za sliku, baš me zanimalo mogu li ga uočiti na svojoj sličici jer nije obiljezen ali znam gdje je rekla gin otprilike da se nalazi
➕ 7.1. 22.
3.2. 22. ♥️
Termin 17.9.
Pozdrav žene, nadam se da ste sve dobro 🙂
I kod mene se izmjenjuje zatvor i proljevasta stolica, nije mi to baš jasno ali dobro nije nešto prestrašno.
Jedva čekam pregled sljedeći tjedan i nakon toga mislim da ću lagano svima reći za trudnoću 😀
Da li koja od vas vodi trudnoću u bolnici? Meni je soc ginekolog dao uputnicu za bolničko vođenje trudnoće mada zasad nemam nikakvih problema, ali zbog godina i teže ostvarene trudnoće je baš oprezan. Tako da bi ja već sad trebala odabrati bolnicu u kojoj ću voditi trudnoću i roditi.
Dvoumim se između Petrove i Sv Duha pa ako koja ima neki prijedlog ili sugestiju molim vas pišite 😊
👱♂️ Adrian
🧑🦲 Noel
Cure,isla sam na kontrolu sve je uredu trudnoca je tu beba se smjestila u maternicu,mada samo se jos ne cuje srce kaze doktorica da mi je bas rana trudnoca da mi je po menstruaciji 6 sedmica ali da je ovo još manje,uglavnom narucila me opet za 2 sedmice kaze da bi se onda trebala vidjeti i beba i srce da kuca🤗🤗 da li je neka imala slicnu situaciju
I kod mene se izmjenjuje zatvor i proljevasta stolica, nije mi to baš jasno ali dobro nije nešto prestrašno.
Jedva čekam pregled sljedeći tjedan i nakon toga mislim da ću lagano svima reći za trudnoću 😀
Da li koja od vas vodi trudnoću u bolnici? Meni je soc ginekolog dao uputnicu za bolničko vođenje trudnoće mada zasad nemam nikakvih problema, ali zbog godina i teže ostvarene trudnoće je baš oprezan. Tako da bi ja već sad trebala odabrati bolnicu u kojoj ću voditi trudnoću i roditi.
Dvoumim se između Petrove i Sv Duha pa ako koja ima neki prijedlog ili sugestiju molim vas pišite 😊
Uvijek će biti dobrih i loših iskustava. Ja ti preporučam bolnicu koja ti je bliže 😊
Također, sv duh najčešće prvi pušta pratnju, pa ako ti to igra ulogu, razmotri njih 😁
Ja ti isto preporucam blizu bolnicu jer za obje ima i dobrih i losih kom, vecinom dobrih :)
Tara vjerojatno ti je ovulacija bila kasnije :)
Ja ti isto preporucam blizu bolnicu jer za obje ima i dobrih i losih kom, vecinom dobrih :)
Tara vjerojatno ti je ovulacija bila kasnije :)
Pa tako i dokot kaze da mi je ovulacija kasnije bila ali sve se smjestilo kako treba i vidi se da je u maternici,kaze da cemo za 2 sedmice vidjeti i bebu i cuti srce
Cure čestitke na dobrim pregledima. Evo i moj je prošao odlično. Sve je odlično! Beba se giba, sisa palac, zijeva, okreće se. Sve je kako treba biti i tocno sam po ZM dakle to se ne mijenja ovaj put. A ja fascinirana kako se sve fino vidi, uvij iznova fascinirana.
url=https://lilypie.com]
Tara ja sam imala istu situaciju sa punih 6 tjedana beba je bila smjestena i po tom pitanju sve u redu ali se jos nije culo srce, imala sam redovnu kontrolu od prije narucenu kad sam bila 6+4 i tad se culo srceko tako da bez brige 😉
Malla cestitke za pregled ❤
Teich izaberi bolnicu koja ti je blize, ja sam imala tu (ne)srecu da sam prosla kroz sve zagrebacke bolnice o svakoj mogu reci puno pozitivnih i negativnih stvari s tim da mogu isto tak i reci da i mi zene znamo puuuno pretjerivati u nekim stvarima tako da odaberi po osjecaju
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Tara ja sam imala istu situaciju sa punih 6 tjedana beba je bila smjestena i po tom pitanju sve u redu ali se jos nije culo srce, imala sam redovnu kontrolu od prije narucenu kad sam bila 6+4 i tad se culo srceko tako da bez brige 😉
Malla cestitke za pregled ❤
Teich izaberi bolnicu koja ti je blize, ja sam imala tu (ne)srecu da sam prosla kroz sve zagrebacke bolnice o svakoj mogu reci puno pozitivnih i negativnih stvari s tim da mogu isto tak i reci da i mi zene znamo puuuno pretjerivati u nekim stvarima tako da odaberi po osjecaju
Uh ja se vec nasikirala ali doktorica kaze da je sve super,i da cemo sljedeci put sve čuti,moram izvaditi krv i urin tako da je taj pregled za 8 mart😍
Sortiraj odgovore
Najstariji