Pozdrav svima. Evo mene u klubu jesenskih trudnica, prošli tjedan sam dobila plus na testu, zadnja menstruacija 24.01.
Molim vas za vaša iskustva, imam povremeno kratkotrajne grčeve i probadanja u trbuhu, slično kao menstualni bolovi, da li je to normalno? I da li me treba zabrinjavati da nemam nikakvih promjena u grudima? Svi o tome pišu, kod mene ništa, grudi bez promjena (inače nemam nikad bolne grudi, niti u pms-u).
pokušavamo godinu dana
jedan missed ab, jedna biokemijska
Spolni hormoni uredni, kao i AMH.
Folna, myo-inozitol, q10, d-vitamin
Kokolo sanmo polako, još malo i stižu sigurbiji tjedni, a obitelj neka preuzme sve što može, ti udaraj ležarinnu.
Nela meni ti uvijek 9ti tjedan bude najgori s mučninama al do 13 tj sve najčešće oslabi ili prestane.
Zvonkobonko kao mama koja sam rodilla 24.6 a vrućine su bile nenormalne rodila pod klimom, u bolnici 4 dana pod klimom, doma pod klimom, u suprotnom bi crkle. Čak sam prvi dan doma bebu pretoplila i od tada je klima radila stalno.
Kelp6ie dobrodošla! Sve ti je to nrmalno u početku. Ako pročitaš početak teme vidjet ćeš da nas je dosta imalo te tegobe.
url=https://lilypie.com]
Pozdrav svima. Evo mene u klubu jesenskih trudnica, prošli tjedan sam dobila plus na testu, zadnja menstruacija 24.01.
Molim vas za vaša iskustva, imam povremeno kratkotrajne grčeve i probadanja u trbuhu, slično kao menstualni bolovi, da li je to normalno? I da li me treba zabrinjavati da nemam nikakvih promjena u grudima? Svi o tome pišu, kod mene ništa, grudi bez promjena (inače nemam nikad bolne grudi, niti u pms-u).
Sve je to normalno mene je uvijeek nešto bolilo a sad vec manje pogotovo jajnik kad pređem prstom preko njega bolio me,i doktorica mi je rekla da je to sve normalno ako se ti dobro osjećaš,tako da ne brini ništa samo se topli sto vise,a sto se tiče grudi nemam ni ja promjene nikakve niti su me bolile ikad i prije
Kokolo, drago mi je da je s bebicom sve super i kako treba. Za hematom se nadam da ce se ppvuci ubrzo. Dobro je da si potrazila pomoc, bitno da sada odmoris maksimalno i da smanjih hematom kada je bitno, a imati ces kad i ti brinuti o djetetu, sad malo neka se svi zrtvuju😊 i dobro je prije svega da imas nekog da ti pomogne. Drzim fige za brzi prolazak ❤
.
Kellp6ie, dobro nam dosla i neka ti sve bude uredno i kako treba. Ta zatezanja na pocetku i bolovi su okej, ako ne krvaris i slicno, u redu je. Ja sam dugo imala osjecaj da cu dobiti M, i bas sam imala dole pritisak taki da vjerujem da ce i to tvoje brzo proci☺
.
PrincessMimi, ti i ja smo u jedan dan razlike, super super, napredujes 🥰
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Nego znas sta Zvonkobonko ja mislim da je bit na kraj trudnoće u sred ljeta živa pokora, znači cijelo ljeto jr treće tromjesečje, bude li pakleno bit će veselo, vrućina, oticanje 😑 kad rodiš sve je riješeno...nadam se da cu rec na kraju da sam se prevarila!
Prvu sam rodila u zimu i to je 🔝
url=https://lilypie.com]
U prvoj trudnoći sam se napamet brijala i usavršila sve, tako da nije bio problem 😂 nokte mi je muž pomagao.
.
Mi smo od sutra u 16 TT, ne mogu vjerovati kako vrijeme brzo prolazi…
Ovako cu i ja nastojat, brijanje nekako sama, a nokte dragi. 😊🙈 Noge ionako sama cupam sa epilatorom, to mogu.
Jel da kako vrijeme brzo prolazi.. bas sam rekla da smo za cca mjesec dana i nesto sitno vec na pola puta, jesi skuzila to? 😊 Nekak mi je taj prvi period brzo prosao zato sto sam morala skroz mirovat i vecinom sam lezala i po stanu bauljala, doslovno isla dan po dan. A drugi dio se nadam da ce biti malo aktivniji i da necu bas tak morat mirovat, jer se treba pripremit i za porod i za preseljenje u drugi stan. 🙈
Ajme stvarno, još malo pa na pola 🙈 ponekad mi bude žao jer imam dojam da ne stignem uživati u ovoj trudnoći, ali valjda će sve doći na svoje mjesto. Jedva čekam da osjetim bebicu, onda mi bude nekako stvarnije ❤️
Kokolo, drago mi je da je s bebicom sve super i kako treba. Za hematom se nadam da ce se ppvuci ubrzo. Dobro je da si potrazila pomoc, bitno da sada odmoris maksimalno i da smanjih hematom kada je bitno, a imati ces kad i ti brinuti o djetetu, sad malo neka se svi zrtvuju😊 i dobro je prije svega da imas nekog da ti pomogne. Drzim fige za brzi prolazak ❤
.
Kellp6ie, dobro nam dosla i neka ti sve bude uredno i kako treba. Ta zatezanja na pocetku i bolovi su okej, ako ne krvaris i slicno, u redu je. Ja sam dugo imala osjecaj da cu dobiti M, i bas sam imala dole pritisak taki da vjerujem da ce i to tvoje brzo proci☺
.
PrincessMimi, ti i ja smo u jedan dan razlike, super super, napredujes 🥰
Da, mi se isto pratimo 🥰 kako se ti osjećaš?
Što se vremena i visokih ljetnih temperatura tiče, drago mi je da nisam u Hrvatskoj, jer sam prošlu trudnoću disala na škrge 🙈 isto sam rodila krajem kolovoza i bile su nenormalne vrućine dok sam ležala u bolnici (prije poroda)
Dobro jutro mame i trudnice danas je dan D(pregled)
Nadam se da ce sve biti uredu..
Kako mi se osjecajte?😃😘
Nelaa
Budem treba docekati 11:30 uhh jedva cekam nisam skoro cijelu noc spavala 😁😁
Nelaa
Sortiraj odgovore
Najstariji