Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ina1011
    22. Veljača 2022. 18:59

Evo i mene danas s pregleda  Danas smo 11+3 i bome se lijepo vidjelo ritanje rukicama i nogicama 
    Apsolutno mi je nevjerojatno da je na zadnjem pregledu bila samo mala točkica na ekranu.

Sve je u redu, ne vidi se nikakvo krvarenje ni hematomi tako da je rekao da slobodno zaboravim onu sukrvicu i da je to vjerojatno bilo zbog rastezanja tkiva i formiranja posteljice. 

💁🏼‍♀️ 35 / 🙋🏻‍♂️ 25 (😊)
    31.12. ➕
    20.01. (6+5) uzv pokazuje ❤️
    07.09. 💙

Aries5
    22. Veljača 2022. 19:48

Zvonkobonko to sa 3 uzastopna urina mi zvuci kao citoloska pretraga? Mene je poslala za urinokulturu i obican urin, s tim da je UK dosla sterilna, pa je dan kasnije u obicnom urinu bio nalaz "leukociti - nesto" pa me opet slala na UK koja je opet bila sterilna 

Ja vjerujem da ima strasnih prica vjerujem da se i nekad pretjeruje, vjerujem da ima i horor prica.

Mene je danas ubila u pojam zena u labosu u Petrovoj. U cekaoni valjda 30 trudnica od onih kojima se jos ne vidi do onih kojima se jako vidi i ude ona u stiklama i pita "pa zar ona mora cekati pa ona prednost kao trudnica" 

Ina cestitam ❤ tako je i meni bilo jucer od tockice prije 4 tjedna sad bas prava bebica sa rucicama i nozicama jos kad vidis da mase s njima srce ti je puno 🥰

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• tara12354
    22. Veljača 2022. 21:33

Mene je svasta bolilo otkako sam saznala da sam trudna te jedan jajnik,ziganje kroz jajnik leđa stomak,ali ne nepodnošljivo nego onako tupa neka bol zigne i prođe dokt kaze da je sve to normalno jer nam se sve rasteže i beba sebi pravi mjesto

Ina1011
    22. Veljača 2022. 23:23

Aries5 mislim da sam i prokomentirala nešto u stilu "pa to je prava beba", a ginekolog se počne smijati i kaže "pa ne znam što ste mislili da nosite ali meni je drago da je beba a ne nešto drugo" 

amelie11 mene je baš pred nekih tjedan-dva (znači to bi bio 9./10. tjedan) zatezalo, pa sam imala osjećaj kao pred ciklus, pa kao da me jajnici bole.. nikakvi strašni bolovi ali cijelo vrijeme nešto. Još mi se to dan-dva kasnije poklopilo sa tom nekom sitnom sukrvicom pa sam se i prestrašila da ne bi nešto bilo.. ali zapravo kad uzmemo u obzir što se sve u nama mora pomaknuti, rastegnuti, naći svoje mjesto.. malo pritiska ili zatezanja je zapravo minimum minimuma što možemo osjetiti 

💁🏼‍♀️ 35 / 🙋🏻‍♂️ 25 (😊)
    31.12. ➕
    07.09. 💙

missmama91
    23. Veljača 2022. 07:56

teichmmb

Pozdrav žene, nadam se da ste sve dobro 🙂
    I kod mene se izmjenjuje zatvor i proljevasta stolica, nije mi to baš jasno ali dobro nije nešto prestrašno.
    Jedva čekam pregled sljedeći tjedan i nakon toga mislim da ću lagano svima reći za trudnoću 😀
    Da li koja od vas vodi trudnoću u bolnici? Meni je soc ginekolog dao uputnicu za bolničko vođenje trudnoće mada zasad nemam nikakvih problema, ali zbog godina i teže ostvarene trudnoće je baš oprezan. Tako da bi ja već sad trebala odabrati bolnicu u kojoj ću voditi trudnoću i roditi.
    Dvoumim se između Petrove i Sv Duha pa ako koja ima neki prijedlog ili sugestiju molim vas pišite 😊

Ja vodim trudnocu u Petrovoj zbog prijasnjih spontanih i trombofilije. Prije 6 g sina sam rodila u vinogradskoj i bila jako zadovoljna,no spontane sam vodila u petrovoj i tamo isla na humanu reprodukciju,tako da mi je bilo logicno da i ovu trudnocu tamo vodim kada su upoznati s mojim problemima vec od prije..za sada sam zadovoljna,jedino sto nemaju naviku bas raditi uzv(do sada radili samo 1 put za potvrditi trudnocu)pa onda to odem privatno odraditi cisto da sam ja na miru...tebi predlazem isto tako sto ti je blize da odaberes,ako nemas nikakvih prijasnjih iskustva...za svaku bolnicu se cuju i pozitivni i negativni komentari

👨‍👩‍👦
    🚴 5g
    Hipotireoza- Eutirox
    missed ab. 12/20 10TT
    missed ab. 4/21 8TT
    12/21 ➕
    Inhixa 💉
    1/22 imamo♥️🌈
    Qualified® 90 ✔️ 💙

Granger
    23. Veljača 2022. 08:25

Sve nešto dobre vijesti. Baš mi je drago. Nadam se da ću i ja skoro vidjeti te ručice i nožice. To mi je nekako najfascinantnije, od onog prvog punoglavčića do čovjeka. ❤️
    Kod mene bolovi samo kad se previše opteretim kroz dan. Za sada, a nadam se da će tako i ostati.
    Nego, jel vam se vidi trbuščić? Kako je meni ovo prva trudnoća, ne znam što je normalno, al meni se ful vidi. Rijetke hlače još mogu zakopčat, a tek smo 11 tt. 

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

• Kokoloo
    23. Veljača 2022. 08:47

Meni je ovo drug trudnoca i tamo u 5. 6. Tjedan sam bila toliko naduta da nisam mogla zakopcati hlace. 
    Evo sad sam 8. Tjedan i sve je splasnulo, mogu ih najnormalnije obuc. Nadam se da cu i moc jos par tjedana jer kazu da se u drugoj trudnoci puno brze pocne vidit stomak.. 

• Tarry
    23. Veljača 2022. 09:37

Isto odavno ne nosim hlace jer me sve steze pa me strah stiskati trbuh, ali nije da bi netko po trbuhu skuzio, samo ja vidim da se povecao malo i to najvise ujutro skuzim, inace je jutrom bio ravan i uvucen a sad vec ujutro kao da sam se najela 😃

• tara12354
    23. Veljača 2022. 10:02

Ja ih ne nosim nikako samo trenerke i taice iako sam mala trudnoca 6 sedmica po kalendaru a po doktorici jos manje nekako se osjecam u hlacama ruzno i bojim se da ce stisnuti bebu🤣

Ina1011
    23. Veljača 2022. 10:55

Ja sam odustala od hlača još pred 3-4 tjedna 😂 prvo sam bila napuhnuta, pa se to smanjilo, pa se sad već vidi trbuščić mali (drugi ne bi primijetili ali ja vidim).. a i napuhnem se dodatno kad pojedem i ne želim stiskati trbuh pa samo tajice idu. 
    .
    Čini mi se prerano za trudničku robu, jučer sam kupila za broj veće tajice sa širokim pojasom koje nemaju jaku gumu pa mislim da će to biti idealno sad za neko vrijeme 

💁🏼‍♀️ 35 / 🙋🏻‍♂️ 25 (😊)
    31.12. ➕
    07.09. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.