Tara kod mene se isto na prvom pregledu 6+4 nije čulo srce, bilo je vidljivo "nešto kao plod" tako reče dr. Na drugom pregledu 8+4 i plod i srce sve na svom mjestu al mira u glavi nisam imala.sve do sad pregleda na 13+3 kad sam vidjela,.glavu, noge, ruke, kičmu, gibanje...još sam imala i nekakva krvarenja nedefinirana i pila duphastone. Tako da strah je bio.moje srednje ime. Vjerujem da ce i kod tebe biti sve u redu!
Odjeća - izvlačim uglavnom stvari iz prošlih trudnoća, s tim da su mi trenirke najdraži izbor. Ne idem nanposao pa mi to jako olakšava.
url=https://lilypie.com]
Tara kod mene se isto na prvom pregledu 6+4 nije čulo srce, bilo je vidljivo "nešto kao plod" tako reče dr. Na drugom pregledu 8+4 i plod i srce sve na svom mjestu al mira u glavi nisam imala.sve do sad pregleda na 13+3 kad sam vidjela,.glavu, noge, ruke, kičmu, gibanje…još sam imala i nekakva krvarenja nedefinirana i pila duphastone. Tako da strah je bio.moje srednje ime. Vjerujem da ce i kod tebe biti sve u redu!
Odjeća - izvlačim uglavnom stvari iz prošlih trudnoća, s tim da su mi trenirke najdraži izbor. Ne idem nanposao pa mi to jako olakšava.
Pozdrav, drage moje da vam se i ja pridružim jučer saznali sretnu vijest. Za 10 tak dana imamo pregled, tek nam je prvi mjesec i prva trudnoća. Čitam sve vaše komm i upijam sve. 😃
Tara kod mene se isto na prvom pregledu 6+4 nije čulo srce, bilo je vidljivo "nešto kao plod" tako reče dr. Na drugom pregledu 8+4 i plod i srce sve na svom mjestu al mira u glavi nisam imala.sve do sad pregleda na 13+3 kad sam vidjela,.glavu, noge, ruke, kičmu, gibanje…još sam imala i nekakva krvarenja nedefinirana i pila duphastone. Tako da strah je bio.moje srednje ime. Vjerujem da ce i kod tebe biti sve u redu!
Pozdrav, drage moje da vam se i ja pridružim jučer saznali sretnu vijest. Za 10 tak dana imamo pregled, tek nam je prvi mjesec i prva trudnoća. Čitam sve vaše komm i upijam sve. 😃
Dobrodošla 🥰
.
Što se robe tiče, u prvoj trudnoći sam kupila par stvari u Mama Nova i bile su ok (ali dosta skupe), osim toga, preporučam da čekate trudnicke tjedne u Lidlu jer im je super roba (i povoljna)! Traperice, tajice, haljinice 😁
Trudničke odjeće imate u Lidlu, Mani, C&A, H&M, Zalando, About you, ASOS... Uvijek se nađe nešto na akciji :)
Zeljana1989 dobrodošla! :)
Anchy ja jedva preživljavam na poslu jer stvarno više ne mogu skrivati. Nosim sve nešto široko, otkopčavam hlače, bježim od ljudi :D samo da dodjem do tog 13. Tjedna da mogu odahnuti, svima konačno reći i da krenem uživati u trudnoći kako treba.
Ruli još malo i eto 13og tjedna 💪 meni su osobno uvijek najteža prva 3mj, kasnije budem pomirena s tegobama i pitanjima.
Zeljana 1989 dobrodosla!
Ja ne znam reci jel do prestanka pijenja duphastona ili do tjedana, najprije da je kombinacija toga al ja sam nova žena. Mučnine minimalne, smetnje njuha minimalne, umor isto tako, nit se ne osjećam trudnom. Ono što me podsjeti je trbuh. Od prošle trudnoće nisam skinula kg pa sad zapravo već imam trbuh daleko veći nego bi bio za 3mj trudnoće. Al kaže meni medicinska ajde nenbrini treća ti je trudnoća sve ti je oprošteno 🤣
Ja ne znam reci jel do prestanka pijenja duphastona ili do tjedana, najprije da je kombinacija toga al ja sam nova žena. Mučnine minimalne, smetnje njuha minimalne, umor isto tako, nit se ne osjećam trudnom. Ono što me podsjeti je trbuh. Od prošle trudnoće nisam skinula kg pa sad zapravo već imam trbuh daleko veći nego bi bio za 3mj trudnoće. Al kaže meni medicinska ajde nenbrini treća ti je trudnoća sve ti je oprošteno 🤣
Zavidim ti jer si ušla u drugo tromjesečje, najljepši period trudnoće aaaaa :)
Ja sam inače trbušasta, a sad sam se još više zaokružila :D
Tako i u mene samo crna tačka i unutra kao linija bijela kao neka mrlja
Ja sam nekako zamislila da će mi trudnička odjeća trebat tamo u 30 tt. Al ovo je čudo kako se tijelo mijenja. Srećom pa su in već neko vrijeme oversize stvari pa za sad još imam tih prevelikih hlača, al morat ću uvesti gumicu umjesto gumba.
Meni na poslu sve naporije, pokušavam radit što manje koraka, al svaki dan dođem doma i već sam na 6000. Razmišljam da pitam ginekologicu da odradim još koji tjedan i onda ostanem doma.
Tara ne brini. I kod mene na 6+2 bila samo crna točka i bijela mrlja unutra, bez srčanog odjeka. Doktorica je bila skroz okej s tim, rekla je da je važno da rupa nije prazna i naručila me nazad za 6 dana. Tad smo sve vidjeli i čuli. Bit će dobro.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Ja sam nekako zamislila da će mi trudnička odjeća trebat tamo u 30 tt. Al ovo je čudo kako se tijelo mijenja. Srećom pa su in već neko vrijeme oversize stvari pa za sad još imam tih prevelikih hlača, al morat ću uvesti gumicu umjesto gumba.
Meni na poslu sve naporije, pokušavam radit što manje koraka, al svaki dan dođem doma i već sam na 6000. Razmišljam da pitam ginekologicu da odradim još koji tjedan i onda ostanem doma.
Tara ne brini. I kod mene na 6+2 bila samo crna točka i bijela mrlja unutra, bez srčanog odjeka. Doktorica je bila skroz okej s tim, rekla je da je važno da rupa nije prazna i naručila me nazad za 6 dana. Tad smo sve vidjeli i čuli. Bit će dobro.
I kod mene isto tako kaze da vidi neku mrlju a i ja sam vidjela tu kao liniju malu crtu,i doktorica kaze da je sve super za ovaj pregled pa imam opet za 8 mart kaze da ce se tad sve cuti i vidjeti
Znači ja sam visoka 177cm i trenutno imam 89kg, osim toga rodila prije 8mj i nisam uspila skinuti kg pa ni trbuh koji je kod mene inače izbočen, da me vidite rekle bi da sam 6mj trudna a ne 3. Ali ovaj put se puno ne opterećujem, bliži se proljeće i ljeto kad upadam u Haljine. Uglavnom imam lidlove haljinenkoje nisu trudničke al su me u trudnoćama spašavale, imam isto tako iz waikikija haljina doduše trudničkih al mogu proći i bez trudnoće.
Da Ruli čini mi se da će mi ovaj put drugo tromjesečje stvarno biti fino, ubprve dvije T me pola drugog tromjesečja držala mučnina a onda nastavila bolna leđa tako da nikako nije bilo "čarobnog" dijela.
Jedino što je u mojim trudnoćama super je to da sam tijekom trudnoće zen s raspoloženjem, mirna, smirena a zato nakon poroda budem oluja...kakve ste vi u trudnoći s raspoloženjem?
Sortiraj odgovore
Najstariji