Jutro cure kod mene opet sve isto normalno,mučnine umor,opet bol u jajniku ne boli jako ali osjetim ga ,nadamo se najboljem 🤗🤗🤗🤗
Hello cure. Evo ja sam bila na pregledu jutros, u 10.smo tjednu, beba je dobro, kuca srce i velika je.🥰 Pijem Duphastone zbog smeđeg iscjetka i otisla sam najvise zbog toga na pregled i pronađen je mali hematom na posteljici. Kaze gyna da se ne brinem jer je manji od bebe i da bi se trebao sam ocistiti tj da ovo smećkarenje je od njega vjerojatno. Imate li vi iskustva s hematomima i trebam li na nesto paznju obratiti, jeste li mirovale strogo i tako. 😊
➕ 7.1. 22.
3.2. 22. ♥️
Termin 17.9.
Pozdrav svima! Ovaj tjedan nisam bila aktivna na forumu i sad čitam i vidim da nas ima sve više i jako sam sretna zbog toga i čestitam svima! Vidim da i pregledi prolaze dobro osim nekih manjih hematoma i slično, al sve bude to dobro 🙂 Htjela sam napisati da sam i ja osjećala različite bolove i grčeve negdje do 7.tj i onda je to prestalo. Mučnine imam kako koji dan, jučer do ručka nisam praktički ništa jela, a danas na svu sreću ništa. Baš si razmišljam kak je trudnoća razdoblje kad je sve normalno i ništa nije normalno i svaki dan je za sebe 😂
👨🦱 27 🙋♀️25
08.01.22. ➕
14.09.2022. 💙
Bok cure,
vidim da nam se popis širi, supeeer! Dobrodošle :)
Ja sam malo out, jer mi je mala pokupila neki virus, povraća, i tako to, vrtićke radosti.
Od simptoma i dalje mučnina, bolne grudi i povremeno neki kao mala menstr bol - širenje maternice :)
Naručila sam se na pregled kod soc gin u 12 tjednu i kod privatnice 13 tj da mi i ona odradi anomaly scan jer je ova soc gin jaaaako mlada i neiskusna, a privatnica je baš jako jako dobra.
Bok cure,
Ja sam malo out, jer mi je mala pokupila neki virus, povraća, i tako to, vrtićke radosti.
Od simptoma i dalje mučnina, bolne grudi i povremeno neki kao mala menstr bol - širenje maternice :)
Naručila sam se na pregled kod soc gin u 12 tjednu i kod privatnice 13 tj da mi i ona odradi anomaly scan jer je ova soc gin jaaaako mlada i neiskusna, a privatnica je baš jako jako dobra.
Dajte molim vas cure kako se stavi ova dolje vremenska crta sa sličicom? Preslatka je
➕ 7.1. 22.
3.2. 22. ♥️
Termin 17.9.
Ženice večeras opet bijelo ali u malo vecim kolicinama,nema razloga za briguu??
Bok cure,
Dajte molim vas cure kako se stavi ova dolje vremenska crta sa sličicom? Preslatka je
Kad sve podatke ispravno upisete, onda kad dodete do kraja, kliknete na Forums i kopirate link onaj pod PseudoHTML, te ce onda biti vidljivo.
Hvala ,idem pokusati 😊
➕ 7.1. 22.
3.2. 22. ♥️
Termin 17.9.
Ženice večeras opet bijelo ali u malo vecim kolicinama,nema razloga za briguu??
Ako se radi o bijelom iscjetku koji nema mirisa i ne svrbi, to se cini sasvim normalno u trudnoci. Dapace, zbog hormona je iscjedak svakako povecan
➕ 7.1. 22.
3.2. 22. ♥️
Termin 17.9.
Ja sam u prvoj t na početku katastrofa loše spavala...morala sam paziti šta gledam na tv-u jer sam stalno sanjala neke horore...doslovno sam prestala gledati tv navecer jer bih sanjala sve sto bi pogledala...
Jastuk za dojenje imam i spavala sam s njim 2 noći i nisam više mogla...dosta je debel da bih ga stavila između nogu...pa sam spavala sa manjim i tanjim...
I nisam ga koristila za dojenje...
Svako iskustvo je drugacije...nekome možda pomogne...
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Ja nemam probleme sa spavanjem, barem za sada.. Doktor mi je dao uputnicu za vađenje krvi u petrovoj 3, no nije mi rekao za sto je. Samo da izvadim od 12.do 13.tjedna. Zna li neka o kojoj se pretrazi radi? :) Sestr je nesto spominjala krvnu grupu ali to sam rekla da imam, tako da nije to.
Sortiraj odgovore
Najstariji