Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    19. Veljača 2022. 20:05

Ja sam vadila krv za krvnu grupu samo 1 put na početku prve trudnoće, nisam u drugoj a ni sad u trećoj jer smo i muž i ja Rh pozitivan faktor.
    Nesanica normalna pojava u razlicitim fazama trudnoće, osobno me muči u trećem tromjesečju i budem kao zombi tada.
    Jastuk za dojenje mi je služio za sve osim za dojenje 🤣 bio mi je spas za leđa i za spavanje, pa mi ga muž preoteo. Slomili smo ga skroz...uglavnom imam onaj s kuglicama u sebi pa se prilagodi tijelu. U mom slučaju je to odlična investicija! 

url=https://lilypie.com]

• Tarry
    19. Veljača 2022. 20:43

Hvala na informacijama! Sto se tice jastuka ja ga jos nemam, nemam za sad neku ni potrebu, mozda ga nabavim u kasnijoj trudnoci :)

• tara12354
    19. Veljača 2022. 22:44

Žene koji kalendar za trudnoću preporučujete,tjs aplikaciju da instaliram

AmelieClariss
    19. Veljača 2022. 22:49

tara12354

Žene koji kalendar za trudnoću preporučujete,tjs aplikaciju da instaliram

Ja imam Ovia pregnanncy i zadovoljna sam. Ima super dodataka, sličica i svaki dan neke novosti o bebi.🥰

➕ 7.1. 22.
    3.2. 22. ♥️
    Termin 17.9.

Aries5
    19. Veljača 2022. 23:21

Krvna grupa- ja sam vadila obicnu bez IAT-a i priznali su mi, zapravo mi je rekla doktorica da me poslala zato jer mi je na knjizici za DDK staro prezime pa mi to ne mogu priznati.

Znam da neke ustanove ne priznaju nalaze starije od 6 mjeseci, a nekad ne priznaju nalaz krvne grupe osim ako je iz Petrove a nekad ni njihove. A za ovo da se mora u svakoj trudnoci stvarno nisam znala.

Spavanje - velika spavalica sam bila prije trudnoce sad imam osjecaj da sam jos veca haha nikakav problem zaspati, otici pred jutro na wc vratiti se u krevet i opet zaspati, zasad nemam problema niti sa polozajima ali svakako planiram kupit onu bananu od jastuka, makar vjerujem da ce mi muz ukrasti prvom prilikom 

Aplikacija zasad koristim Momly i zadovoljna sam 

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Mallla
    20. Veljača 2022. 08:45

Očito je do politike bolnice. Jer evo u mom kraju se vadi samo 1. Osim ako je žena ili muž Rh negativan onda vade svaki put, mi ostali ne! U trudničku se upisuje krvna grupa koja jesmo i to je to. Ja iskreno prvi put čujem da treba svaki put. Jednom sam rodila u Dubrovniku, a jednom u Metkoviću, a i ove što znam da su išle u Split su išle po istom principu kao i ja samo su one morale imat splotski nalaz!

url=https://lilypie.com]

Princess_Mimi
    20. Veljača 2022. 09:43

Jastuk se meni u prvoj trudnoći pokazao kao propala investicija. Nisam ga nikako mogla namjestiti da mi paše. Na kraju sam imala jedan mali jastučić između koljena i to mi je pomagalo da me ne bole leđa 😅
    .
    Aplikaciju koristim Ovia pregnancy i odlična mi je. Postoji i Ovia parenting koju koristim za starije dijete 🥰

• Hani
    20. Veljača 2022. 16:58

Meni je trudnički jastuk baš pomogao u prvoj trudnoći. Svakako ga opet planiram koristiti.
    Aplikaciju za trudnocu nemam.

Ruli
    20. Veljača 2022. 18:41

Ja koristim Ovia aplikaciju, super mi je.
    Što se tiče spavanja, imam onaj dugi jastuk za spavanje, kupila sam ga u Lidlu, doslovno je kao jastuk malo uži ali duži. Onaj za dojenje mi nije dobar za spavanje ali kasnije za dojenje me spasio. Sve je to tako individualno :) 
    I ja se noću budim na WC pa pr puta, stalno imam isprekidan san, a puno sanjam i dalje imam čudne snove. 

• Kokoloo
    20. Veljača 2022. 19:01

Ja uzaaaasno spavam zadnja dva tjedna, dizem se sto puta za wc i onda ne mogu zaspat po pola sata sat 😔 isto imam onaj dugi jastuk ali mi ne pomaze apsolutno nista. U prvoj trudnoci je bio spas.. nadam se da ce proc. I isto imam bas bas cudne snove. 
    A meni je sutra pregled kod privatnika! Drzim fige da se onaj gad od hematoma napokon povukao. 🤞
    Ja koristim pregnancy+ aplikaciju i super mi je.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.