Mene je u početku mučio stalni odlazak na wc ali sad se umanjio,samo mučnine su tu ali i one nisu strasne uopste nekad osjetim neki bol nista strasno,samo bijeli iscjedak je prisutan ali bez mirisa i svraba,tako da jedva čekam utorak žene još sutraaa da prođe i ujutru idem😍😍 drzite mi fige
Uništit će me ove mučnine 🙈 baš kažem mužu da sam ovu trudnoću za niš od početka.. samo bi spavala jer sam stalno umorna i jer mi je mučno, isto najviše navečer kako je već netko i napisao 😱
Omekšivač ne mogu vidjet, a kamoli pomirisat
Meni je najgore kaj sam užasno napuhnuta i trbuh mi je skočio od toga, sve živo me žulja, a traperice bi bacila kroz prozor 😅
Ima još tko simptom napuhnutog trbuha ili sam jedina? 🙈
Kak to rješavate?
Cure moje, jeste li se seksale otkad ste trudne?
Naravno, ako nema komplikacija u trudnoći.
Čitala sam negdje da su u trudnoći ti neki nervni završetci puno osjetljiviji što dovodi do većeg užitka.
Iskreno ne pamtim toliko to iz prve trudnoće, možda jer sam pola t bila na mirovanju, ali ovo sad je nešto nemjerljivo sa pojmom seksa otprije 😂
Daleko od toga da prije nije bio dobar, nego ovo je neka nova dimenzija😍
Bas me zanimaju vaša iskustva 🎉😂
Nisam zbog krvarenja, tj možda u početku da jednom. Ali nije mi sex u trudnoći ništa poseban, uvik sam opterećena i ne mogu se opustit.
Ali zanimljivo je da mi je nakon prve trudnoće libido bio 0, ma i manje od nula, suhoća rodnice sve skupa onako bezveze. A nakon drugog poroda wow, ne mogu ni opisat, ogroman libido, užitak pri svakom dodiru al takav užitak da sam stalno bila blizu orgazma, što kažeš nova dimenzija...moguce da sam zato i zatrudnila, bilo nam slatko 🤣 vidit cemo sad treci put! Imam želju al ne želim pokušavat do pregleda i zelenog svjetla od dr.
url=https://lilypie.com]
Anchy znači ti i ja smo u klubu večernjih mučnina :( Meni je trbuh odmah iskočio, ali to možda jer je druga trudnoća. I nekako sam na početku (5-7 tjedan) bila više napuhnuta nego sada.
Princess_Mimi ja nisam jer sam imala krvarenje, vidjet ćemo kad prođe prvo tromjesečje.
------------
Sretno svim curama koje imaju pregled ovaj tjedan!
Čitala sam negdje da su u trudnoći ti neki nervni završetci puno osjetljiviji što dovodi do većeg užitka.
Iskreno ne pamtim toliko to iz prve trudnoće, možda jer sam pola t bila na mirovanju, ali ovo sad je nešto nemjerljivo sa pojmom seksa otprije 😂
Ne,vidjet cu sa dokt šta ona kaze,ali i ne seksa mi se iskreno ne traži mi se nikako,možda kasnije nekad jer sam jedva čekala da napravimo bebu a to je trajaloo duuggg vremenski period😂😂😂😂
Mi upravo s pregleda, sve je super bebica odgovara mjerama, vidjeli smo rucice, nozice, koljena 🥰🥰
Sutra idemo u Petrovu na probir
Seks u trudnoci hmm pa evo iskreno prvi put bilo onako jer je muzu trebalo da se opusti e a od kad se opustio je super nije kao inace ali je bolje nego sam mislila da bude. Doktorica je rekla slobodno dok god ne osjecam bolove i dok god mi je ugodno
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Mi da i isto mi je kao tebi :D u prvoj sam bila sva u grču pa je bilo drugačije, a sad bih stalno mogla 😂😂
Mene je iza korone opet uhvatila nesanica i sad nikako se naspavati. Navečer uspavamo malog i ja se znam vrtit do 22 pa par puta kroz noć moram na vc, pa sanjam grozne snove… Ugl nikako da se zadnjih par noći naspavam. Ja sam bila baš jako napuhana u početku, a sad već vidim malo trbuscic. Vjerojatno jer je druga trudnoca i to nedugo nakon prvog poroda i k tome imam i višak kila 😂 u prvoj T sam koristila pregnancy app, Ovia i još nekoliko njih. Svaki dan ulazila, čitala koliko je beba velika, koja vrsta voća je po veličini 😂😂 šta se sad razvija… A sad znam uc u forum i kad vidim u potpisu koji sam tjedan i dan slagira me 😂😂vrijeme mi leti 😁
Hahaha isto s ovim aplikacijama i općenito o trudnoći, da nije foruma bila bi Alisa u zemlji čudesa...a nisam ni ovako daleko 🤣🤣
Aries super za dobar pregled, vjerujem da danas letiš od srece, uzivaj u tom osjecaju! Ja sam sutra i jedva čekam!
Aries super za pregled 🥰
Mallla držim fige da dr da zeleno svjetlo😍😅
Brontosaurica isto, makar evo sinoć je Leo prvi put odspavao cijelu noć (uz par meskoljenja) i mogu reći da sam se baš naspavala 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji