Jao koliko novih beba nam je došlo...dobrodošle, želim ugodnu, lijepu i dosadnu trudnoću. 🧡
Vidim da pišete o nekim bolovima, mene je isto u tom početku do nekih 7 tt stalno boljelo, zapravo bol više kao rezanje oko jajnika, kasnije je to prestalo pa sad samo povremeno osjetim zatezanje ili pritisak obično kad napravim više tisuća koraka preko dana. Ali rekoše mi iskusni da je to normalno, svašta boli kad se sve razmješta da napravi mjesta, a maternica raste. Bit će sve okej.
Što se srca tiče mi ga na 6+2 nismo čuli, a sa 7+1 jesmo. To je dosta individualno, ali ako ste već kod doktora neka provjeri jel se vidi GV i ŽV pa da znate da ide u dobrom smjeru.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Uh drage žene bila sam se bas danas prepala ali sad vidim i po vasim iskustvima da je to sve normalno,npr sad me nista ne boli hvala Bogu,ali čim nešto malo odmah se čovjek prepadne još pogotovo kome je prva beba pa ništa ne zna,moja bebi je došla nakon 15 mjeseci i jedva čekam utorak dani mi dugi ko godine da vidim svoju malu tačkicu kako se smjestila i srce kako kuca❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Ja sam isto imala jaci iscjedak na pocetku, a i svakakve bolove, svaki put me negdje drugdje probolo. Mislila sam da ce se to smirit malo kad udem u drugo tromjesecje, ali sam shvatila da me tek sad pocelo boljeti. 🙈 Sad to tek sve raste i rasteze se unutra. Recimo, tako me zna tupa bol probosti odozdola u stidnoj kosti i preponama, da doslovno ne mogu normalno hodat i moram leci. Valjda kako mirujem, nisam se smjela puno kretati i onda mi je to jos izrazenije. Tako da curke, bit ce jos svakakvih bolova. 😉 Rekla bih da to sve ulazi u trudnicki staz.
A tek zaboravljanje.. 😂 Ne znam jel to stvarno do trudnickih hormona ili do toga sto ne radim i sto sam se opustila, ali zna biti zanimljivo. 😊🙈 Svakih par dana nesto negdje zaboravim, ostavim.. a inace nisam takva.
Ima333 slazem se za istezanje u kuku, kad kihnem moram se skupiti kao jež da ne zaboli dolje 😂
Ali to su povremeni bolovi onako tupasti, nisu stalni. Što se tice zaboravljanja dogodi mi se bas brain fart ali doslovno kao da je mozak prdnuo i ne znam sto sam pricala 😂😂
Nadam se da ce se iscjedak povuci jer ne mogu biti mirna dok je tu. Kad ga vidim mislim se dokad ce vise.. ali zanimljivo je, nema ga na gacicama nikad samo na papiru kad se malo dublje obrisem, onako sluzav i dosadan 🤨🤨
➕ 7.1. 22.
3.2. 22. ♥️
Termin 17.9.
Sve nove cure dobrodošle 🎉
.
Što se tiče bolova- normalno je sve dok god možete normalno funkcionirati uz njih. Mene je u prvoj trudnoći prvih mjesec dana boljelo kao menga, pila sam paracetamol.
Bitno je da nema krvarenja i naravno sve što vam se čini čudno ili smatrate da nije u redu, prijavite svom ginekologu. Nekad najbolje smire doktori, ako treba i na hitnu pa ste bez brige (ako ne daj Bože zatreba) ❤️
.
Iscjedak je normalna pojava kroz cijelu trudnoću, obilniji nego obično. Važno je da nema neugodan miris, ne osjećate peckanje ili svrbež. Ako je nešto od toga, lako moguce da je candida koja je također vrlo česta kod trudnica, pogotovo u prvom tromjesečju. Lako se liječi kremicama i vaginaletama.
.
Budite bez brige i nadam se da će vam trudnoće biti uredne i da ćemo imati veselo druženje ovdje ☺️🥰
Sto se tice vode ista stvar i zato mi se i probava poremetila i sve.. inace sam pila po 2-3 litre, sad jedva par casa i to uz obrok. Inace sve mi je pocelo jako smrdit, dinstani luk i puno hrane i sve ima isti uzasan miris, isto tako i kava.
Tarry nevjerojatno da sam naisla na nekog s istim problemom haha. Sve mi ima isti smrad, meso, przeno ulje, cak i urin i podsjeca na dinstanu kapulu 😂 ne mogu uopce biti u prostoriji gdje se kuha rucak, nos mi je kao psu tragacu
➕ 7.1. 22.
3.2. 22. ♥️
Termin 17.9.
A evo i popisa, kako to sad izgleda 🥰
.
Mama anđela 21.8.2022. 💙
Princess Mimi 22.8.2022
Ima333 22.8.2022 💙
Tara123 25.8.2022 💙
Mallla 27.8.2022
Missmama91 28.8.2022 💙
Aries 2.9.2022.
Nisha_21 6.9.2022
Tarry 7.9.2022
Ina1011 10.9.2022
Zvonkobonko 12.9.2022
Brontosaurica 13.9.2022
Teich25 14.9.2022.
Granger 15.9.2022
Teichmmb 17.9.2022
Amelie11 21.9.2022
Ruli 24.9.2022
Chivas12y 27.9.2022
Kokoloo 2.10.2022
Alinutza 3.10.2022
ChiAn 21.10.2022.
Draga mozes i mene dodati, termin 17.9. 😇
➕ 7.1. 22.
3.2. 22. ♥️
Termin 17.9.
AmelieClariss u 3 navrata mi je bio smedi iscjedak. Prva dva puta nakon velike nužde, ali samo kod brisanja ne na gaćicama. A treći put onako sam od sebe nakon mokrenja. Uglavnom te dane bi se potrudila više mirovati. Na uzv se nije vidjela nikakva krv, ni tragovi ni hematom.
Chian da, da kontam ako je pišulinac mogla bi ga na pregledu vidjeti, cure mi je "posumnjala" s 14tjedana a potvrdila sa 16. Vidjet ćemo vara li me osjećaj, kineski kalendar i ostale ćiri ba ćiri bu metode 🤣
Bolovi - joj na početku me boljelo konstantno jako da sam mislila da nešto nije u redu. Ne samo jajnici i žicanja već i kosti zdjelice, pubična kost koja je škljocala i donji dio leđa. To je trajalo možda neka 2 tjedna.
Već neko vrijeme me ne boli ništa, ali nakon korone se pojačala razina umora i mučnine. Obilan iscjedak je stalno prisutan, nema miris, ni popratne tegobe al je uvijek tu. Taman pred koronu me bio pustio umor i mučnine a sad su opet tu. Nije to pre loše jer me spriječava jesti sve i svašta al da mi je dosadilo to je.
url=https://lilypie.com]
Jutro curee :) Nadam se da ste sve dobro koliko vas ima :)
nIsam se javila par dana, pa sam sve iscitala sinoc, bile ste jako aktivne :) Imamo i novih cura, sve neka ste nam dobrodosle, i da imate jako ugodne trudnoce <3
.
Deckici nam znaci vode za sada, ali ne mora znaciti da ce tako i ostati :P
.
Kod mene malo bolje dani prolaze, sa manje mucnina, ali jos nije sasvim popustilo, najgori mi se osjecaj slatkoce u ustima, a nista slatko ne jedem. Secer mi je 4,2, tako da valjda mi i od malo soka kojeg popijem, secer nikako ne prija, ali proci ce i to mozda s vremenom :) Svima zelim ugodan dan, a ako neko ima pregled, neka se javi s lijepim vijestima
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Jutro cure sluzbeno smo 12 tjedana trudni, sad cekamo pon pregled da mozemo reci prijateljima sretne vijesti.
Chivas kolko znam mini anomaly se radi izmedu 11.i 13.TT a nifty je tvoj osobni izbor i hoces li ga raditi ili ne i mislim da se radi u 10.TT ali nisam sigurna.
Mi cemo raditi samo osnovni mini anomaly iduci tjedan po preporuci moje doktorice jer nam je rekla da smo oboje mladi (ja 24 muz 28) i da nijedan nema nikakvih genetskih bolesti pa po njoj nema potrebe placati nifty. A i kakav god bio nalaz zadrzavamo bebu.
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Moja gin radi mini anomaly scan u 12-13tjednu. Ponudi svakome kombinirani probir, a ako netko želi nipt to onda sam zatraži. Ne znam kako reagira kad vidi da nešto ne štima, vjerujem da tada šalje dalje na pretrage.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji