Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruli
    17. Veljača 2022. 08:25

Anchy dobrodošla! :)
    ima333 meni je super bio magnezij direkt, u vrećicama, uvijek bi imala dve tri vrećice u svakoj torbi jer sam i ja u prošloj T imala rane BH kontrakcije.
    ---
    Cure moje, ja imam službeno večernje mučnine. Znači ujutro super, ništa, normalno jedem, pijem. I onda popodne krene... jučer mi je bilo loše do 10 navečer. Nisam jela od jučer u podne :O 

Mallla
    17. Veljača 2022. 09:23

Ja uzimam dietpharmov magnezij citrat 375 u kapsulama, al nisam svaki dan, uzimam i novalac isto nisam svaki dan. On mi se pokazao najbolji, tj. Osjetim njegovo djelovanje vrlo brzo.
    Inače mučnine imam još, umor malo manje. Zanimljivo mi je da doslovno povratim samo višak iz želudca, doslovno malo. Nije ko u prošlim trudnoćama da dušu izbacim.
    Odbrojavam do pregleda vrijeme i jedva čekam u nadi da je sve u redu. U utorak mi je pregled i tako mi se oduljilo ovo vrijeme.

url=https://lilypie.com]

Aries5
    17. Veljača 2022. 11:55

Pozdrav curke
    Dobro dosle nove trudnice 🥰 
    Kod nas nista novo, cekamo ponedjeljak pregled sutra smo punih 12 tjedana 

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Princess_Mimi
    17. Veljača 2022. 12:40

Anchy dobrodošla! Kad saznate termin napiši pa te dodam na popis ☺️
    .
    Htjela sam se samo pohvaliti da smo uspješno prekinuli dojenje 💪🏼💙 polako i postupno, mislim da je meni bilo teže nego Leu, ali i on je super prihvatio🙏 
    Bas sam sretna, sjećate se možda vi koje ste otpočetka kako sam se bojala toga. I eto, sve se to može bezbolno s puno strpljenja i ljubavi ❤️
    .
    Ruli zao mi je za mucnine, sjećam se istih iz prve trudnoće i vjerujem da ti nije lako. Brzo će proći💪🏼

• teichmmb
    17. Veljača 2022. 14:32

Kejsy i ja sam par dana nakon ovulacije imala iscjedak kakav je za vrijeme ovulacije i to mi je bilo baš čudno, ali eto na kraju je bio simptom trudnoće.
    Držim fige da je to to i da ćeš nam se pridružiti 😉

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

• m_f_10
    17. Veljača 2022. 15:09

Pozdrav zene,evo da se i ja prikljucim u veselu grupu!🙂
     09.01-z.m
    24.01. Et 1blastica
    01.02 clearblue +
    12.dnt beta 317
    15.dnt beta 1184
    08.02.prvo krvarenje i odmah stalo,
    15.02 prvi uzv i prvi otkucaji❤
    Predvideni termin 10.10.

Princess_Mimi
    17. Veljača 2022. 15:11

m_f_10

Pozdrav zene,evo da se i ja prikljucim u veselu grupu!🙂
    09.01-z.m
    24.01. Et 1blastica
    01.02 clearblue +
    12.dnt beta 317
    15.dnt beta 1184
    08.02.prvo krvarenje i odmah stalo,
    15.02 prvi uzv i prvi otkucaji❤
    Predvideni termin 10.10.

Dobrodošla i urednu trudnoću ti želim 🥰

• tara12354
    17. Veljača 2022. 15:13

Drage trudnice dugo vas vec pratim,naime trudna sam jucer radila test,ovo mi je prvo dijete,međutim danas citav dan me boli lijevi jajnik,ne boli nepodnošljivo ali uvijek osjetim za njega,mucnine su prisutne istoo uf,ali me samo taj jajnik bas brine da li to nesto znaci 😔,ginekolog me narucio za utorak.Hvala svima ako odgovorite .

chiAn
    17. Veljača 2022. 15:57

Čestitam svim curkama na dečkićima 🤗🤗 
    Ja već imam curicu...
    A slušajte sad ovo...
    Mama jednog našeg prijatelja ima kao foru da postavi dvije stolice...na jednu stavi nož, na drugu škare...i pokrije sa jastucima i trudnica treba izabrati stolicu i sjesti na nju...
    Ako sjedne na nož bit će dečko, škare cura...
    To je naravno sve fora i zezancija...nikakve vračarije...ali je nevjerojatan postotak pogođenih spolova...
    Sa Ritom sam 2 puta sjela na škare...
    Ugl htjedoh reći da sam ovaj put sjela na nož...pa ćemo baš viditi hoće biti dječak 🤗

I ja sam u prvoj trudnoći imala mučnine od popodne, poslije ručka do noći...
    Nikad ujutro...
    .
    U pon imam redovni ginekološki pregled na koji sam se naručila jos prije 3 tjedna...pa sam onda mislila reći dr da sam trudna..pa ćemo viditi šta ćemo...
    Tad ću tek biti 5+3...šta mislite hoće mi htjeti napraviti uzv samo da vidi jel plod u maternici i da je sve u redu?
    Boli me sve sa lijeve strane...lijevi bubreg i nekako oko lijeve prepone...bliže jajniku...
    Valjda nije ništa strašno..🙄

chiAn
    17. Veljača 2022. 15:59

tara12354

Drage trudnice dugo vas vec pratim,naime trudna sam jucer radila test,ovo mi je prvo dijete,međutim danas citav dan me boli lijevi jajnik,ne boli nepodnošljivo ali uvijek osjetim za njega,mucnine su prisutne istoo uf,ali me samo taj jajnik bas brine da li to nesto znaci 😔,ginekolog me narucio za utorak.Hvala svima ako odgovorite .

Mislim da nije ništa zabrinjavajuće...mnoge žene još neko vrijeme osjete kao menstrualne bolove, grčiće... i to su neki od simptoma trudnoće...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.