Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Granger
    04. Kolovoz 2022. 21:02

zvonkobonko

.
    Grangernasmijala si me s ovim za masku :D ja kad sam od frendice dobila njen popis za rodiliste isto je pisalo "maska za lice". Meni je prvo na pamet pala ona maska za lice sta izgleda ko vlazna maramica, reko sta ce ti ovo u rodilistu, nije mi to bas misto za beauty tretmqne. Tek sam kasnije povezala s pandemijom 😂😂😂

Pomislila sam i ja na tu masku. Reko valjda neka gel maska za hlađenje, ali mi je to bilo too much,. Pa reko onda ono za spavanje valjda. Pandemija mi nije ni na pamet pala. Ja im s maskom ne mislim rađat. 🤣

Ima sretno. Ako krene da bude što manje bolno i što brže, ako će forumski akrobat još malo ostat onda nek se sve skupa što prije smiri. Već vidim kako ću svako malo gledat forum i čekat novosti. 🥰

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

Aries5
    04. Kolovoz 2022. 21:33

Nema me par sati i vec se trudovi spominju 😂😂
    Ima sretno 🤞🤞🤞🤞 javljaj stanje ❤️

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Kokoloo
    04. Kolovoz 2022. 21:46

Imaaaaa, ajme napeto!! Ja sam bas imala filing da ce on imat volju ranije izac s obzirom sta ti je sve radio, rekla sam, zajeban od pocetka 😂😂
    Jooj ne mogu virovat, sretno u svakom slucaju rodila sad ili kasnije ❤️❤️

• Kokoloo
    04. Kolovoz 2022. 21:49

Sad sam se malo zamislila i razmisljam da bi mogla pocet onako laganini nesto pripremat i ja. Bar oprat robicu za pocetak i slozit pa mozda cak kroz tjedan-dva otic do dm-a i apoteke i obavit cijeli soping. Sad me ovo bas nekako protreslo iz mog zena da je porod predaleko 😂
    U zadnje vrijeme dosta poznanica oko mene rada ranije, 36-37 tjedana a to je brzo! 

bellaru
    04. Kolovoz 2022. 21:57

Imaaaa sretno🤞🤞🤞❤️ ako krene nek bude brzo🤗

bellaru
    04. Kolovoz 2022. 22:02

Ima jel znas koliko si otvorena.?

Mallla
    04. Kolovoz 2022. 22:09

Piši Ima samo piši..kad ne budes mogla pisati onda je to kraju ❤️ jooojjj suosjećam 🥰 nastoj ignorirat ta vrištanja...žene tako gube snagu, jbg nekad si ne možeš pomoći...ali i to što si sama napisala kad trudovi šibaju više ništa nije važno, a kad postanu žešči i češći čekaš samo da izađe van, ne bitno ni kako ni kuda 🙃
    U predrađaoni si ili u sobi? Imaš pilates loptu ili ne?
    Kako ih prodisavaš, imaš li mogućnost kleknuti i oslonit se na laktove? Ili bar stat na nogama a oslonot se?
    Sad ja tebe tlačim 🤭

url=https://lilypie.com]

bellaru
    04. Kolovoz 2022. 22:09

I nek te ne plase zvukovi, neke zene vriste jer im je lakse samo tako. I nemaju svi istu toleranciju na bol itd itd. Makar je to zastrasujuce cut🙈 

Ruli
    04. Kolovoz 2022. 22:12

Imaaaaa sretno, mislim na tebe i šaljem ti dobru vibru ❤️ 

• Tia_13
    04. Kolovoz 2022. 22:24

Ima sretno! Uh dok čitam poruke imam osjećaj da je svima adrenalin narasta, a ti to nekako cool proživljavaš, svaka čast!
    Nadam se da kad krene baš, baš, bude brzo i što bezbolnije 🥳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.