Ovi s Vuk Vrhovca nisu normalni. Već 3. guk profil mi je uredan ( tj. svi koje sam napravila), a oni pišu da dođem na kontrolu za 3tj. Nema šanse da više idem. Ne mogu mi ništa. Znači na tašte šećer 3,8… A ostali do 4.8 nakon 2h. Baš me ljute, jer sam jučer pričala sa sestrom tam i ona kaže isto da nema potrebe, al doktorica koja piše nalaze je napisala da dođem na kontrolu. Hvala, ali ne hvala…
Imaš pravo to odbiti! Ako su ti svi profili ok, beba je ok i ne vodiš se kao gest dijab nemoj više ići.
Ja sam bila jednom i isto su mi uvalili onaj kit za slijedeći put ali pošto mi je profil bio ok ginka me više nije slala.
Sad mi taj ok guk profil stoji u fascikli s nalazima i svaki put kad dodem kod novog doktora me pita za to ja kažem da je profil ok i da nisam više išla i to je to...
To šta nam rade u visokom stupnju trudnoće je čisto maltretiranje, naravno da ti profili nisu ok da te kontroliraju ali ovako...🤯
Ja imam malo stvari br. 50/56, ostalih imam jako puno da mi ni ne stane u komodu jer sam te veće brojeve dobila. Danas još idem kupiti kutije za slaganje za ostale ladice jer mi je nekako preglednije. Prvu ladicu s 50/56 sam složila ovako, sad kad vidim tvoje moje mi se čini premalo 😅
https://ibb.co/b7tvmhp
Imamo isti tweety body, obozavala sam ga...Lidl Rulz ❤️
url=https://lilypie.com]
Ja sam isto mislila da imam puno dok nisam vidjela od brontosaurice 😂 Meni fali cini mi se broja 50, imam
Vecinu 56 i 62, skuzila sam da bas i nemam na preklop bodija mozda 5,6, ostali preko glave i nemam pidzamica onih jednodijelnih, samo dvije🤦🏼♀️ Morala bi mozda jos par tih uzeti.
E jedan tip! Bodiji se ne moraju nužno navlačiti pteko glave, mogu slobodno preko nogu pa se uvuku rukice. Posebice kad je riječ o bodijima koji na ramenima imaju ušitke a ne dugmad.
url=https://lilypie.com]
Ja sam isto mislila da imam puno dok nisam vidjela od brontosaurice 😂 Meni fali cini mi se broja 50, imam
Vecinu 56 i 62, skuzila sam da bas i nemam na preklop bodija mozda 5,6, ostali preko glave i nemam pidzamica onih jednodijelnih, samo dvije🤦🏼♀️ Morala bi mozda jos par tih uzeti.
E jedan tip! Bodiji se ne moraju nužno navlačiti pteko glave, mogu slobodno preko nogu pa se uvuku rukice. Posebice kad je riječ o bodijima koji na ramenima imaju ušitke a ne dugmad.
Ahaa nije mi to palo na pamet, hvala! Nisam to znala i cinili su mi se neprakticni svi bodiji koji imaju samo dolje kod pelene gumbice a vecina zapravo tak ima. Jedino pidame imaju onak preko tijela.
Mallla super tip! Meni to isto nije palo na pamet i religiozno sam birala samo na preklop ove vel do 68 i sve sta je bilo preko glave sam odbacivala a tako je dosta smanjen izbor...
Ajme Brontosaurice bas se cini puno robice 🙈 a mozda to meni tako izgleda jer ja imam ormar
Ja sam valjda jedina ovdje koja nema bas nista vel 50 🤣
Body preko glavice izbjegavate iz nekog odredenog razloga ili? Mislim ja sam se napresvlacila svojih necaka i dok su bili ful mali pa sve dok nisu skinuli body i nikad nisam imala problema sa oblacenjem i skidanjem preko glave barem se ti bodiji daju rasirit? Mislim daleko od toga da su oni na kopcanje prakticniji..
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Ako neka od vas planira kupovati, Malm komode u Ikei su trenutno snižene. Ja sam razmišljala o njoj, al sam čitala da se mora vidati u zid, a to mi ne paše nikako. Mi smo uzeli prematalicu koja se stavi na krevet, nadam se da će biti praktična
Ajme Brontosaurice bas se cini puno robice 🙈 a mozda to meni tako izgleda jer ja imam ormar
Ja sam valjda jedina ovdje koja nema bas nista vel 50 🤣
Body preko glavice izbjegavate iz nekog odredenog razloga ili? Mislim ja sam se napresvlacila svojih necaka i dok su bili ful mali pa sve dok nisu skinuli body i nikad nisam imala problema sa oblacenjem i skidanjem preko glave barem se ti bodiji daju rasirit? Mislim daleko od toga da su oni na kopcanje prakticniji..
Ja nemam nista vel 50, ali posto je vec sad procjenjen na 3200g mislim da mi nece ni trebati
MalaMagla mi smo kupili ovako nešto za komodu https://www.njuskalo.hr/podloge-previjanje/prematalica-nastavak-malm-oglas-37182292
Tia malm imam ja i nije pričvršćena za zid, niti ju plairam pričvrstiti. Realno ikea za 80% piše da se trebaju pričvrstiti
➕22.12.
🤰🏽TP 23.8.
A vidis, tvoja izgleda ful stabilno. To za pričvrstiti sam čitala na FB grupama gdje su ljudi pitali za korištenje Malm komode kao presvlačilice. Navodno ako se otvori vise ladica odjednom, nije stabilna, iako ne znam zašto bi otvarali vise ladica odjednom, da ti pravo kažem 🤷♀️😅
Robica 50 - ja sam uzela 1 kompletić i 1 piđamicu, ali greškom. Ako beba stane u to čim se rodi, ok, a ako ne nema veze, na tečaju su čak rekli da tako mali broj ne treba (jer kao lako je malo veći zavrnuti)..
Sortiraj odgovore
Najstariji