Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Princess_Mimi
    04. Kolovoz 2022. 09:12

Kod nas isto nema nekoj opijanja velikog. Prošli put muž nije smio samnom u bolnicu zbog korone, pa su nazdravili i popili si malo. Ništa pretjerano (koliko znam 😂)
    Sad smije samnom i biti će s bebom čim rodim. Čuvati će ga dok se ne probudim iz anestezije i cijeli taj dan će ostati s nama❤️ vjerujem da će opet nazdraviti s kumom kad dođe doma, ali ne bude se opijao sigurno jer imamo dvogodišnje dijete doma koje treba čuvati. A i generalno nije tip od alkohola, prošlo ga je to u mlađim danima 😅

Aries5
    04. Kolovoz 2022. 10:40

Nama zapravo nece nitko ekstra dolaziti, i s moje i s njegove strane su rekli da su tu ako bilo sto zatrebamo, ali da ce nas pustiti da se mi povezemo sa bebom i ona s nama a da oni kasnije imaju vremena i nositi se i voziti i sve. Vjerujem da je tako zato jer su nam obadvoji jako blizu pa da i negde zapne mogu ih nazvati usred noci za cas su kod nas. I to mi iskreno i odgovara, naravno da mogu doci svaki dan vidjeti bebu, ali mislim da nema potrebe da ostaju. Ako ce bas biti frka da ja ne mogu skuhati ili muz tu je muzeva baka doslovno su nam 3 kuce dalje.
    Ostala obitelj ce dolaziti nakon najmanje mjesec dana a vjerujem da ce onda i svi ostali poceti dolaziti.

A spavanje to je svakako, oba boka, nekad kratko i na ledima (citaj probudim se hvatajuci zrak) ugl pravilo ne uvijek naslonjena na muza, s jastucicem izmedu nogu, a pod glavom i inace spavam sa velikim i malim jastukom

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Tarry
    04. Kolovoz 2022. 11:05

Ja sam dogovorila s mamom da nam kuha za pocetak jer se ne zelim i time zamarat kad beba dode. Ima hvala na savjetima, ti si 2 tjedna ispred mene i sve upijam 😀  

• Mima_zap
    04. Kolovoz 2022. 12:00

Meni je dobro jer su moji kaz iznad pa će nam nositi hranu i ak treba pomoći. Od posjeta očekujem samo seku i šogora, al smo dogovorili da dođu bez djece, vjerojatno isto šogora i šogoricu s druge strane. S mm strane njegova mama je u Njemačkoj i nebude došla sigurno do zimskih praznika, a tata, uff nadam se da će doći što kasnije. On je osoba koja ne zna granice i svaki put kad me vidi me grli i ljubi a baš nisam osoba za to. Ne želim da itko ljubi bebu.

3.2 prvi pregled i otkucaji
    26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
    Termin: 23.9. 💜

• Mima_zap
    04. Kolovoz 2022. 12:20

Ovi s Vuk Vrhovca nisu normalni. Već 3. guk profil mi je uredan ( tj. svi koje sam napravila), a oni pišu da dođem na kontrolu za 3tj. Nema šanse da više idem. Ne mogu mi ništa. Znači na tašte šećer 3,8... A ostali do 4.8 nakon 2h. Baš me ljute, jer sam jučer pričala sa sestrom tam i ona kaže isto da nema potrebe, al doktorica koja piše nalaze je napisala da dođem na kontrolu. Hvala, ali ne hvala...

3.2 prvi pregled i otkucaji
    26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
    Termin: 23.9. 💜

Megi0102
    04. Kolovoz 2022. 12:22

amelie11

Kak sam ja smotana, trazim ssd flastere za muza i otvorim ladicu gdje su lijekovi i vidim vaginalete 😂 Ja zab na njih, vec je proslo dva tjedna odkad sam ih dobila 🤦🏼‍♀️ Budem danas pocela, a i vidim da mi je jaci iscjedak i kao da miris ima… mislim da mi pise da ih 6 dana moram stsvljat moram naci taj papir🤦🏼‍♀️

Ja sam isto 6 dana i hvala Bogu prošlo je, počni to stavljati definitivno. Ja sam se i prala sa onim intimnim sapunom cijelo vrijeme dolje i sad nastavila, dnevne uloške isto stavljaj jer navečer staviš vaginaletu a sljedeći dan popodne samo odjednom će ti procuriti ostaci pa nije ugodno 😩

Ima hvala za savjete od babice! Sto se tiče masiranja međice Sa uljem, jedni tvrde da ovisi o tebi, drugi da pomaze, mislim da kad si u radaoni i ako te babica masira dok se otvaraš to pomaze definitivno, nije da nećeš popucati ali da ćeš manje  to da. Evo cure koje su rodile već kakvo je vaše iskustvo?
    Magnezij grčeva nemam al nekad osjetim stezanje u preponama sad 

➕22.12.
    🤰🏽TP 23.8.

Aries5
    04. Kolovoz 2022. 12:23

Mima slazem se sa Amelie moras revi i postaviti granice odmah na startu.
    Muz i ja smo prije par tjedana bili kod jedne bebe nije vise tako mala nekih 5 mjeseci ima i bili smo vani na terasi i u jednom trenutku dolazi djed od bebice koji ima malo duzu bradu i pocne ljubiti bebine rucice i s bebinim rucicama prolaziti kroz bradu, naravno cim se maknuo bebica je ruke brze bolje stavljala sebi u usta. Meni se u tom krenutku iskreno zeludac okrenuo, mama od malene je sama rekla da su sami krivi jer su u startu rekli da ne zele da se mala ljubi po glavici a nisu uopce razmisljali da ce je krenuti ljubiti po rucicama

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Megi0102
    04. Kolovoz 2022. 12:27

amelie11

Mima reci im, tako cu i ja, za neke stvari cu jasno postavit granicu pa tko sto mislio o tome…
    Cure jel se smiju jest kozice u trudnoci, panirane ahahah, vidjeka sam nest u mc donaldsu i jako mi se to jede, vjer kozica nije vidjelo i przeno je u dubokom ulju ali mi se bas jede

Ma mozes, ja sam ih jela isto kroz trudnoću. Od toga izbjegavaj samo školjke i sushi 🙂
    Mima bas, čemu kontrola, tu i tamo si prekontroliraj ti sama al ovo su uredne vrijednosti

➕22.12.
    🤰🏽TP 23.8.

• Tarry
    04. Kolovoz 2022. 12:27

Mima ne bih ni ja na tvom mjestu isla vise na VV, pa tebi je secer savrsen! Da je bar meni takav, sta bih dala😁 Cek jel vise pazis kad radis mjerenja? 

Megi0102
    04. Kolovoz 2022. 12:30

Aries5

Mima slazem se sa Ameliemoras revi i postaviti granice odmah na startu.
    Muz i ja smo prije par tjedana bili kod jedne bebe nije vise tako mala nekih 5 mjeseci ima i bili smo vani na terasi i u jednom trenutku dolazi djed od bebice koji ima malo duzu bradu i pocne ljubiti bebine rucice i s bebinim rucicama prolaziti kroz bradu, naravno cim se maknuo bebica je ruke brze bolje stavljala sebi u usta. Meni se u tom krenutku iskreno zeludac okrenuo, mama od malene je sama rekla da su sami krivi jer su u startu rekli da ne zele da se mala ljubi po glavici a nisu uopce razmisljali da ce je krenuti ljubiti po rucicama

🤢🤢🤢🤢 
    Nije da ću svojima najbližima zabraniti ljubiti bebu al ono vrijeme korone je, mogu ju nositi u jastuku i cuvati al bez previše tok cmakanja.

➕22.12.
    🤰🏽TP 23.8.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.