Ajme kolko je to odjeće. Jao, sad baš razmišljam kako sam ja pripremila ful malo. Meni je sve u jednoj ladici, najviše imam 56 i 62, par stvari 68. To sam odlučila naknadno kupiti kad vidim rast. Meni je jako teško procijeniti koliko je dijete zapravo veliko odnosno malo biće. 50 imam samo jedan bodić, jedne hlačice i jednu piđamu i to samo zato jer smo dobili. Nekak mislim da mogu malo potfrknut 56 ako bude majušna curica. Baš ću i ja poslikat kad do kraja složim. Jako su mi slatke te vaše sličice.
Mi danas obavile pregled, procjena težine nam je 2300 g i mjere odgovaraju tjednima. Ja sam još zatvorena, cerviks dobre duljine. Konačno sam spremila i torbe, dosta sam se bazirala na Malllinom popisu, ipak žena sa stažom, ali me baš zanima Mallla, ova maska za lice...to za spavanje? 🙈
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Ima, kak se naglo sve odigrava, pa prije par sati si pisala🥹 sretnoo kak god da bude je super, u terminu si😄
Malla, odmah sam se tebe sjetila kak smo komentirale da cu doci do termina.. evo me u bolnici. 🙈🙈
Trudove sam dobila. Ostavili su me u bolnici pa ce vidjet u kojem smjeru ce krenut.. ili ce me sve pustit od spasmexa za dan dva pa ce me i doma jos pustit.. ili ce me trudovi otvorit pa cu rodit. Otvorena sam za prst trenutno.
😳😳😳😳 Jao, javi nam sve. Jesu jaki trudovi?
👸36 (trombofilija)
🤴36
A što se tiče ovog učvršćivanja u zid. Zapravo bi baš sav namještaj trebalo učvrstiti u zid jer ne mogu proizvođači procijeniti kako će se rasporediti težina kad mi to napunimo i kako će se onda ponašati. Većina nas to naravno ne radi jer se onda uništi zid, ali ako baš osjetite da je skroz neatabilno možda bi bilo bolje. Naša je komoda skoro kocka pa je dosta stabilna, ali smo se dogovorili da ćemo ipak kad beba poraste učvrstiti na zid.
👸36 (trombofilija)
🤴36
Malla, odmah sam se tebe sjetila kak smo komentirale da cu doci do termina.. evo me u bolnici. 🙈🙈
Trudove sam dobila. Ostavili su me u bolnici pa ce vidjet u kojem smjeru ce krenut.. ili ce me sve pustit od spasmexa za dan dva pa ce me i doma jos pustit.. ili ce me trudovi otvorit pa cu rodit. Otvorena sam za prst trenutno.
🤦🏻♀️🤣🤣 a pa ti i ja nismo nikako za igrat igre na sreću i pogađanje 🤣 Mali akrobat dokazuje da je ipak on gazda! Nego javljaj stanje, prst će na refresh 🙃 uz tebe smo! U kom god smjeru išlo samo hrabro i strpljivo! Kako se ti osjećaš?
url=https://lilypie.com]
Potpisujem Granger gotovo na svom namještaju stoji preporuka pričvrščavanja za zid, to je i svojevrsno odricanje od osgovornosti ako se nešto dogodi.
E maska za lice, ma to je ova za covid. Budući da se razbuktava zaraza ne znam što će od mene tražiti pa nek se nađe. Iako prošle godine nisu tražili da stavim. Na ulazu su me testirali i to je bilo sve vezano uz covid.
Aaaaa sretno, sretno! Moj prvi porod je tako krenuo na 15-20 min pa se smirivao i opet počinjao. Al već sam bila 40tt pa smo išli na drip, al bili su nepravilni, nedosljedni trudovi ali školski to leđa prema trbuhu, do vrhunca pa popuštanje i tako u krug.
A ide do 100 mogu reć opet samo hrabro, možeš ti to ❤️
Nadam se da te neće dugo mučiti, tjedni su sigurni, on razvijen skroz...od srca ti želim da krene prema aktivnom porodu i da nam doneseš našu prvu bebicu!
Sretno ima, neka sve bude kako si si zamislila 🥰
3.2 prvi pregled i otkucaji
26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
Termin: 23.9. 💜
Aaaaa sretno, sretno! Moj prvi porod je tako krenuo na 15-20 min pa se smirivao i opet počinjao. Al već sam bila 40tt pa smo išli na drip, al bili su nepravilni, nedosljedni trudovi ali školski to leđa prema trbuhu, do vrhunca pa popuštanje i tako u krug.
A ide do 100 mogu reć opet samo hrabro, možeš ti to ❤️
Nadam se da te neće dugo mučiti, tjedni su sigurni, on razvijen skroz…od srca ti želim da krene prema aktivnom porodu i da nam doneseš našu prvu bebicu!
Hvala ti ❤️
To su mi rekli da oni ne bi nista pokretali osim ako se samo ne pokrene, zato su me i ostavili da vide u kojem cemo smjeru. Kao, radije bi da jos cekamo ako bas ne mora van, da jos odguram tjedne ako ide. 😊
A nista, vidjet cemo. 😊🙈
Sretno. Ja ne mogu dočekati da mene uhvate trudovi. 😀 Bitno da si u terminu.
Sortiraj odgovore
Najstariji