Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    05. Kolovoz 2022. 08:26

A da pokratimo vrijeme dok se Ima javi. Kako ste vi cure?
    Ja sam opet dobro spavala iako mi je mala opet dobila fibru al odma smo je spustili pa je noć bila mirna.
    Stomak mi je sad već težak, znaju me probuditi položaji koje beba zsuzme, a znam imati "nabijanja" prema dole, kao i neke blage menstrualne bolove. Sinoć kontam neće me sad valjda drmnit adrenalin pa da i mene uhvati 🙈 daj samo da izolaciju prođem pa onda može.

url=https://lilypie.com]

tenaa
    05. Kolovoz 2022. 08:31

Jutroo, budim sam se dva, tri puta da vidim jel se Ima javila.
    Cure jucer kak sam bila na pregledu i kako su rekli da je beba velika ja sam cijelu noc bila u nekom polusnu i sanjala o tome, cak do te granice da je toliko velik da ga ne mogu roditi. Pa se probudim sva mokra, pa racunam dan kad sam mogla ostati trudna jer su mi neredovite menge pa se sva pogubim u tome sto je bilo prije skoro 9mj. Inace nikad nemam problema sa nesanicom i nocnim morama i zanima me jel imala neka od vas iskustva s tim ludim snovima? Mene su dobro izmucili

Granger
    05. Kolovoz 2022. 08:34

Uf i moja je noć danas bila nekako dobra. Baš sam se naspavala. Iako sam sanjala porode, djecu...joj što me cijela situacija jučer uzbudila.
    Bolovi nekakvi su stalno tu...isto nekakva probadanja, baš ko da me udara po živcu nekom pa osjećam struju. Jedan dan mi se dogodila menstrualna bol koja je krenula od leđa, a navodno su takvi trudovi pa sam se baš uplašila, ali prošlo je s promjenom položaja. Najviše me smeta pritisak na dijafragmu i taj osjećaj kratkog daha. Jučer je doktorica rekla da je cura dosta nisko, taman da se vidi glava. Doslovno je rekla da je niže ne bi ju mogla mjeriti, ali kao sve je to okej. I tako... 

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

bellaru
    05. Kolovoz 2022. 08:36

Ja sam imala tako tezak tjedan..isla sa malim u utorak kod oftamologa u klaicevu. Tamo mi je tako pozlilo..mislila past cu u nesvijest. A sama sa malim..uspjela se dovest do svekrve pa cekali mm da dodje po nas. A mm unmra baka pa u sri bio sprovod i cijeli dan kod njega. A zuta srijeda pa otisli kupit jos u baby centru sta smo morali. Jucer jedan djeciji rockas i bas mi noge naotekle, sutra svadba. Iduci tjedan mi se najavili gosti koji mi se nakenjaju po par dana dva put godisnje. Zlo mi je vec😒😒😒😒
    Ali zato mislim da imam sve stvari,  narucila sam i kauc,  iduci vikend mi mali ima tockas, moram nac neke drekarije na žara i cudovisnih strojeva za tortu. I jos neke stvari. Htjela bi si jos pofarbat do kraja sve stokove i vrata po kuci🙈 al i to cemo jos vidjeti😄
    Cure sta vi mislite o dogovorenim porodima?  Naravno najbolje je kad krene prirodno..

Princess_Mimi
    05. Kolovoz 2022. 08:37

Dobro jutro 😊 Mallla, kako si ti? Još uvijek su blagi simptomi?
    .
    Tena to su ti trudnicki snovi, uslijed hormona, svašta sanjam i ja. I lijepo i ružno i u najmanju ruku, čudno 😂
    .
    Ima nadam se da odmaraš i da je sve prošlo savršeno 🙏🏼

bellaru
    05. Kolovoz 2022. 08:38

tenaa

Jutroo, budim sam se dva, tri puta da vidim jel se Ima javila.
    Cure jucer kak sam bila na pregledu i kako su rekli da je beba velika ja sam cijelu noc bila u nekom polusnu i sanjala o tome, cak do te granice da je toliko velik da ga ne mogu roditi. Pa se probudim sva mokra, pa racunam dan kad sam mogla ostati trudna jer su mi neredovite menge pa se sva pogubim u tome sto je bilo prije skoro 9mj. Inace nikad nemam problema sa nesanicom i nocnim morama i zanima me jel imala neka od vas iskustva s tim ludim snovima? Mene su dobro izmucili

To je normalna stvar..kad nas tako podsvjesno neke stvari muce..izlaze na taj nacin..al bez brige koliki god bebac bude van mora😄 

Princess_Mimi
    05. Kolovoz 2022. 08:40

bellaru

Ja sam imala tako tezak tjedan..isla sa malim u utorak kod oftamologa u klaicevu. Tamo mi je tako pozlilo..mislila past cu u nesvijest. A sama sa malim..uspjela se dovest do svekrve pa cekali mm da dodje po nas. A mm unmra baka pa u sri bio sprovod i cijeli dan kod njega. A zuta srijeda pa otisli kupit jos u baby centru sta smo morali. Jucer jedan djeciji rockas i bas mi noge naotekle, sutra svadba. Iduci tjedan mi se najavili gosti koji mi se nakenjaju po par dana dva put godisnje. Zlo mi je vec😒😒😒😒
    Ali zato mislim da imam sve stvari, narucila sam i kauc, iduci vikend mi mali ima tockas, moram nac neke drekarije na žara i cudovisnih strojeva za tortu. I jos neke stvari. Htjela bi si jos pofarbat do kraja sve stokove i vrata po kuci🙈 al i to cemo jos vidjeti😄
    Cure sta vi mislite o dogovorenim porodima? Naravno najbolje je kad krene prirodno..

I kod tebe će onda biti blizu rođendani? 😊🥳 Kod mene je 20 dana razlike između starijeg i mlađeg, ako se rodi kako je dogovoreno. Inače smo dogovorili carski, ali naravno da je najbolje prirodno, ako nema nikakvih prepreka tome.

bellaru
    05. Kolovoz 2022. 08:42

Meni je termin tek 11.10. A malac mi ima sad 15.8 . 
    Imas dogovoren jer tako zelis il radi neke indikacije? 
    Mislim cak i na dogovoreni vaginalni ako tog ima uopce?🤔

Granger
    05. Kolovoz 2022. 08:42

Jao bellaru daj ipak uspori. Vidiš kako se sve preokrene u jedni popodne. Ovingosti koji dolaze trudnicama koje su pri kraju nisu mi jasni. Pa čovječe, znaš da je teško, znaš da treba odmarati pa nemoj. Tako će i meni doći bratić s obitelji i onda hodočaste kod nas svakodnevno po 8 sati. Užas. Ove godine dobivaju odbijenicu.
    Mislim da je dogovoreni porod psihički lakši, barem bi meni bio posebno ako je carski. Iskustvo nemam, al eto navodno je gore kad se umjetno pokrenu trudovi pa je vjerojatno u tom smislu bolje da samo krene. Ali zanimljiva tema kad čekamo...cure?

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

tenaa
    05. Kolovoz 2022. 08:50

A znam da mora van, al san je san 😂 prijateljica mi je rodila prije 5 tjedana i mali je imao 4300g i drzali su ju 16 sati u trudovima i na kraju hitan carski, ali 100 zena 100 iskustava.
    Za dogovoreni porod - da znam da cu ici na carski, definitivno dogovoreni bih izabrala, psihicki lakse sigurno, spremis se i odes to odraditi, a za prirodnim putem nisam cula da je netko isao i mislim da bas i nije najbolje umjetnim putem izazivati trudove da je to ipak bolje prirodno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.