Bontosaurica a sta kazes na ovu betu i njen porast?Meni nista nije jasno...
Iman joj znam da ti nije lako, slušaj što ti je rekla privatnica i nadaj se najboljem. Pravilna beta tvrdi da je sve ok. A evo moja kuma je imala izljeve a na kraju je rodila zdravog dječaka, bila je sigurna da je sve gotovo. Na kraju je bio razlog hematom. Želim i tebi da sve bude u najboljem redu.
url=https://lilypie.com]
chivas12y pa ja sam to ocekivala i moja doktorica ovdje je mislila da ce beta s krvarenjem opadati i da ce samo otici sve
Medutim danas je 4 dan krvarenja a moja beta se pravilno dupla...
Iman_20 poslušaj privatnicu - strogo mirovanje i prati kako se situacija dalje razvija. U ovom trenutku nećeš ništa novog saznati dok se ne ponovi pregled kroz koji dan i dok ne vidiš kako će se dalje odvijati sa krvarenjem. Držimo fige da bude onako kako je najbolje za tebe i da cim prije saznaš sto i kako dalje.
💁🏼♀️ 35 / 🙋🏻♂️ 25 (😊)
31.12. ➕
20.01. (6+5) uzv pokazuje ❤️
07.09. 💙
cure kako se osjecate?
meni je strasna muka od pocetka ovog tjedna (sad sam 7+5), gotovo nista ne jedem. gubim na kilazi (sad vec kilo ipo od pocetka tjedna) pa me i to brine….
kad nesto sitno i pojedem bude mi lose satima nakon. jedino jogurte jos nekako i podnosim, al ne bi rekla da ni u tom uzivam.
sto vi jedete, imate li kakav savjet?
Ja sam pred tjedan dana bila u istoj situaciji, skoro ništa nisam jela. Sad ujutro prvo pojedem koji kreker (nakon buđenja a prije ustajanja). To sam negdje pročitala i spasilo me. Dalje jedem svaka 2-3h po malo. Cim sam gladna i praznog želuca odmah krene mučnina tako da se stalno zavaravam s nečim da ni ne dođe do toga, makar se prisilim nekako.
Osim toga, pijem dosta jogurta i vodu s malo iscijeđenog limuna, odgovara mi kiselkasto i to mi isto pomaze.
Ako ti odgovara jogurt, probaj to iskombinirati sa žitaricama/voćem.. ili zobenu kašu možda. Moraš pronaći nešto sto će tebi odgovarati.
💁🏼♀️ 35 / 🙋🏻♂️ 25 (😊)
31.12. ➕
07.09. 💙
Pozdrav, mame! Voljela bih vam se pridružiti. Jučer ugledala neočekivani plus :)
Imam već 2-3 tjedna grčeve kao u pms-u, čak sam pila tablete protiv bolova, misleći da stiže menstruacija. Nadam se da tih 4-5 tableta ne može naštetiti.
Zanima me koje prenatalne kapsule uzimate? Voljela bih nešto kvalitetno, što prije. Nisam baš primjer u zdravoj prehrani. Moram se trgnuti.
Zvonkobonko svaka moja trudnoća popraćena je s prva 4mj ne jedenja i ne pijenja, uopće ti nemam pametan savjet za dat jer mi svakinput nešto drugo paše ili ne paše. Jedino kod mene đumbir i bajami nikad nisu pomogli u mučninama. Olakša mi Rennie tablete ponekad. A čula sam da hvale Gravidona A tablete al nisam probala.
Najviše mi paše ne začinjena i bezokusna hrana, a to je najcesce hrana koja nije top izbor za zdravlje al jedem bilo sto tek toliko da jedem. Zapravo mi jenovajnput za sad najlakse ali isto povracam i mucno mi je 90% dana.
url=https://lilypie.com]
Imam-Tek sam sad vidjela da si potrazila drugo misljenje kod privtnika, sorry, poslusaj nju, cuvaj se i strogo miruj, uz tebe smo i nadamo se da ce sve proci dobro,
…
Erin dobro nam dosla, ja sam sad na Folacinu, a dok nisam ugledala plusic bila sam na Gynositolu
…
Ja nemam nikakve mucnine, dapace hrana mi je sve, jedem cak i ono sto do sada nisan voljela 🐳
Hvala, veselim se druženju :)
Kad ste obavile prvi pregled kod ginekologa, s koliko tjedana?
amelie11 kad je pregled? Možda te i preskoče mučnine 😊 🥳 mene sad zadnjih par dana malo jače bole sise, točno vidim da se ne mogu namjestiti navečer i da mi smeta cim ih dotaknem/pritisnem pa uglavnom tražim položaj da one budu zadovoljne 😂
Erin moj je bio na 6+5
💁🏼♀️ 35 / 🙋🏻♂️ 25 (😊)
31.12. ➕
07.09. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji