Uh 7 sam ih napravila ovih i milerov 1 svi imaju dvije crte. Samo što je prekjuče bila svjetlija juče malo tamnija danas opet malo tamnija. Radila sam ih 6 dana prije
Napravi pauzu od testiranja koji dan. Znam da si nestrpljiva ali ovako možeš još 100 testova napraviti i neće ti biti ništa jasnije.
Iako sam nekako i prije testa “znala” da sam trudna, prvi test sam radila s 2 dana kašnjenja (i tad je isto bila slabo vidljiva linija) a idući s 15 dana kašnjenja i tad je bio pravi pravcati plus koji se pojavio u par sekundi. Tad sam se naručila i za pregled i već se vidio i plod i srčana akcija.
Naravno da ne trebaš čekati da ti 15 dana kasni 😂 ja se nisam htjela svakodnevno mučiti s testovima i (ne)postojećim crtama pa sam tako odlučila ali daj si još koji dan pa onda ponovi test - i kao sto su ti cure rekle, probaj s nekim drugim testom. Ja sam prvi put radila s PrimaTest a drugi put s Clearblue ako ti to nešto znaci.
💁🏼♀️ 35 / 🙋🏻♂️ 25 (😊)
31.12. ➕
20.01. (6+5) uzv pokazuje ❤️
07.09. 💙
Cure ja danas popodne idem napokon na prvi pregled i da ce sve biti kako treba 🙏,
nadam se da ste i vi ostale cure dobro ❤️
Sretno na pregledu i javi kako je prošlo 🥰 🥳
💁🏼♀️ 35 / 🙋🏻♂️ 25 (😊)
31.12. ➕
07.09. 💙
Chivas sretno na pregledu i čekamo izvještaj! ❤
A za ove crtice sad vrijedi sačekati da M zakasni, a do tada čuvaj živce! I da M izostane i bude sve ok, držimo fige!
url=https://lilypie.com]
To je dobro sto ide tamnije, ali sto i Mallla kaze sacekaj bar da prode dan ocekivane M i napravi opet, tako ces biti najmirnija, ja sam svome ginekologu poslala slike tri testa sa crticama tako svijetlim, rekao je da sacekam jos 3 dana i napravim jos jedan i onda mu posaljem, tako je i bilo, doduse ja od uzbudenja sam svaki dan radila test jer sam dosta dugo cekala plusic,
Cure ja danas popodne idem napokon na prvi pregled i da ce sve biti kako treba 🙏,
https://ibb.co/K6g6Jcb
https://ibb.co/NWJVjNM
Evo radila sam taj neki milerov i ona dva na slici jedan je svjetliji jedan tamniji stim da je svjetliji rađen ujutro a tamniji popodne 🙄 ne bi li ujutro ovaj trebao bit tamniji od onog popodne aaaaaaa hvala vam sto imate živce da mi objasbjavate
Ovo je sad već konkretnija razlika i ovaj drugi bi definitivno bio pozitivan. Može se desiti i da ti popodne bude tamnija - ovisi da li piješ nešto po noći ili si išla piškiti vise.. crtica ovisi o koncentraciji hormona, a sto je mokraća vise razrijeđena unosom tekućine to će biti manja koncentracija hormona i crtica će biti svjetlija
Zato se preporuča raditi test ujutro jer većinom tokom noći ne unosimo tekućine kao kroz dan
💁🏼♀️ 35 / 🙋🏻♂️ 25 (😊)
31.12. ➕
07.09. 💙
Ovo je sad već konkretnija razlika i ovaj drugi bi definitivno bio pozitivan. Može se desiti i da ti popodne bude tamnija - ovisi da li piješ nešto po noći ili si išla piškiti vise.. crtica ovisi o koncentraciji hormona, a sto je mokraća vise razrijeđena unosom tekućine to će biti manja koncentracija hormona i crtica će biti svjetlija
Zato se preporuča raditi test ujutro jer većinom tokom noći ne unosimo tekućine kao kroz dan
Uh dobro je hvala vam 💓🙏 već sam mislila da umisljam ali valjda taj milerov ne laze to je ipak drugi proizvođač, nego žene su uplašili rekli da je to neka evaporacijska a ja čitala da evaporacijska nemoze da tamni sve vise danima kako se radi. Stavila sam ona dva skupa da se vidi, ovaj dole je tamniji e sad na onom gore dali i vi vidite svjetlije u odnosu na donji. P. S hvala vam puno 💓
Chivasy, sretno na pregledu. Cekamo te s lijepim vijestima, ajde ajdee
.
Ina, okej, crta se vidi, prerano si radila test. Ja ih inace nikad ne radim tako rano, jer znam cure koje jesu pa na kraju se dese neki nezeljeni ishodi. Najbolje ga je uraditi na dan dolaska M ili prvi dan kasnjenja, i tada ces biti najsigurnija. Sada malo stpljenja, jos 6 dana, i onda uradi jos jedan testic i neka bude tamna crta, nikad tamnija. Od srca ti zelim to, da sve bude kako treba i da se trudnoca potvrdi
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Chivasy, sretno na pregledu. Cekamo te s lijepim vijestima, ajde ajdee
.
Ina, okej, crta se vidi, prerano si radila test. Ja ih inace nikad ne radim tako rano, jer znam cure koje jesu pa na kraju se dese neki nezeljeni ishodi. Najbolje ga je uraditi na dan dolaska M ili prvi dan kasnjenja, i tada ces biti najsigurnija. Sada malo stpljenja, jos 6 dana, i onda uradi jos jedan testic i neka bude tamna crta, nikad tamnija. Od srca ti zelim to, da sve bude kako treba i da se trudnoca potvrdi
Hvalaaa ma iskreno imala sam viska kod kuće pa reko aj da potrosim 🤣 nisam se nadala ni c od crtice. Htjela sam vas pitat dal vi vidite na prvoj slici di su ona dva da je na gornjem svjetlija crta nego na onom ispod njega il mi se čini?
Curee da i ovdje napisem :) Danas sam dobila nalaz prenatalnog testa, i rezultat je negativan, hvala Bogu. Nema nikakvih ustanovljenih trisonomija i aneuplodija. :) Ostane nam jos saznati spol, a to sam izabrala da mi posalju konfetice, da mi ne pisu u emailu
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
To je dobro sto ide tamnije, ali sto i Mallla kaze sacekaj bar da prode dan ocekivane M i napravi opet, tako ces biti najmirnija, ja sam svome ginekologu poslala slike tri testa sa crticama tako svijetlim, rekao je da sacekam jos 3 dana i napravim jos jedan i onda mu posaljem, tako je i bilo, doduse ja od uzbudenja sam svaki dan radila test jer sam dosta dugo cekala plusic,
https://ibb.co/K6g6Jcb
https://ibb.co/NWJVjNM
Evo radila sam taj neki milerov i ona dva na slici jedan je svjetliji jedan tamniji stim da je svjetliji rađen ujutro a tamniji popodne 🙄 ne bi li ujutro ovaj trebao bit tamniji od onog popodne aaaaaaa hvala vam sto imate živce da mi objasbjavate
Pozitiva! Bravo! Meni su ti isto uvijek popodne testovi pozitivniji nego jutri sve je to ok! Sad se opusti pocmi ppit prenatale i cekaj vrijeme za pregled!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji